هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

من xbox دارم الان به خاطر تجربه بازی آنلاین میخوام ps4 بگیرم دوستان ارزش داره 1400-500 هزینه کنم
تفاوت ریجن ها چیه. تاثیری تو آنلاین بازی کردن داره
چه تو آفلاین و چه آفلاین صد در صد ارزش داره.راستشو بخوای من خودم میخواستم ایکس باکس بگیرم ولی فهمیدم که هیچ بویی از نسل جدید نبرده،حالا خودت قضاوت کن ارزش داره یا نه.
ریجن ها هم فرق چندانی ندارن.۲۰۱۴‌ باشه تاریخ ساختش خوبه

من xbox دارم الان به خاطر تجربه بازی آنلاین میخوام ps4 بگیرم دوستان ارزش داره 1400-500 هزینه کنم
تفاوت ریجن ها چیه. تاثیری تو آنلاین بازی کردن داره
برو بگیر. پشیمون نمیشی 100%
بازیهای انحصاری 4 و psn اینا این نسل واقعا قابل توجه هست ....

سلام یه سوال دارم نسل جدید کنسول ها گرافیکش در چه حده؟ مثلا بازی watch dogs تویه ps4 نسبت به نسل قبلی x360 و ps3 چقدر تفاوت داره؟
اصلا قابل مقایسه نیست
Watch Dogs که تغریبا میشه گفت نسخه 3 افتضاح هست و 360 هم مقداری قابل تحمل اما در یک کلام اصلا قابل مقایسه نیست D:

یه سوال.....من میخوام فردا UFC رو بخرم.........به نظرتون ارزشش رو داره؟؟ بدرد میخوره اصلا؟؟؟............. و یه سوال دیگه اینکه آیا بعدا کسی ازم میخره؟؟؟؟؟

یه سوال.....من میخوام فردا UFC رو بخرم.........به نظرتون ارزشش رو داره؟؟ بدرد میخوره اصلا؟؟؟............. و یه سوال دیگه اینکه آیا بعدا کسی ازم میخره؟؟؟؟؟

شما میتونی بری توی تاپیک این بازی تو بخش ps4 games توی انجمن
ظاهراً که خیلی راضین دوستان

من میخواستم یه هدست بخرم برا 4 نمیدونم چی بخرم راستش یه سری به DC زدم یه هدست مد نظرم هست که PULSE Wireless Stereo Headset یه سوالی دارم که ایا این به PS4 میخوره؟ آخه روی بستش نوشته PS3 و اینکه تمام کار های هدست معمولی PS4 (اونی که تو بسته ی PS4 هست) ر انجام میده ویه سوالی دیگه که میشه هم شارژ بشه هم ازش استفاده کرد مثل همون هدست خود PS4

دوستان میخوام ps4 بگیرم,الان چه ماه هایی از 2014 تو بازار هست؟؟ کدوم رو بگیرم بهتره؟ هر چی نزدیکتر به حال حاضر باشه بهتره یا فرقی نداره فقط 2014 باشه؟؟؟!

دوستان میخوام ps4 بگیرم,الان چه ماه هایی از 2014 تو بازار هست؟؟ کدوم رو بگیرم بهتره؟ هر چی نزدیکتر به حال حاضر باشه بهتره یا فرقی نداره فقط 2014 باشه؟؟؟!

گویا تولیدات جدید مادر برد کنسول عوض شده حقیقت داره یا باز شایعات بازاریاست
کسانی که اطلاع دقیق دارن بگن لطفا ممنون

Sent from my Z Ultra C6802 using Tapatalk 4.4

چه تو آفلاین و چه آفلاین صد در صد ارزش داره.راستشو بخوای من خودم میخواستم ایکس باکس بگیرم ولی فهمیدم که هیچ بویی از نسل جدید نبرده،حالا خودت قضاوت کن ارزش داره یا نه.
ریجن ها هم فرق چندانی ندارن.۲۰۱۴‌ باشه تاریخ ساختش خوبه

منظورم صرف بازی آنلاین
آخه همه شاکین که به خاطر پینگ بالا نمیتونن آنلاین بازی کنن

منظورم صرف بازی آنلاین
آخه همه شاکین که به خاطر پینگ بالا نمیتونن آنلاین بازی کنن
متوجه شدم.من خودم اهل آنلاین نیستم فقط اگه یکی از دوستان هم یاری کنن خیلی خوب میشه

- - -ویرایش - - -

تولیدات جدید همه خوبه.۲۰۱۴ به اینور تا حالا مشکلی نداشته و همه خوب بوده به جز‌چند مورد ریجن یک فوریه.

دوستان در مورد محافظ برق برای دسگاه به نظرتون همون یه محافظ برق ساده کافیه یا ترانس براش بگیرم ؟ به توجه به اینکه برق خونه ی ما در حالت معمول روی 190 ولت هستش .................

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or