هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام قیمت یک ولفنشتاین رجین2 دسته دوم چنده بدون کد و با کد

بین 200 تا 220 هست. بدون کد رو هم نمیدونم ولی فک کنم 15-10 تومن فرق دشته باشه.

دوستان خیلی این سوالو پرسیدم کسی جواب نداد: قیمت Fifa 14 چنده؟؟ کارکرده و نو

خودمم نظرم رو watch dogs هستش فعلا ولی نه زیاد !
Infamous رو بازی کردم !
آخه بدمصب بازیه درست و حسابی هم نیست آدم بگیره بازی کنه مثلا یه Assassin's Creed: Unity چیزی !! :d
به نظره من همون Watch_Dogs رو بگیر
چون گفتی بازی میخوای سرگرم کننده باشه ... Watch Dogs هم مثل AC توش به جز مراحل اصلی طولانیش کلی مراحل فرعی و collectible و از این جور چیزها داره به علاوه dlc ها و همچنین بخشه انلاینش که fun هست در کل . از نظر گرافیکی هم به نظره من از همه بازیهای که برای 4 اومده قابله توجه تر بوده .
killzone رو اصلا پیش نهاد نمیدم . single بازی اصلا خوب نیست ( خیلی خشک و حوصله سربره ) قسمت انلاینش در مقابله BF اینا چیزی نیست....به نظرم نگیرش.

خودمم نظرم رو watch dogs هستش فعلا ولی نه زیاد !
Infamous رو بازی کردم !
آخه بدمصب بازیه درست و حسابی هم نیست آدم بگیره بازی کنه مثلا یه Assassin's Creed: Unity چیزی !! :d

منم مث شما سردرگم بودم
رفقا لطف کردن پیشنهاداشونو گفتن
و الان در شرف تعویض فیفا با واچ داگز هستم
:D

به نظره من همون Watch_Dogs رو بگیر
چون گفتی بازی میخوای سرگرم کننده باشه ... Watch Dogs هم مثل AC توش به جز مراحل اصلی طولانیش کلی مراحل فرعی و collectible و از این جور چیزها داره به علاوه dlc ها و همچنین بخشه انلاینش که fun هست در کل . از نظر گرافیکی هم به نظره من از همه بازیهای که برای 4 اومده قابله توجه تر بوده .
killzone رو اصلا پیش نهاد نمیدم . single بازی اصلا خوب نیست ( خیلی خشک و حوصله سربره ) قسمت انلاینش در مقابله BF اینا چیزی نیست....به نظرم نگیرش.

ممنون آرمان جان ، باشه پس همون WD رو میگیرم و بازیش میکنم !

با وای فای وصل میشم به نت خیلی قطعی داره !
شما با lan وصل میشید برا آنلاین ؟

بله. بهترین حالتش استفاده از Lan هست.

- - -ویرایش - - -

هدفون جنیروس Geniruse) خوبه یا نه ؟ 7 بار پرسیدم :|

شاید کسی نخریده باشه تا حالا :d

- - -ویرایش - - -

صبح میخواستم اکبند بخرم 185 گفت پاساژ لباف !
کدش چیز خاصی نداره نهایت یه بتا DOOM داره.

من تبریز پرسیدم 200 گفتن بهم. فرقی نداره همونو بخر. مهم اینه که نصب بشه و ریجنش با ریجن اکانتت یکی باشه که بتونی DLC بزنی.

- - -ویرایش - - -

باندل واچ داگز هنوز نیومده؟:d

فک کنم 2 ماهه که اومده :|:d

- - -ویرایش - - -

کسی نمیدونه چطور میتونم یه بازی رو هنوز نخریدم رو آپدیت کنم؟؟ مثلا بعضی بازیا که Demo دارن رو میشه همزمان با دانلود آپدیت هم کرد ولی اونایی که دمو ندارن رو چطور میشه آپدیت کرد؟؟ میخوام BF4 بخرم ولی قبلش میخوام آپدیتشو آماده کنم.

بله. بهترین حالتش استفاده از Lan هست.

- - -ویرایش - - -

شاید کسی نخریده باشه تا حالا :d

- - -ویرایش - - -

من تبریز پرسیدم 200 گفتن بهم. فرقی نداره همونو بخر. مهم اینه که نصب بشه و ریجنش با ریجن اکانتت یکی باشه که بتونی DLC بزنی.

- - -ویرایش - - -

فک کنم 2 ماهه که اومده :|:d

- - -ویرایش - - -

کسی نمیدونه چطور میتونم یه بازی رو هنوز نخریدم رو آپدیت کنم؟؟ مثلا بعضی بازیا که Demo دارن رو میشه همزمان با دانلود آپدیت هم کرد ولی اونایی که دمو ندارن رو چطور میشه آپدیت کرد؟؟ میخوام BF4 بخرم ولی قبلش میخوام آپدیتشو آماده کنم.
تو توپخونه هم هست؟اخه من زنگ زدم به یکی از کارت هایی که از توپخونه گرفتم گفتش باندل واچ داگز نیستش و فقط مخصوص اروپاست!

تو توپخونه هم هست؟اخه من زنگ زدم به یکی از کارت هایی که از توپخونه گرفتم گفتش باندل واچ داگز نیستش و فقط مخصوص اروپاست!

قرار بود 28 می منتشر بشه. من تبریز هستم و توپخونه رو تو عمرم ندیدم :d

- - -ویرایش - - -

این کسایی که میگن کنسول هک شد و ... چرت میگن. خبر کوچیکی نیست که PS4 هک بشه!! اگه هک بشه همه سایت های بازی منتشر میکنن خبر رو.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or