پس چرا به خودی خود خاموش میشه؟نه ترانس نیاز نداره
آخرین فریم ویر رو نصب کردی؟ برق تون مشکلی نداره!پس چرا به خودی خود خاموش میشه؟
بردم مغازه تست کرد مشکل نداشت ولی اوردم خونه بازی کردم برای بار دوم خود به خود خاموش شد
حتی محافظ هم تعویض کردم
پس چرا به خودی خود خاموش میشه؟
بردم مغازه تست کرد مشکل نداشت ولی اوردم خونه بازی کردم برای بار دوم خود به خود خاموش شد
حتی محافظ هم تعویض کردم
اول دستگاه رو 1.60 بود همین مشکل براش پیش اومد بعد گفتم اپدیت کنم شاید مشکل حل شه ولی نشد در حال حاضر ورژن دستگاه 1.72 هستآخرین فریم ویر رو نصب کردی؟ برق تون مشکلی نداره!
ببین اگر بلدی برو تو بخش ستینگ یوزر. کل یوزر تو پاک کن (کمپلیت!) بعدش کنسول میره تو بخش سیف مود بعد همین ورژن1.72 رو بگیر البته فریم ویر ریکاوری رو بگیر که 700 مگه بعد نصبش کن شاید درست شه شاید.!!! اگر کنسول رو تازه خریدی یه جوری عوضش کناول دستگاه رو 1.60 بود همین مشکل براش پیش اومد بعد گفتم اپدیت کنم شاید مشکل حل شه ولی نشد در حال حاضر ورژن دستگاه 1.72 هست
برق هیچ مشکلی نداره
این دفعه که دقت کردم حدوده سی دقیقه ای طول کشید تا خاموش شه
خاموشم که میشه باز حدود نیم ساعت تا چهل دقیقه دستگاه روشن نمیشه
پس چرا به خودی خود خاموش میشه؟
حتی محافظ هم تعویض کردم
بله میشه در صورتس که اون اکانتی که بازی توشه رو پرایمری کنید تو همه اکانت هاتون قابل استفادسدوستان یه سوال داشتم میگم فرض کنید یه اکانت آمریکا دارید و یه اکانت اروپا و پلاس رو برای آمریکا گرفتید و زدید و یه بازی که این ماه با پلاس مجانی هست رو دانلود کردید .
حالا میشه با اون اکانت اروپا از اون بازی استفاده کرد ؟
اول دستگاه رو 1.60 بود همین مشکل براش پیش اومد بعد گفتم اپدیت کنم شاید مشکل حل شه ولی نشد در حال حاضر ورژن دستگاه 1.72 هست
برق هیچ مشکلی نداره
این دفعه که دقت کردم حدوده سی دقیقه ای طول کشید تا خاموش شه
خاموشم که میشه باز حدود نیم ساعت تا چهل دقیقه دستگاه روشن نمیشه
تو تنظیمات باید یه چیزی به اسم Auto shutdown یا همچین چیزی باشه...از تو اون هردو رو آف کن .شاید تو ستینگ تنظیم شده که بعد از مدت خاصی خاموش بشه...