Bellic
کاربر سایت
اپدیت واجب هست اما اجباری نیست. برای استفاده از PSN و امکانات انلاین 4 بایستی اپدیت باشه دستگاه .
دانلود میشه به صورت اتوماتیک و نصب میشه. خیلی ساده هست . نیازی نیست مغازه برات نصب کنه .
خب من که اهل آنلاین نیستم پس نیازی به آپدیت و psn ندارم دیگه درسته؟
اتصال به اینترنتش با وایرلس هست؟ مثلا به مودم مبین نت وصل میشه؟
دوستان کسی راهنمای فارسی در مورد ps4 نداره که جواب همه سوالات رو داشته باشه؟
1.
2.هرچی خواستی مثلا:USA, California,sanfransisco
.
تو یه تاپیک دیگه نوشته بود ریجن اکانت و بازی و کردیت کارت باید یکی باشه (خود کنسول مهم نیست!) درسته؟
پس این دوستمون اگه بزنه آمریکا یعنی ریجن 1 بعدا باید حتما بازی ریجن 1 بخره و dlc هم ریجن 1 دانلود کنه، درست گفتم؟
- - -ویرایش - - -
ممنون دوست گلم، چون اهل آنلاین نیستم اون هزینه ماهیانه که گفتید رو ندارم دیگه، اگه بچه مایه بودم که انقدر تحقیق نمیکردم که چه چیزی به صرفه تره:dبه نظرم شما برا خرید ps4 عجله نکن
ولی اگه بچه مایه داری در ضمینه ps4 غصه نخواهی داشت چون خرج ps4 نسبت به pc بسیار بیشتره به دلایل : 1- بازی های گران 2- دسته های گران 3- پولی بودن پی اس ان(ماهیانه 45 سه ماه 90 و سالیانه 180)
بعدشم شما یه pc خوب جمع کنی تا حداقل 4 یا 5 سال راحتی
به نظرم بزاری هک بشه بهتره البته اگه هک بشه قیمتش دو برابر میشه و سیمولیتورش رو کامپیوتر میاد و دیگه انحصاری های پلی استیشن به فنا میره.....!!!
اینا دلایلی بود که باعث شد من ps4 نخرم و برم سمت pc
اما خوب کنسول بی دردسره دیسک رو میزاری و برو که رفتیم و اینکه عمر زیادی هم داره (8 سال راحت) و بازی های انحصاری
با دو میلیون تومن یا باید پی سی رو ارتقا بدم که در بهترین حالت نهایتش 3 سال جواب میده، یا لپ تاپ بگیرم که مناسب بازی نیست، یا ps4 بگیرم که هزینش از یه سیستم high-end که حدود 4 میلیونه خیلی کمتره (مثلا کنسول با 5 تا بازی طی یکسال میشه حدود 2800)
ولی نکته خوبی گفتید، اگه یه زمانی ه-ک بشه آیا منی که الان میخرم میتونم دستگاه رو ببرم واسم ه-ک کنن یا باید کنسول کپی خور جدید بگیرم؟؟؟