هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام.
ببخشید اگه سوال تکراریه !
من PS4 REGION 1 خریدم .
آپدیت ۱.۷۲ بدون هیچ مشکلی نصبه !
ولی وقتی میخوام به PSN وصل بشم روی Please Wait میمونه .
آنتن وای فای هم پر هس !
لطفا راهنمایی کنید

Sent From My HTC One X

باووو چی میگه این ؟!!
Your PSN Online ID cannot be changed once it has been created. Please check out the Knowledge Center for more details.

All of your personal information (email, password, address, credit card etc) is attached to your Sony Entertainment Network Account. In order to update this information, you will need to sign in again on the Sony Entertainment Network site.

سلام.
من PS4 REGION 1 خریدم .
آنتن وای فای هم پر هس !
لطفا راهنمایی کنید

Sent From My HTC One X
مشکل از نتتونه در ساعات مختلف مخصوصا شبا امتحان کنین

سلام.
من PS4 REGION 1 خریدم .
آنتن وای فای هم پر هس !
لطفا راهنمایی کنید

Sent From My HTC One X

یا تو ساعت های مختلف چک کن یا اینکه فقط برای بار اول با یه نت دیگه تست کن .

------------------------------------------------------------------------------------------

دوستان برای آدرس دادن واسه اکانت پی اس ان . تو آمریکا کدوم ایالت رو توش بگردم ؟ اینکه میگن بعضیا مالیات داره و بعضیا نه . درسته ؟ تاثیر داره ؟

آخرین ویرایش:
من با 4 میخوام دانلود کنم بهم ارور cannot download میده و سرعتم با پیسی 1 مگ هست .
البته وقتی با یک مودم دیگم میام میتونم دانلود کنم مشکل اون مودم که ارور میده از چیه؟

دوستان چرا ریجن 1 از 2 قیمتش کمتره یکم؟ ایا عیب داره 1 بگیرم فرفی نداره اصلا یعنی؟؟؟

راستی برای انلاین پینگ باید از کجا چند باشه!؟
Sent from my XPERIA Z1 - THE BEST OF SONY

من با 4 میخوام دانلود کنم بهم ارور cannot download میده و سرعتم با پیسی 1 مگ هست .
البته وقتی با یک مودم دیگم میام میتونم دانلود کنم مشکل اون مودم که ارور میده از چیه؟
DNS رو دستی بده
8.8.8.8
8.8.4.4
ببین درست میشه یا نه.

سلام دوستان عزیز
بعد از 12 سال pc باز بودن تصمیم گرفتم ps4 بگیرم چون آخرین کنسولی که بازی کردم ps1 بوده یه سری سوال دارم که ممنون میشم جواب بدید (اگه سوالات ابتدایی هست ببخشید و بزارید بحساب ناشی بودنم در زمینه کنسول، ;) ماشالا تاپیک هم 900 صفحه هست و امکان خوندن تمام صفحات نیست)

1-ریجن یک باید بگیرم یا دو؟ این ریجن در قیمت بازی تاثیر داره؟ رنج قیمت بازیها چنده؟
2-دیسک همه بازیا بلوری هست؟ مثه پی سی باید بازیُ روی کنسول نصب کنیم و دیگه با دیسک کاری نداره؟
3-سیو بازی و استفاده از کد تقلب (چیت و ترینر) چطوریه؟ اصلا میشه اینکار یا نه؟
4-قیمت ps4 (حدود 1600) مناسبه یا صبر کنم ارزونتر میشه؟
5-مثه ایکس باکس ادابتور نیاز نداره دیگه؟ بعد از خرید مستقیم میشه استفاده کرد چون بعضی جاها نوشته باید یه سری اپلیکیشن باید نصب بشه؟!
6-شدیدا" به موس و کیبورد عادت کردم، واقعا با گیم پد میشه اول شخص اکشن راحت بازی کرد؟! مثلا نشونه گیری های دقیق با اسنیپر؟
7-ال سی دی خودم (LG w2261vp) بنظرتون جوابگو هست یا بفکر مانیتور هم باشم؟

