هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان
جالب اینجاست که من با 1 mb مخابرات نتونستم وارد شم. ولی با سیم کارت رایتل به اینترنت متصل شدم.

سلام صبح به خیر برای من دو ساعتونیم پیش بازی می کردم با adsl عصرتلکام وصل بود موفق باشید

Sent from my LG-P715 using Tapatalk

یه سوال :
من کنسولم ریجن 2 ژاپن هستش !
ورژنش هم 1.52 بود که وقتی بازی اینفیموس رو انداختم که بازی کنم خودش آپدیت کرد به 1.60 !
مگه هر ریجینی آپدیت مخصوص خودش رو نداره؟
پس چه جوری دیسک بازی آپدیت مربوط به کنسول من رو نصب کرده!؟

یه سوال :
ورژنش هم 1.52 بود که وقتی بازی اینفیموس رو انداختم که بازی کنم خودش آپدیت کرد به 1.60 !

فکر نکم دیسک اپدیت کرده باشه.
احیانا اون موقه به نت وصل نبودی؟

امکان استفاده از اکانت ps3 روی ps4 هست؟ و اینکه 14 روز پلاس رایگان میده یا نه؟
مشکلی نداره
اون 14 روز نیاز به credit card داره
از روشی که بچه ها گذاشتن میتونی از اکانت japan پلاس 14 روزه بدون نیاز به credit card بگیری

نه !!
موقع اجرای بازی ، میگفت که باید به 1.60 آپدیت کنی تا بازی اجرا بشه !!
خود دیسک بازی آپدیت کرد!

خود بازی هم میتونه دستگاه رو آپدیت کنه.

Support: System Software Updates
Update using a disc
:The following things are needed to perform the update
PlayStation®4 system
A disc that contains an update file
When you play a disc that contains a later version of the system software, a screen is displayed to guide you through the update process. Follow the screens to perform the update.

دوستان من ی سوال میپرسم مسخرم نکنید.....primary یعنی چی؟ واگه ما دو تا اکانت داشته باشیم چجوری میشه پلاس یک اکانت رو به اون یکی انتقال بدیم؟ مرسی

دوستان من ی سوال میپرسم مسخرم نکنید.....primary یعنی چی؟ واگه ما دو تا اکانت داشته باشیم چجوری میشه پلاس یک اکانت رو به اون یکی انتقال بدیم؟ مرسی

یعنی به عنوان اکانت اصلی ، اکانت فرعیت شناخته میشه و بازیهایی که روی اکانت اصلی پلاسته روی اکانت فرعیتم نمایش داده میشه با اکتیو کردنش . پلاسو توی 2 تا اکانت نمیشه share کرد ولی بین دو تا کنسول چرا . که همون مثال بالامه .

دوستان که میخوان این روشو تست کن برای نمونه
1*اکانت ژاپن بسازید و 14 روز پلاس بگیرید و بازی پلاس که بازیpixel shotter فکر کنم اگه اشتباه نگفته باشمو دانلود کنن...وبعد از اون اکانت Primary کنن مثل من تا بتونن رو اکانت و پروفایل خودشون بازی کنن...
بعد از اتمام دانلود بازی اکانت خودشونو primary کنن و Deactive کن اون اکانت ژاپن و پروفایلشو پاک کنن...یا اگه خواستید صبر کنید14 روز استفاده کنید بعد اتمام پاک کنید و یک اکانت دیگه ژاپن ساخته و از پلاسش توی همه بازی ها مثل nsf Rival ..fifaو استفاده کنید...
حالا فکر کنید اکانتی دارید که شامل کلی بازی دیجیتالی میباشد...اون هم به همین صورت میشه ولی راحت تر چون دیگه مثل پلاس مدت زمان نداره و نامحدود میباشد برای اجرای بازی...نمیدونم تونستم فهمونده باشم به دوستان یا نه.

- - -ویرایش - - -

نداره اما با زدن دکمه Retry برای منکه ادامه دانلود میکنه....

پلاس رو نمیشه انتقال داد به سایر اکانت ها باید تو همون ژاپن انلاین بزنن

پلاس رو نمیشه انتقال داد به سایر اکانت ها باید تو همون ژاپن انلاین بزنن

میشه دوست من...کافیا اکانت ژاپن active Primary کنید
من الان با این کار دارم روی اکانت خودم آنلاین میزنم حتی بازی های پلاس رو از اکانت ژاپن دانلود کردم و روی اکانت خودم استفاده میکنم.

