نسل Bluray عوض نشده . فعلا همین هستتویه ps1 درایور بازی cd بود ps2 DVD - ps3 BD - و PS4 هم BD . بنظرتون بلوری ps3 با ps4 باهم تفاوتی دارن؟
نسل Bluray عوض نشده . فعلا همین هستتویه ps1 درایور بازی cd بود ps2 DVD - ps3 BD - و PS4 هم BD . بنظرتون بلوری ps3 با ps4 باهم تفاوتی دارن؟
Your PSN Online ID cannot be changed once it has been created. Please check out the Knowledge Center for more details.
All of your personal information (email, password, address, credit card etc) is attached to your Sony Entertainment Network Account. In order to update this information, you will need to sign in again on the Sony Entertainment Network site.
مشکل از نتتونه در ساعات مختلف مخصوصا شبا امتحان کنینسلام.
ببخشید اگه سوال تکراریه !
من PS4 REGION 1 خریدم .
آپدیت ۱.۷۲ بدون هیچ مشکلی نصبه !
ولی وقتی میخوام به PSN وصل بشم روی Please Wait میمونه .
آنتن وای فای هم پر هس !
لطفا راهنمایی کنید
Sent From My HTC One X
اگه مشکل از سرعت نت هست ما چون شبا نامحدود میشه ترافیک میره بالا سرعت میاد پایین !مشکل از نتتونه در ساعات مختلف مخصوصا شبا امتحان کنین
سلام.
من PS4 REGION 1 خریدم .
آنتن وای فای هم پر هس !
لطفا راهنمایی کنید
Sent From My HTC One X
میگه PSN ID قابل تغییر نیستباووو چی میگه این ؟!!
DNS رو دستی بدهمن با 4 میخوام دانلود کنم بهم ارور cannot download میده و سرعتم با پیسی 1 مگ هست .
البته وقتی با یک مودم دیگم میام میتونم دانلود کنم مشکل اون مودم که ارور میده از چیه؟
ولی فک کنم از نسل جدیدش هم پشتیبانی کنه اینایی که 100 گیگ یا بیشتر حجم داشته باشننسل Bluray عوض نشده . فعلا همین هست
منم امروز خریدم،همین مشکل داشتمسلام.
من PS4 REGION 1 خریدم .
آنتن وای فای هم پر هس !
لطفا راهنمایی کنید
Sent From My HTC One X
سلام دوستان عزیز
بعد از 12 سال pc باز بودن تصمیم گرفتم ps4 بگیرم چون آخرین کنسولی که بازی کردم ps1 بوده یه سری سوال دارم که ممنون میشم جواب بدید (اگه سوالات ابتدایی هست ببخشید و بزارید بحساب ناشی بودنم در زمینه کنسول، ماشالا تاپیک هم 900 صفحه هست و امکان خوندن تمام صفحات نیست)
1-ریجن یک باید بگیرم یا دو؟ این ریجن در قیمت بازی تاثیر داره؟ رنج قیمت بازیها چنده؟
2-دیسک همه بازیا بلوری هست؟ مثه پی سی باید بازیُ روی کنسول نصب کنیم و دیگه با دیسک کاری نداره؟
3-سیو بازی و استفاده از کد تقلب (چیت و ترینر) چطوریه؟ اصلا میشه اینکار یا نه؟
4-قیمت ps4 (حدود 1600) مناسبه یا صبر کنم ارزونتر میشه؟
5-مثه ایکس باکس ادابتور نیاز نداره دیگه؟ بعد از خرید مستقیم میشه استفاده کرد چون بعضی جاها نوشته باید یه سری اپلیکیشن باید نصب بشه؟!
6-شدیدا" به موس و کیبورد عادت کردم، واقعا با گیم پد میشه اول شخص اکشن راحت بازی کرد؟! مثلا نشونه گیری های دقیق با اسنیپر؟
7-ال سی دی خودم (LG w2261vp) بنظرتون جوابگو هست یا بفکر مانیتور هم باشم؟