دستگاهم رجین 2ه. اکانت psnی که ساختم برای US هست. حالا سوال اینجاست که برای خرید dlc بازی ها با مشکل روبه رو هستم یا آنلاین بازی کردن یا خرید بازی های تحت psn؟
سلام
تازه تونستم عضو psn بشم و چند تا سوال برایم پیش اومد
1- بعد از اینکه عضو شدم بازی واچ داگز و پلی روم شروع به اپدیت کرد بعد از اینکه اپدیت تموم شد رفتم بازی واچ داگز را بازی کنم صفحه رفت روی uplay گفت اگه اکانت نداری ثبت نام کن (ثبت نام کنم یا نکنم
2- موقع اپدیت یا دانلود بازی ps4 را روی حالت استند بای بذارم یا روشن باشه (اگه استند بای بذارمکنسول چند ساعت روشن باشه خراب نشه)
3- راهی هست سرعت دانلود را زیاد کنم
4- من نفهمیدم بازی های رایگان میخوای دانلود کنی عضو پلاس باید باشی یا psn الان من عضوم psn هستم میتونم بازی رایگان دانلود کنم ؟
5-دمو بازی فیفا را دانلود کنم بعد چیکار میتونم بکنم
6-الان بازی واچ داگز اپدیت شد چه چیز هایی بهش اضافه میشه
7-چه جوری موقع دانلود stop و resume کنم
8-توی کنسول من دو تا کد بود یکی psn 10 دلاری و یک ماه موزیک اینها راچطور فعال کنم
9-توی psn یک جا هست پلاس 14 روزه رایگان ان را میشه فعال کرد (اکانت psn من مال امریکا هست )
10- مرحله اضافی واچ داگز را چه جوری دانلود کنم از کجا؟
11- توی منوی اصلی قسمت tv&video چیه بدرد چی میخوره
کردیت کارت چیهسلام
1 ) Uplay ضرورتی نداره و مربوط به بازی هست.یه مزیتی داره اینکه یه سری ماموریت هایی در بازی می رید بهتون xp میده و با کمک اونها در قسمت uplay میتونید یه سری آیتم ها داخل بازی ( مثلا ماشین و اسلحه ) باز کنید و بهشتون دسترسی داشته باشید.بد نیست عضو شوید.
2 ) اگر کاری با کنسول ندارید و فقط میخواید کنسول دانلود کنه روی استندبای بذارید.نگران نباشید مشکلی پیش نمیاد
3 ) راهی نیست ولی یه مورد هست که خیلی کمک میکنه.شما با pc دانلود کنید بعد به کنسول منتقل کنید.سرعت دانلود با pc بیشتر از کنسول هست و سریعتر میتونید دانلود کنید.برای آشنایی با روال کار آموزش زیر رو بخونید
http://forum.bazicenter.com/thread89356/
4 ) ببینید یه سری بازی ها هست که باید حتما پلاس داشته باشی تا بتونی رایگان دانلودشون کنی.یه سری هم هست که بدون پلاس میتونی رایگان بگیریشون.در ps store قسمت free to play هستند اونایی که کلا رایگان هستند و نیازی به پلاس ندارند
5 ) مسلما نسخه دمو محدودیتی داره نسبت به نسخه کامل دیگه.
6 ) یه سری باگ های بازی بطرف میشه
7 ) این قابلیت هنوز نیومده ولی میتونید ارتباط نت رو از قسمت Network قط کنید.دانلود متوقف میشه.بعد که ارتباط رو برقرار کردید به قسمت دانلود برید و retry رو بزنید تا ادامه دانلود شروع بشه
8 ) به قسمت ps store > reedem code برید و اونجا کد ها رو وارد کنید ( 10 دلاری وارد کردنش مشکلی نداره ولی موزیک و پلاس باید کردیت کارت داشته باشی )
9 ) بله ولی نیاز به کردیت کارت داره.ولی آموزش زیر رو ببنید تا با یه روشی آشنا بشید که چطور 14 روز رایگان رو بدست بیارید
http://forum.bazicenter.com/thread89077/
10 ) همراه بازی باید دو تا کد باشه ( یکی پشت دفترچه هست و یکی دیگه روی یه کارت نوشته شده.البته من ریجن all رو دیدم 2 تا کد داشت.شاید ریجن های دیگه 1 کد داشته باشند. ).اونا رو در reedem code وارد کنید تا دانلود بشن ( یکی از کد ها باید 1 ساعت مرحله اضافی باشه و یکی دیگش یکسری آیتم ها مثل
لباس و ماشین و ... رو آزاد کنه ! )
11 ) اینو دقیق خودم هم نمیدونم چون تستش نکردم.ولی احتمالا برای تماشا یا دانلود مطالب مرتبط به tv باشه ( دقیق نمیدونم ! )
کردیت کارت چیه
reedem codeکجاست که کد واچ داگز را بنویسم
ممنون که به سوالاتم پاسخ کامل دادی
بچه ها بازی چی پیشنهاد میکنید ؟!
اینفیموس رو پلاتیدم میخوام تعویض کنم ، چی بگیرم ؟! :d
پیشنهاد من watch dogs و ولفانشتاین هست.اگر بتونی 2 هفته هم صبر کنی میتونی the last of us رو بگیری
اگر تامب رایدر و اساسین هم بازی نکردی میتونن گزینه خوبی باشن
واچ داگز عالیه.بازیشم مدتش خوبه،گیم پلیش ده از دهه،سبک بازی هم اپن ورلد و با هک کردن سر و کار داری.مثلا میتونی چراغ قرمزو هک کنی ماشینا بخورن به هم.مدت زمان لازن برای انجام مراحل اصلی،فرعی و گشت و گذار در شهر ۱۰۰ و خوردهای ساعت طول میکشه که بیست ساعتش رو مراحل اصلی بازی تشکیل داده.TLOU رو که تو PS3 زیاد بازی کردم و پلاتش کردم !
تامب رایدر و اساسین رو هم تو ps3 بازی کردم ، بیشتر دنبال چیزی هستم که نسل بعدی باشه و تجربه اش نکرده باشم
watch dogs و ولفانشتاین رو بازی نکردم
میدونی چیزی میخوام که چند وقت سرگرمم کنه و اعتیادآور باشه
killzone و Infamous نسل بعدی رو بهت نشون میده ولی killzone یکوچولو کوتاههTLOU رو که تو PS3 زیاد بازی کردم و پلاتش کردم !
تامب رایدر و اساسین رو هم تو ps3 بازی کردم ، بیشتر دنبال چیزی هستم که نسل بعدی باشه و تجربه اش نکرده باشم
watch dogs و ولفانشتاین رو بازی نکردم
میدونی چیزی میخوام که چند وقت سرگرمم کنه و اعتیادآور باشه
killzone خوب هستشخودمم نظرم رو watch dogs هستش فعلا ولی نه زیاد !
Infamous رو بازی کردم !
آخه بدمصب بازیه درست و حسابی هم نیست آدم بگیره بازی کنه مثلا یه Assassin's Creed: Unity چیزی !! :d
خودمم نظرم رو watch dogs هستش فعلا ولی نه زیاد !
Infamous رو بازی کردم !
آخه بدمصب بازیه درست و حسابی هم نیست آدم بگیره بازی کنه مثلا یه Assassin's Creed: Unity چیزی !! :d