یه سوال :

خود دیسک ها هم حاوی آپدیت هستند و میتونند آپدیت کنند.
اصلا یه مشکلی که ps3 دارها داشتند این بود که نا غافل دیسک ها کنسول رو آپدیت میکردند و هـکشون میپرید!
PS4 هم مثل PS3 شده ...
حتی بازی های xbox 360 هم همینطورند ...

من الان با این کار دارم روی اکانت خودم آنلاین میزنم حتی بازی های پلاس رو از اکانت ژاپن دانلود کردم و روی اکانت خودم استفاده میکنم.

میتونی از اکانت آمریکا بازیهای پلاس رو دانلود کنی ؟؟ معلومه نمیشه . این اکتیو کردن برای بازی کردن روی اکانتای دیگست . برای دانلود باید با همون ریجن پلاست فقط اقدام به ساخت اکانت کنی .

میتونی از اکانت آمریکا بازیهای پلاس رو دانلود کنی ؟؟ معلومه نمیشه . این اکتیو کردن برای بازی کردن روی اکانتای دیگست . برای دانلود باید با همون ریجن پلاست فقط اقدام به ساخت اکانت کنی .

داداش اکانت اصلیم ریجن 1 هست آمریکا...با ساخت ژاپن و گرفتن پلاسش و Primary active کردنش میشه آنلاین زد تو اکانت ریجن 1 و اینکه از استور خود ژاپن بازی pixel shooter دانلود کردم و دارم روی اکانت خودم که ریجن 1 هست بازی میکنم و تروفی هاش روی اکانت خودم میاد...یعنی شما بعد این همه روز هنوز نمیدونید؟؟و میگید نیمشه!!!!

داداش پس میشه بگی مشکل کجاست
الان اکانت ژاپن من پریمری هست 14 روز فری داره ولی میرم تو اکانت یو اس پلاس نیست اون اکانتم یعنی شکل بعلاوه فقط روی یوزر ژاپنیه مطمئنم اکانت ژاپن پریمری هست چون ناک رو روی اون دانلود کردم ولی رو اکانت امریکا بازی میکنم تروفی میگیرم
بعد یه سوال دیگه من الان میخوام بازی های رایگان پلاس ژاپن رو بگیرم کجا برم (دوستانی که اکانت ژاپن دارن کمک کنن) زبانش فرق میکنه نمیفهمم اصلا

داداش اکانت اصلیم ریجن 1 هست آمریکا...با ساخت ژاپن و گرفتن پلاسش و Primary active کردنش میشه آنلاین زد تو اکانت ریجن 1 و اینکه از استور خود ژاپن بازی pixel shooter دانلود کردم و دارم روی اکانت خودم که ریجن 1 هست بازی میکنم و تروفی هاش روی اکانت خودم میاد...یعنی شما بعد این همه روز هنوز نمیدونید؟؟و میگید نیمشه!!!!

شما مثل اینکه متوجه منظور من نشدی . شما میتونی الان با اکانت آمریکات ، بازی پلاس از اکانت آمریکات دان کنی ؟؟ من خوب متوجه شدم شما فکر میکنی چون تازه کنسول خریدی اکانت 14 روزه ژاپنت با بقیه فرق داره !! ;)

- - -ویرایش - - -

داداش پس میشه بگی مشکل کجاست
الان اکانت ژاپن من پریمری هست 14 روز فری داره ولی میرم تو اکانت یو اس پلاس نیست اون اکانتم یعنی شکل بعلاوه فقط روی یوزر ژاپنیه مطمئنم اکانت ژاپن پریمری هست چون ناک رو روی اون دانلود کردم ولی رو اکانت امریکا بازی میکنم تروفی میگیرم
بعد یه سوال دیگه من الان میخوام بازی های رایگان پلاس ژاپن رو بگیرم کجا برم (دوستانی که اکانت ژاپن دارن کمک کنن) زبانش فرق میکنه نمیفهمم اصلا

پلاس فقط مال یک اکانته دوست عزیزو فقط از همون میتونی دان کنی . بازی ای که روی ژاپنت دان میکنی رو تمام اکانتات اکتیو کنی قابل بازیه و به عنوان اصلی شناخته میشه .

همینقدر بهت بگم وارد استور شدی از بالا گزینه سوم ، بعد توی پنجری جدید بالای دقیقا PV بازیهای رایگانه . از عکساش متوجه میشی نیاز به زبان نیست . موفق باشی .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or