هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

اپدیت واجب هست اما اجباری نیست. برای استفاده از PSN و امکانات انلاین 4 بایستی اپدیت باشه دستگاه .
دانلود میشه به صورت اتوماتیک و نصب میشه. خیلی ساده هست . نیازی نیست مغازه برات نصب کنه .

خب من که اهل آنلاین نیستم پس نیازی به آپدیت و psn ندارم دیگه درسته؟
اتصال به اینترنتش با وایرلس هست؟ مثلا به مودم مبین نت وصل میشه؟

دوستان کسی راهنمای فارسی در مورد ps4 نداره که جواب همه سوالات رو داشته باشه؟

1.
2.هرچی خواستی مثلا:USA, California,sanfransisco
.

تو یه تاپیک دیگه نوشته بود ریجن اکانت و بازی و کردیت کارت باید یکی باشه (خود کنسول مهم نیست!) درسته؟
پس این دوستمون اگه بزنه آمریکا یعنی ریجن 1 بعدا باید حتما بازی ریجن 1 بخره و dlc هم ریجن 1 دانلود کنه، درست گفتم؟

- - -ویرایش - - -

به نظرم شما برا خرید ps4 عجله نکن
ولی اگه بچه مایه داری در ضمینه ps4 غصه نخواهی داشت چون خرج ps4 نسبت به pc بسیار بیشتره به دلایل : 1- بازی های گران 2- دسته های گران 3- پولی بودن پی اس ان(ماهیانه 45 سه ماه 90 و سالیانه 180)
بعدشم شما یه pc خوب جمع کنی تا حداقل 4 یا 5 سال راحتی

به نظرم بزاری هک بشه بهتره البته اگه هک بشه قیمتش دو برابر میشه و سیمولیتورش رو کامپیوتر میاد و دیگه انحصاری های پلی استیشن به فنا میره.....!!!
اینا دلایلی بود که باعث شد من ps4 نخرم و برم سمت pc
اما خوب کنسول بی دردسره دیسک رو میزاری و برو که رفتیم و اینکه عمر زیادی هم داره (8 سال راحت) و بازی های انحصاری
ممنون دوست گلم، چون اهل آنلاین نیستم اون هزینه ماهیانه که گفتید رو ندارم دیگه، اگه بچه مایه بودم که انقدر تحقیق نمیکردم که چه چیزی به صرفه تره:d
با دو میلیون تومن یا باید پی سی رو ارتقا بدم که در بهترین حالت نهایتش 3 سال جواب میده، یا لپ تاپ بگیرم که مناسب بازی نیست، یا ps4 بگیرم که هزینش از یه سیستم high-end که حدود 4 میلیونه خیلی کمتره (مثلا کنسول با 5 تا بازی طی یکسال میشه حدود 2800)

ولی نکته خوبی گفتید، اگه یه زمانی ه-ک بشه آیا منی که الان میخرم میتونم دستگاه رو ببرم واسم ه-ک کنن یا باید کنسول کپی خور جدید بگیرم؟؟؟

تو یه تاپیک دیگه نوشته بود ریجن اکانت و بازی و کردیت کارت باید یکی باشه (خود کنسول مهم نیست!) درسته؟
پس این دوستمون اگه بزنه آمریکا یعنی ریجن 1 بعدا باید حتما بازی ریجن 1 بخره و dlc هم ریجن 1 دانلود کنه، درست گفتم؟

- - -ویرایش - - -

ممنون دوست گلم، چون اهل آنلاین نیستم اون هزینه ماهیانه که گفتید رو ندارم دیگه، اگه بچه مایه بودم که انقدر تحقیق نمیکردم که چه چیزی به صرفه تره:d
با دو میلیون تومن یا باید پی سی رو ارتقا بدم که در بهترین حالت نهایتش 3 سال جواب میده، یا لپ تاپ بگیرم که مناسب بازی نیست، یا ps4 بگیرم که هزینش از یه سیستم high-end که حدود 4 میلیونه خیلی کمتره (مثلا کنسول با 5 تا بازی طی یکسال میشه حدود 2800)

