هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان آیا از طریق PC میشه فهمید که اکانت (PSN ID) من بن شده یا نه؟
میخوام اکانت PS3 رو به PS4 هم انتقال بدم ، میترسم بن شده باشه ! و تروفی هایی که گرفتم به هدر برن و مجبور شم باز یه اکانت جدید بسازم واس 4

آخرین فریم ویر رو نصب کردی؟ برق تون مشکلی نداره!
اول دستگاه رو 1.60 بود همین مشکل براش پیش اومد بعد گفتم اپدیت کنم شاید مشکل حل شه ولی نشد در حال حاضر ورژن دستگاه 1.72 هست
برق هیچ مشکلی نداره
این دفعه که دقت کردم حدوده سی دقیقه ای طول کشید تا خاموش شه
خاموشم که میشه باز حدود نیم ساعت تا چهل دقیقه دستگاه روشن نمیشه

اول دستگاه رو 1.60 بود همین مشکل براش پیش اومد بعد گفتم اپدیت کنم شاید مشکل حل شه ولی نشد در حال حاضر ورژن دستگاه 1.72 هست
برق هیچ مشکلی نداره
ببین اگر بلدی برو تو بخش ستینگ یوزر. کل یوزر تو پاک کن (کمپلیت!) بعدش کنسول میره تو بخش سیف مود بعد همین ورژن1.72 رو بگیر البته فریم ویر ریکاوری رو بگیر که 700 مگه بعد نصبش کن شاید درست شه شاید.!!! اگر کنسول رو تازه خریدی یه جوری عوضش کن

من کنسول رو به 1.72 هم اپدیت کردم اما بازم نتونستم سیوهارو روی فلش کپی کنم
قبلا ارور کانکت نبودن به اینترنت رو میداد ، الانم هم ارور DNS رو میده !
A DNS Server Cannot Be Used !!

دوستان یه سوال داشتم میگم فرض کنید یه اکانت آمریکا دارید و یه اکانت اروپا و پلاس رو برای آمریکا گرفتید و زدید و یه بازی که این ماه با پلاس مجانی هست رو دانلود کردید .
حالا میشه با اون اکانت اروپا از اون بازی استفاده کرد ؟

دوستان یه سوال داشتم میگم فرض کنید یه اکانت آمریکا دارید و یه اکانت اروپا و پلاس رو برای آمریکا گرفتید و زدید و یه بازی که این ماه با پلاس مجانی هست رو دانلود کردید .
حالا میشه با اون اکانت اروپا از اون بازی استفاده کرد ؟
بله میشه در صورتس که اون اکانتی که بازی توشه رو پرایمری کنید تو همه اکانت هاتون قابل استفادس

Sent from my GT-S7562 using Tapatalk

برق هیچ مشکلی نداره

برقو مستقیم زدی ؟ دو تا احتمال هست که اولیش محتملتره : در اومدن پایه سینک از برد کنسولته که باعث داغ شدن بیش از حدش میشه ، یا احتمال داره پاور دستگاهت نشتی داره یکی از پایه هاش . من فکر نمیکنم نرم افزاری باشه .

خاموش روشنش نکن امکان سوختن بردو بالا میبری . باید باز بشه .

شاید تو ستینگ تنظیم شده که بعد از مدت خاصی خاموش بشه...
تو تنظیمات باید یه چیزی به اسم Auto shutdown یا همچین چیزی باشه...از تو اون هردو رو آف کن .
توی پریز های دیگه تست کردی؟تست کن....
اگه نشد اشکال از برق خود دستگاهه.اگه این کارا رو کردی و درست نشد از فروشنده بخواه برات عوض کنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or