هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

تو بتلفیلد بعضی وقتا (بیشتر مواقع وقتی شارژر وصل نیست)دست کار نمیکنه یا خودش کار میکنه
از بازی اومدم بیرون تو محیط دستگاه چند ثانیه دکمه ها عکس العمل غلط نشون میدادن
این مشکل برا کسی پیش اومده؟
ببرم پیش فروشنده کاری میکنه؟

سلام بچه ها من وقتی فیفا 14 رو اجرا میکنم اوجا ها که میگه ea sport و این حرفا لگ میزنه ولی تو بازی درست درست هست کسی میدونه چرا ؟
بعد وقتی میره کرنر و جاهای دیگه که بخوای جهت رو عوض کنی لگ میزنه

دوستان خواهش میکنم کسانی که توویتر دارن به پیج اقای یوشیدا برن و بهش توییت بزنن که هم قابلیت تغییر و ست کردن تم رو با اپدیت بعدی اضافه کنه و هم کالکشن GOD OF WAR رو بده . من اصلا بدون کریتوس دارم میمیرم :دی

سلام بچه ها من وقتی فیفا 14 رو اجرا میکنم اوجا ها که میگه ea sport و این حرفا لگ میزنه ولی تو بازی درست درست هست کسی میدونه چرا ؟
بعد وقتی میره کرنر و جاهای دیگه که بخوای جهت رو عوض کنی لگ میزنه

والا من یه فیفا داشتم همین مشکلات رو داشت. بعضی وقتا هم کلاً گیر می‌کرد و می‌پرید بیرون. تا بازی رو هم عوض نکردم درست نشد! البته شاید مشکل شما چیز دیگه‌ای باشه!

يعني هيشكي نيس سوال مارو ج بده
ميگم اين war thunder ارزش 12 گيگ دانلود داره اصلا موضوع بازي چيه؟
مولتي كه ميشه بازي كود؟

عصباني نشو رفيق!
يه سرچ كن حتماً عكس هايي پيدا مي كني از بازي

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

من اكانت psn ساختم ولي وارد كه مي كنم، تو please wait گير مي كنه
چي كار كنم؟ خيلي هم صبر كردن اما فايده نداشت
ممكنه دستگاه خراب باشه؟

Last edited by a moderator:
من اكانت psn ساختم ولي وارد كه مي كنم، تو please wait گير مي كنه
چي كار كنم؟ خيلي هم صبر كردن اما فايده نداشت
ممكنه دستگاه خراب باشه؟

اصلا به دستگاه ربطی نداره. دستگاه رو خاموش کنید. بعدا دکمه پاور رو نگه دارید تا 2 بار صدا بده. بعدا تو Safe Mode گزینه 6 رو انتخاب کنید.Initialize هست که کل گیم ها و پروفایل هارو پاک میکنه بجز آپدیت کنسول. اگه دوباره تو Please Wait گیر کرد صبح زود وقتی نت آرومه ( دور و بر 9 ) تست بکنید. من خودمم همین مشکل رو داشتم چند روز تست کردم حل شد و فقط یبار این اتفاق میفته و دفعات بعدی درست میشه.

برای مشکل please wait من این ip ها رو تو قسمت dns وارد کردم درست شد. شما هم امتحان کنید شاید جواب داد

avy9esyr.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or