ولی نکته خوبی گفتید، اگه یه زمانی ه-ک بشه آیا منی که الان میخرم میتونم دستگاه رو ببرم واسم ه-ک کنن یا باید کنسول کپی خور جدید بگیرم؟؟؟
بابا 5 تا بازی اگه آنلاین نزنی که سره 1 ماه تمومه!!!!!
پول بازی هاش رو حتما در نظر بگیر ها الان دارم بهت میگم بعد پشیمون نشی(مثلا فرض کن سره5 روز battlefeld4 رو تموم کنی میفته روزی 35 هزار تومن!!!!!!)
البته بازی هاش رو کرایه هم میدن (با قیمت سر سام آور!!!!) و هم میتونی معاوضه کنی با دوستان تو همین سایت و هم بفروشی (البته با 50 یا 60 تومن ضرر!!!)
نه داداش هک بشه لازم نیست یکی جدید بخری همونو میبری واست هک میکنن

سلام دوستان
دو ساعته دارم هم از سايت سوني و هم خود ps4 تلاش مي كنم تا اكانت psn بسازم،نميشه،تو ي سايت با هر كشوري ميسازم ارور ميده
حتي يكي دوبار به مرحله بعد رفت و ميگه براي ادامه با اكانت تون وارد بشيد ولي وقتي مي زنم نمياد
تو رو خدا كمك كنيد
كسي از سايت ساخته ؟ اگه مي دونيد راهنمايي كنيد
سپاس

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

بچه ها الان من بخوام fifa رو آنلاین بزنم باید پلاس داشته باشم حتما؟
ضمنا دستگاه من ژاپنه باید پلاس ژاپن بگیرم یا us هم بگیرم اشکالی نداره؟
یکی می تونه یه سایت معتبر با قیمت منصفانه واسه خرید پلاس بهم پ.خ کنه؟
یکیم اینکه الان من fifa رو آنلاین بزنم فقط می تونم با اونایی که ps4 دارن بازی کنم یا میشه با کسی که fifa رو اورجینال رو pc داره هم بازی کنم؟
- - -ویرایش - - -

دوستان برای انلاین psn باید حتما اپدیت کنم ولی شنیدم اپدیت 1.72 سونی خرابی کنسول زیاد داده حقیقت داره؟
اپدیت جدید کی میاد؟
داداش من خودم از این مساله می ترسیدم همین امروز صبح آپدیت کردم یکم هم بازی کردم هیچ مشکلی ندیدم.

آخرین ویرایش:

- - -ویرایش - - -

اگه یه پی سی قرار باشه بازیا رو مث پی اس فور اجرا کنه کارت گرافیکش فقط پنج تومن درمیاد!من دیگه حرفی ندارم:|

- - -ویرایش - - -

اگه یه پی سی قرار باشه بازیا رو مث پی اس فور اجرا کنه کارت گرافیکش فقط پنج تومن درمیاد!من دیگه حرفی ندارم:|
یه چیز دیگه هم اضافه کنم...
برای دانلود دی ال سی فقط باید مث هم باشن ریجن ها.وگرنه میتونی بازی ریجن یکو رو ریجن دو یا سه اجرا کنی

سلام دوستان من الان یه اکانت US دارم میخوام یه Japan بسازم 14 روز رایگانشو بگیرم.. بعدش اینو که Primary کردم اکانت اصلی خودم چی میشه دوباری میتونم اونو Primary کنم ؟ بعدش Japan که Primary کنم میتونم باهاش تروفی بازییای دیگه مثلا Watch Dogs که دارمش تروفیهای آنلاینشو بگیرم با اکانت US ام ؟ اونایی که امتحان کردن کلا میدونن قضیش چیه یه راهنمایی البته کامل:d بکنن ممنون میشم...

