سلام
دوستان امکانش هست رو دستگاه پسوورد بذاری؟یعنی همینکه روشن میکنه میخوای وارد منو بشی پسوورد بخواد
Setting > Log in Setting > PassCode Managmenetسلام
دوستان امکانش هست رو دستگاه پسوورد بذاری؟یعنی همینکه روشن میکنه میخوای وارد منو بشی پسوورد بخواد
یعنی از طریقه BayLife اصلا دانلودت شروع نمیشه ؟اخه وقتی دان کردم وقتی دانلود شروع نمیشه چه جوری انتقال بدم؟
اکانتی که دستگاه رو به عنوانه primary فعال سازی کرد بازیهای دانلود شده و قابلیت انلاین رو در صورت داشتن ps plus بین بقیه اکانتها روی کنسول به اشتراک میزاره.میشه یکی قضیه گیم شیرینگ رو توضیح بده؟
Setting > Log in Setting > PassCode Managmenet
اکانتی که دستگاه رو به عنوانه primary فعال سازی کرد بازیهای دانلود شده و قابلیت انلاین رو در صورت داشتن ps plus بین بقیه اکانتها روی کنسول به اشتراک میزاره.
1. قضیه share کردن اکانت Primary بین بقیه اکانتها روی دستگاه توسط خوده سونی اعلام شده و تیو FAQ رسمی هم درج شده .مرسی ارمان جان.
فقط چن سوال موند:
1- ایا کار قانونیه؟
2- چیزی که من فهمیدم اینه که باید اون بازی 50 گیگیو کامل دانلود کنی دیگه نه؟
3- ps plas باید داشته باشی؟
نمیدونم متاسفانه ...ارمان داداش شما که اونوری یه سایت میگی که به ایران ارسال داشته باشه بشه ازش خرید کرد
باندل لست اف اس میخوام بگیرم فقط ارسال داشته باشه به ایران اوکی هست باقی کاراشو اینجا میکنم
دوستانی که میگن در اپدیت بعدی بن میشی:
در صورتیکه Privacy and Policy سونی تغییر کنه بن خواهید شد.
ان هم با انجام دادن کاری که گفته بن میکنه در اینده نه اینکه در گذشته هرکاری کردین بیاد سرش گیر بده
مثلا اول کلاس داری حرف میزنی معلم میاد تو میگه سر کلاس من هیشکی نباید حرف بزنه حالا شما شما که حرف میزدی برو بیرون![]()
باید اکانت region 2 بسازی تا بتونی کدها رو redeem کنی .من یک بازی دارم ریجن 2 هست اما اکانتم ریجن 1
2 تاکد رو بازی هست که یکیش مراحل جانبیه و دانلودی ویکی کد مولتی پلیر
چیکار کنم بتونم استفاده کنم ؟