پیشاپیش مبارک
1.فرقی نداره...از 170 تا 220 این طورا متغیره
2.قسمتی از بازی رو هارد نصب میشه و برای اجرا به دیسک نیاز خواهید داشت
3.اطلاع ندارم!
4.هیچ چیز معلوم نیس...بخر که ارزونی بعیده!
5.نه نیاز نداره-یه اپدیت داره بعد قابل استفادس
6.عادت می کنی منم همین فکر و می کردم
7.خوبه سخت نگیر

شب همگی بخیر
فردا عازم میشم به پاساژ کویتی قم برای خرید دستگاه پست گذاشتم ببینم قمی پیدا میشه تو تاپیک:-!
از بازی هاش کدومو بگیرم فقط شعار ندید
اهل انلاین هستم (از ac and ubisoft) متنفرم
بین infamous و بازی های دیگه موندم
تو.کف فیفا موندم حیف که سه ماه تا نسخه جدیدش مونده .
از انلاین tlou یه توضیح بدید . شاید صبر کردم
یه سوال هم بد ذهنمو درگیر کرده بازی هایی که هر سال میان ( fifa cod & btf ) چه جور باید تعویض کرد. یعنی باید سر این بازی ها ارشیو درست کنیم!

Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk

سلام.
من PS4 REGION 1 خریدم .
آنتن وای فای هم پر هس !
لطفا راهنمایی کنید

Sent From My HTC One X
منم امروز خریدم،همین مشکل داشتم
اول سعی کن چند بار به جای sign in روی join psn بزنی وقتی موفق شد please wait رد کنه،مشخصات بزن و sign in کن،بیشتر از 30 ثانیه هم صبر نکن اگه نشد دوباره بزن
مشکل من امروز اینطور حل شد
سلام دوستان عزیز
بعد از 12 سال pc باز بودن تصمیم گرفتم ps4 بگیرم چون آخرین کنسولی که بازی کردم ps1 بوده یه سری سوال دارم که ممنون میشم جواب بدید (اگه سوالات ابتدایی هست ببخشید و بزارید بحساب ناشی بودنم در زمینه کنسول، ;) ماشالا تاپیک هم 900 صفحه هست و امکان خوندن تمام صفحات نیست)

1-ریجن یک باید بگیرم یا دو؟ این ریجن در قیمت بازی تاثیر داره؟ رنج قیمت بازیها چنده؟
2-دیسک همه بازیا بلوری هست؟ مثه پی سی باید بازیُ روی کنسول نصب کنیم و دیگه با دیسک کاری نداره؟
3-سیو بازی و استفاده از کد تقلب (چیت و ترینر) چطوریه؟ اصلا میشه اینکار یا نه؟
4-قیمت ps4 (حدود 1600) مناسبه یا صبر کنم ارزونتر میشه؟
5-مثه ایکس باکس ادابتور نیاز نداره دیگه؟ بعد از خرید مستقیم میشه استفاده کرد چون بعضی جاها نوشته باید یه سری اپلیکیشن باید نصب بشه؟!
6-شدیدا" به موس و کیبورد عادت کردم، واقعا با گیم پد میشه اول شخص اکشن راحت بازی کرد؟! مثلا نشونه گیری های دقیق با اسنیپر؟
7-ال سی دی خودم (LG w2261vp) بنظرتون جوابگو هست یا بفکر مانیتور هم باشم؟

1- رجین هیچ تفاوتی نمیکنه-من خودم 1 خریدم (1.510) که ارزونتره و آداپتور برقم با این حال که روش نوشته 120V ولی برق ما به راحتی قبول کرد-بین 150-220 بسته به بازی-کرایه هم می تونی بکنی یا تعویض
2- بله-برای بازی دیسک باید داخل دستگاه باشه
3- این نمیدونم دوستان راهنمایی کنن
4- فکر کنم اگه قیمت ارز بالا نره باید برای آذر و دی که بازار کنسول کساده حدود 100 ت ارزونتر بشه (1350-1400)
5- نه هیچی نمی خواد
6- به هیچ عنوان با موس قابل قیاس نیست ولی عادت می کنی
من کنسول فقط برای انحصاری گرفتم والا اگه PC HIGH END داری نیازی نیست بازی روی PS4 بری که گرافیک 60% ULTRA PC داره
7- اینم به سلیقتون مربوطه بعد خرید PS4 می تونید تصمیم بگیرید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or