بچه ها الان من بخوام fifa رو آنلاین بزنم باید پلاس داشته باشم حتما؟
ضمنا دستگاه من ژاپنه باید پلاس ژاپن بگیرم یا us هم بگیرم اشکالی نداره؟
یکی می تونه یه سایت معتبر با قیمت منصفانه واسه خرید پلاس بهم پ.خ کنه؟
یکیم اینکه الان من fifa رو آنلاین بزنم فقط می تونم با اونایی که ps4 دارن بازی کنم یا میشه با کسی که fifa رو اورجینال رو pc داره هم بازی کنم؟
- - -ویرایش - - -

داداش من خودم از این مساله می ترسیدم همین امروز صبح آپدیت کردم یکم هم بازی کردم هیچ مشکلی ندیدم.
سلام عزیز
بله حتما بایستی ps plus داشته باشید تا به انلاین بازیها دسترسی داشته باشید. فقط F2P و MMO های که باید ماهیانه پرداخت کرد نیازی به PS PLUS ندارن
مشکلی نداره .
فقط با کسایی که ps4

دوستان برای انلاین psn باید حتما اپدیت کنم ولی شنیدم اپدیت 1.72 سونی خرابی کنسول زیاد داده حقیقت داره؟
اپدیت جدید کی میاد؟
مشکلی نداره

سلام دوستان
دو ساعته دارم هم از سايت سوني و هم خود ps4 تلاش مي كنم تا اكانت psn بسازم،نميشه،تو ي سايت با هر كشوري ميسازم ارور ميده
حتي يكي دوبار به مرحله بعد رفت و ميگه براي ادامه با اكانت تون وارد بشيد ولي وقتي مي زنم نمياد
تو رو خدا كمك كنيد
كسي از سايت ساخته ؟ اگه مي دونيد راهنمايي كنيد
سپاس

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
https://account.sonyentertainmentne...ate-account!input.action?request_locale=en_GB

اروره چی ؟

[اولین پست! سلام بازی سنتر!]
سلام دوستان من الان یه اکانت US دارم میخوام یه Japan بسازم 14 روز رایگانشو بگیرم.. بعدش اینو که Primary کردم اکانت اصلی خودم چی میشه دوباری میتونم اونو Primary کنم ؟ بعدش Japan که Primary کنم میتونم باهاش تروفی بازییای دیگه مثلا Watch Dogs که دارمش تروفیهای آنلاینشو بگیرم با اکانت US ام ؟ اونایی که امتحان کردن کلا میدونن قضیش چیه یه راهنمایی البته کامل:d بکنن ممنون میشم...

یه اشتباه رایجی که دوستان تو این فروم می‌کنن اینه که می‌گن "اکانت primary"؛ در صورتی که در حقیقت شما روی هر اکانت یک دستگاه PS4 رو با عنوان "دستگاه primary" انتخاب می‌کنین. یعنی مثلا اگه رو یه دستگاه 10 تا اکانت هست، هر ده تا می‌تونن همون دستگاه رو در آن واحد به عنوان primary انتخاب کرده باشن؛ و هر خریدی هم که روی اون دستگاه کرده باشن با بقیه اکانت‌ها شِیر می‌شه. (چه اکانت‌هایی که اون دستگاه primaryـشون باشه چه نباشه)

شما هم اگه یه اکانت ژاپن بسازین، می‌تونین همین دستگاه رو به عنوان دستگاه primaryـش انتخاب کنین و کاری به اکانت آمریکاییتون نداره.

لطف کنید در مورد چیزی که اطلاع ندارید اظهار نظر نکنید:|
همین الان اگه به تاپیک مشاوره برای ارتقا قطعات مراجعه کنید سیستمی پیشنهاد دادن که 2 برابر PS 4 قدرت داره و قیمتش هم 5700 هست!!!

میگم بریم به سا**** سونی بگیم این زبان فارسی رو برا مروروگر اضافه کنه میدونم که بیهوده وج وابی نمیگیریم ولی یه کمپین تشکیل بدیم بگشم احتمال بگیر 1% شاد اضافه کنند

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or