هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

از دوستان عزیز تشکر میکنم @};-
در مورد سوال 3 کسی نظری نداره؟! پس ps بازا چطوری تو بازی تقلب میکنن؟ :d
3-سیو بازی و استفاده از کد تقلب (چیت و ترینر) چطوریه؟ اصلا میشه اینکار یا نه؟

این ریجن ها اگه فرقی نداره چرا قیمتشون فرق میکنه؟! اینکه میگن ریجن 1 ساخت چین و ریجن 2 ساخت ژاپنه درسته یا شایعس؟
در مورد آپدیت هم توضیح میدید؟ بعد از خرید خود فروشنده باید انجام بده یا خودمون دانلود کنیم؟ واجبه اینکار؟

به هیچ عنوان با موس قابل قیاس نیست ولی عادت می کنی
من کنسول فقط برای انحصاری گرفتم والا اگه PC HIGH END داری نیازی نیست بازی روی PS4 بری که گرافیک 60% ULTRA PC داره
والا کنسول خیلی به صرفه تر از پی سیه! من طی 12 سال 2 بار ارتقا دادم 1 بار سیستم تعویض کردم!! الانم نیاز به ارتقا داره! ولی کنسول فقط ps2 و ps3 نیاز بوده علاوه بر انحصاریا بازیهایی مثه gta آدم دق مرگ میشه تا واسه پی سی بیاد و بازی کنه. فقط نگرانیم همین گیم پد هست چون با گیم پد رو پی سی اصلا نمیتونستم بازی کنم!

این ریجن ها اگه فرقی نداره چرا قیمتشون فرق میکنه؟! اینکه میگن ریجن 1 ساخت چین و ریجن 2 ساخت ژاپنه درسته یا شایعس؟
در مورد آپدیت هم توضیح میدید؟ بعد از خرید خود فروشنده باید انجام بده یا خودمون دانلود کنیم؟ واجبه اینکار؟

والا کنسول خیلی به صرفه تر از پی سیه! من طی 12 سال 2 بار ارتقا دادم 1 بار سیستم تعویض کردم!! الانم نیاز به ارتقا داره! ولی کنسول فقط ps2 و ps3 نیاز بوده علاوه بر انحصاریا بازیهایی مثه gta آدم دق مرگ میشه تا واسه پی سی بیاد و بازی کنه. فقط نگرانیم همین گیم پد هست چون با گیم پد رو پی سی اصلا نمیتونستم بازی کنم!
این ریجن ها تنها تفاوتشون تو پخش بلوری هست و اینکه ریجن 2 ژاپن و ریجن3 جای دکمه های ضربدر و دایره فرق داره با بقیه ریجن ها/ ریجن یک های سال 2013 اکثرشون مشکل دار بودن/ همه ساخت چین هستن. اپدیت رو خودت میتونی انجام بدی فقط یک سری چیزای جدید بهش اضافه میشه البته این اپدیت اخری هیچ چیز جدیدی نداشت. چند صفحه میخوندی همه این سوالها جواب داده شده بود

این ریجن ها تنها تفاوتشون تو پخش بلوری هست و اینکه ریجن 2 ژاپن و ریجن3 جای دکمه های ضربدر و دایره فرق داره با بقیه ریجن ها/ ریجن یک های سال 2013 اکثرشون مشکل دار بودن/ همه ساخت چین هستن. اپدیت رو خودت میتونی انجام بدی فقط یک سری چیزای جدید بهش اضافه میشه البته این اپدیت اخری هیچ چیز جدیدی نداشت. چند صفحه میخوندی همه این سوالها جواب داده شده بود
اینم بگم که فقط تو منو ها تفاوت داره و تو بازیا یکسانه

- - -ویرایش - - -

نگران دسته نباش.دسته PC راحتی X360,Xone,PS4رو نداره.خیلی راحت تو نیم ساعت عادت میکنی و اینکه دسته خیلی بهتر از موس و کیبرده و خییییلی راحت تره.

دوستان خواهشن کمک کنید . من برا دستگاه محافظ برق گرفتم این محافظم دم به دقیقه برقو قط میکنه . محافظ مدلی نداره که برقوپایدار بکنه ؟؟ انقد برقو قط کرده که دارم خل میشم:-s

تنظیماتی نیس که بشه کیفیت رکورد کردن از بازی رو زیاد کرد؟
خیر
بازی فقط 720p میتونه record کنه .

دوستان اكانت psn در ps4 چطوري ساخته ميشه؟ در همه جا براي ps3 آموزش داده !

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
New User میزنی و اطلاعات مربوطه رو وارد میکنی . خیلی ساده هست .
از طریقه web هم میتونی بسازی.

سلام عزیز
3. تقلب به چه درد میخوره اخه دیگه ؟ الان دیگه درجه سختی های مختلفی توی بازیها هست و اسونترینش هم خب واقعا اسون هست و مشکلی برای پیشروی نیست
امکان نصب تقلب نیست. اگر cheat چیزی باشه همه داخل بازی خواهد بود .

اپدیت واجب هست اما اجباری نیست. برای استفاده از PSN و امکانات انلاین 4 بایستی اپدیت باشه دستگاه .
دانلود میشه به صورت اتوماتیک و نصب میشه. خیلی ساده هست . نیازی نیست مغازه برات نصب کنه .

