Black.Mamba
کاربر سایت
منظورتو نفهمیدم ... پشت کدوم قوطی ؟ عکسی چیزی داری ازش ؟پشت قوطی عکس کره زمین هست که 1 مال آمریکا ، 2 برای اروپا ، 3 هم برای ژاپن هسن. البته ریجن 2 ژاپن هم هست.
Sent From My HTC One X
منظورتو نفهمیدم ... پشت کدوم قوطی ؟ عکسی چیزی داری ازش ؟پشت قوطی عکس کره زمین هست که 1 مال آمریکا ، 2 برای اروپا ، 3 هم برای ژاپن هسن. البته ریجن 2 ژاپن هم هست.
پشته جعبه دستگاهمنظورتو نفهمیدم ... پشت کدوم قوطی ؟ عکسی چیزی داری ازش ؟
Sent From My HTC One X
بستگی داره چه سبکی رو دوست دارید . اسسینس خوبه اگه تجربش نکردیمن نمیدونم این فیفامو چیکار کنم ، یه هفتست خریدم
با چی عوض کنم؟
از infamous خوشم نمیاد.
واچ داگزم میگن جالب نی.
اساسینو بازی نکردم نمیدونم چجوریه ...
نظر شما چیه ؟
بستگی داره چه سبکی رو دوست دارید . اسسینس خوبه اگه تجربش نکردی
- گرافیکش خوبه نسبت به نسل ۷ ؟
بلهبستگی داره چه سبکی رو دوست دارید . اسسینس خوبه اگه تجربش نکردی
- گرافیکش خوبه نسبت به نسل ۷ ؟
Sent From My HTC One X
واچ داگز بي نظريه ! شك نكن تو خريدشمن نمیدونم این فیفامو چیکار کنم ، یه هفتست خریدم
با چی عوض کنم؟
از infamous خوشم نمیاد.
واچ داگزم میگن جالب نی.
نظر شما چیه ؟
واچ داگز بي نظريه ! شك نكن تو خريدش
من خودم ٣ روزه روز و شب شده كارم !!
سلام دوستان
بازی فیفا رو من 2 روز پیش 200 تومن خریدم. الان میخوام با Infamous یا BF4 تعویض کنم. میخواستم ببینم قیمت این 2 تا بازی چنده؟؟ و اگه یه بازی قیمتش بیشتر باشه میتونم سر بگیرم از فروشنده؟؟
سلام :d inFamous و BF4 نوشون 200 هزار هستش کارکرده هم 130 هرکدوم فیفا رم تو بازارچه 130 اینا میفروشن, کلا بازیهایی که 6 - 8 ماهی از عرضه میگذرن 130 - 140 اینا میشن البته اونایی که 60 دلار هستنااا..:d محمد جان در رابطه با مشکل please wait هم اگه تا حالا حل نشده مودم رو یه بار Reset Factory کن شاید حل شد با pc اکانتتو sign in کن ببین میشه یا نه...
سلام, فعلا این قابلیت رو ps4 نیست یعنی پشتیبانی نمیشه.. فقط میتونی سیو ها و اسکرین شات و گیم پلی که رکورد میکنی رو فلش بریزی تو pc ببینی لذت ببری:dسلام چه جوری میشه یه فایل تصویری یا آهنگ ریخت رو کنسول؟
توی منو بسته به دسته های داره که sign این شدنسلام به همه
می خواستم بدونم این رنگ نور دسته همینجوری رندوم عوض میشه یا نسبت به کنسول تغیر میکنه؟ البته داخل بازی ها رو میدونم تغیر میکنه
مثلا داخل منوی داشبورد بعضی وقتا قرمز میشه بعضی وقتا آبی و .....
اصلا Watch Dogs رو شک نکن D: آز بین همه بازیهای که برای 4 خریدم و رد کردم WD از اون دسته ای هست که نگهش میدارم .من نمیدونم این فیفامو چیکار کنم ، یه هفتست خریدم
با چی عوض کنم؟
از infamous خوشم نمیاد.
واچ داگزم میگن جالب نی.
نظر شما چیه ؟