دوستان ،شما برای ساخت اکانت psn کشورتون چه کشور و شهری رو انتخاب کردید

- - -ویرایش - - -

- - -ویرایش - - -

دوتان دو تا سوال
۱-برای ساخت اکانت پی اس ان کردیت کارت لازمه؟
۲-کشورم رو برای ساخت اکانت پی ای ان رو چی بزنم؟شهرم رو چی؟
مرسی

- - -ویرایش - - -

دوتان دو تا سوال
مرسی

- - -ویرایش - - -

- - -ویرایش - - -

دوتان دو تا سوال
مرسی

- - -ویرایش - - -

دوتان دو تا سوال
مرسی
1.نه
2.هرچی خواستی مثلا:USA, California,sanfransisco

- - -ویرایش - - -

برای بار سوم یه سوالو میپرسم هنوز جواب ندادین ... ادم محتاج شما نشه به قران .... منتظر جواب شمام برم کنسولو بگیرم

فردا عازم میشم به پاساژ کویتی قم برای خرید دستگاه پست گذاشتم ببینم قمی پیدا میشه تو تاپیک:-!
از بازی هاش کدومو بگیرم فقط شعار ندید
اهل انلاین هستم (از ac and ubisoft) متنفرم
بین infamous و بازی های دیگه موندم
تو.کف فیفا موندم حیف که سه ماه تا نسخه جدیدش مونده .
از انلاین tlou یه توضیح بدید . شاید صبر کردم
یه سوال هم بد ذهنمو درگیر کرده بازی هایی که هر سال میان ( fifa cod & btf ) چه جور باید تعویض کرد. یعنی باید سر این بازی ها ارشیو درست کنیم!

Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk
تنفر رو بزار کنار و برو Watch Dogs رو بگیر.Infamous و کیلزون هم واقعا جذاب هستن.میدونم از AC هم متنفری...ولی نسل جدیدش رو بازی کن که کلا یه چیز دیگست.واسه آنلاین هم بتل فیلد خوبه.
در مورد فنچایز ها((فیفا،کال آف،BF))همون سال بازی میکنید و سریع تعویض میکنید.و بازیایی مث فیفا رو هم که آدم همیشه باهاش بازی میکنه رو برای خودتون نگه میدارید.

سلام دوستان عزیز
بعد از 12 سال pc باز بودن تصمیم گرفتم ps4 بگیرم چون آخرین کنسولی که بازی کردم ps1 بوده یه سری سوال دارم که ممنون میشم جواب بدید (اگه سوالات ابتدایی هست ببخشید و بزارید بحساب ناشی بودنم در زمینه کنسول، ;) ماشالا تاپیک هم 900 صفحه هست و امکان خوندن تمام صفحات نیست)

1-ریجن یک باید بگیرم یا دو؟ این ریجن در قیمت بازی تاثیر داره؟ رنج قیمت بازیها چنده؟
2-دیسک همه بازیا بلوری هست؟ مثه پی سی باید بازیُ روی کنسول نصب کنیم و دیگه با دیسک کاری نداره؟
3-سیو بازی و استفاده از کد تقلب (چیت و ترینر) چطوریه؟ اصلا میشه اینکار یا نه؟
4-قیمت ps4 (حدود 1600) مناسبه یا صبر کنم ارزونتر میشه؟
5-مثه ایکس باکس ادابتور نیاز نداره دیگه؟ بعد از خرید مستقیم میشه استفاده کرد چون بعضی جاها نوشته باید یه سری اپلیکیشن باید نصب بشه؟!
6-شدیدا" به موس و کیبورد عادت کردم، واقعا با گیم پد میشه اول شخص اکشن راحت بازی کرد؟! مثلا نشونه گیری های دقیق با اسنیپر؟
7-ال سی دی خودم (LG w2261vp) بنظرتون جوابگو هست یا بفکر مانیتور هم باشم؟
به نظرم شما برا خرید ps4 عجله نکن
ولی اگه بچه مایه داری در ضمینه ps4 غصه نخواهی داشت چون خرج ps4 نسبت به pc بسیار بیشتره به دلایل : 1- بازی های گران 2- دسته های گران 3- پولی بودن پی اس ان(ماهیانه 45 سه ماه 90 و سالیانه 180)
بعدشم شما یه pc خوب جمع کنی تا حداقل 4 یا 5 سال راحتی
برا بازی با گیم پد هم بنظرم برو یه گیم نت بازی کن ببین چجوریه چون من تو گیم نت رفتم wach dogs رو بازی کردم رو ps4 اصلا خوشم نیومد(نه از لحاظ گرافیک چون گرافیک عالی بود فقط از حیث کنترلش میگم چون من به موس و کیبرد عادت داشتم) البته دوستم که کنسول باز بود خیلی راحت بود و کلی حال میکرد برعکس من
گرافیک ps4 عالیه و زیاد فرقی با pc نداره اما دوسال دیگه یه تفاوت های کوچیکی پدیدار میشه
به نظرم بزاری هک بشه بهتره البته اگه هک بشه قیمتش دو برابر میشه و سیمولیتورش رو کامپیوتر میاد و دیگه انحصاری های پلی استیشن به فنا میره.....!!!
اینا دلایلی بود که باعث شد من ps4 نخرم و برم سمت pc
اما خوب کنسول بی دردسره دیسک رو میزاری و برو که رفتیم و اینکه عمر زیادی هم داره (8 سال راحت) و بازی های انحصاری
ولی خوب این عمر زیاد دلیل بر این نیست که همه بازی ها با بهترین کیفیت اجرا بشه چون شرکت های سازنده کیفیت بازی ها رو برا کنسول اونقدر پایین میارن که لگ نداشته باشه
اما یه وقت سوء تفاهم نشه که من اومد اعصاب ps4 بازا رو خورد کنم این دلایل رو برا شما که هنوز نخریدی گفتم وگرنه کسی که ps4 خریده حتما به فکر خرجش هم بوده.....
ببخشید زیاد نوشتم!!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or