هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

داداش پس میشه بگی مشکل کجاست
الان اکانت ژاپن من پریمری هست 14 روز فری داره ولی میرم تو اکانت یو اس پلاس نیست اون اکانتم یعنی شکل بعلاوه فقط روی یوزر ژاپنیه مطمئنم اکانت ژاپن پریمری هست چون ناک رو روی اون دانلود کردم ولی رو اکانت امریکا بازی میکنم تروفی میگیرم
بعد یه سوال دیگه من الان میخوام بازی های رایگان پلاس ژاپن رو بگیرم کجا برم (دوستانی که اکانت ژاپن دارن کمک کنن) زبانش فرق میکنه نمیفهمم اصلا

علامت پلاس فقط برای اکانت ژاپنیت میاد (اما اکانت های دیگت پلاس شدن). شما برو با اکانت اصلیت، آنلاین بازی کن.

دوست من بزاد من قانع نشم چون نمیتونم باور کنم اکانت دی اکتیو بشه لایسنس بازی هم از بین میره
دوستان که میخوان این روشو تست کن برای نمونه
1*اکانت ژاپن بسازید و 14 روز پلاس بگیرید و بازی پلاس که بازیpixel shotter فکر کنم اگه اشتباه نگفته باشمو دانلود کنن...وبعد از اون اکانت Primary کنن مثل من تا بتونن رو اکانت و پروفایل خودشون بازی کنن...
بعد از اتمام دانلود بازی اکانت خودشونو primary کنن و Deactive کن اون اکانت ژاپن و پروفایلشو پاک کنن...یا اگه خواستید صبر کنید14 روز استفاده کنید بعد اتمام پاک کنید و یک اکانت دیگه ژاپن ساخته و از پلاسش توی همه بازی ها مثل nsf Rival ..fifaو استفاده کنید...
حالا فکر کنید اکانتی دارید که شامل کلی بازی دیجیتالی میباشد...اون هم به همین صورت میشه ولی راحت تر چون دیگه مثل پلاس مدت زمان نداره و نامحدود میباشد برای اجرای بازی...نمیدونم تونستم فهمونده باشم به دوستان یا نه.

- - -ویرایش - - -

نداره اما با زدن دکمه Retry برای منکه ادامه دانلود میکنه....

دوستان گلم تو این هفته چند تا خبر شندیدم
1-اکانت قطر بسازید بازی رو بدون پول پیش خرید کنید من خودم من اینکارو با اکانت ukکردم وبا توضیح یکی از دوستان فهمیدیم که همون دلمون الکی خوش کردیم سونی زرنگتر این

حرفاس باید اکانت چند روز قبل عرضه شارژ کنید تا پیش خرید کنسل نشه

2- ریختن بازی playstationبر روی هارد که بعدا فهمیدیم همون قضیه شریکی خریدند که روی ps3بود ولی بر روی ps4 شبیه قبل نیست یک اکانت بازی رو خرید نمیتونه تروفی بگیره

که زیاد مهم نیست سونی اعلام کرده هر اکانتی رو یه دستگاه قابلیت اکتیو داره پس قضیه بازی 20 تا 50 تومن منتفی چون اصلا چنین کاری رو نمیشه انجام داد و در اخر یکی از

دوستان گفته که اکانت رو دی اکتیو کنی میشه بازی ها رو انجام بدی که هنوز شک توش باید یکی امتحان کنه ولی به احتمال بالا امکان نداره

من از دوستان میخوام گول این فروشنده ها رو نخورید این مطلب رو نوشتم که دوستان حواسشون رو جمع کنند

شما مثل اینکه متوجه منظور من نشدی . شما میتونی الان با اکانت آمریکات ، بازی پلاس از اکانت آمریکات دان کنی ؟؟ من خوب متوجه شدم شما فکر میکنی چون تازه کنسول خریدی اکانت 14 روزه ژاپنت با بقیه فرق داره !! ;)

- - -ویرایش - - -

پلاس فقط مال یک اکانته دوست عزیزو فقط از همون میتونی دان کنی . بازی ای که روی ژاپنت دان میکنی رو تمام اکانتات اکتیو کنی قابل بازیه و به عنوان اصلی شناخته میشه .

همینقدر بهت بگم وارد استور شدی از بالا گزینه سوم ، بعد توی پنجری جدید بالای دقیقا PV بازیهای رایگانه . از عکساش متوجه میشی نیاز به زبان نیست . موفق باشی .

اتفاقا شما منظور منو نفهمیدید من نگفتم از اکانت آمریکا میتونید دانلود کنید...خوبه آدم اول یکم خوب درک کنه حرف آدمو دوما شما مطمنی من تازه کنسول گرفتم که اینجوری میگید؟!!!داداش اون روز اول که ps4 اومد قیمتش 3.200.000 بود من گرفتم...خواستم بدونی همین:x

- - -ویرایش - - -

دوستان گلم تو این هفته چند تا خبر شندیدم
1-اکانت قطر بسازید بازی رو بدون پول پیش خرید کنید من خودم من اینکارو با اکانت ukکردم وبا توضیح یکی از دوستان فهمیدیم که همون دلمون الکی خوش کردیم سونی زرنگتر این

حرفاس باید اکانت چند روز قبل عرضه شارژ کنید تا پیش خرید کنسل نشه

2- ریختن بازی playstationبر روی هارد که بعدا فهمیدیم همون قضیه شریکی خریدند که روی ps3بود ولی بر روی ps4 شبیه قبل نیست یک اکانت بازی رو خرید نمیتونه تروفی بگیره

که زیاد مهم نیست سونی اعلام کرده هر اکانتی رو یه دستگاه قابلیت اکتیو داره پس قضیه بازی 20 تا 50 تومن منتفی چون اصلا چنین کاری رو نمیشه انجام داد و در اخر یکی از

دوستان گفته که اکانت رو دی اکتیو کنی میشه بازی ها رو انجام بدی که هنوز شک توش باید یکی امتحان کنه ولی به احتمال بالا امکان نداره

من از دوستان میخوام گول این فروشنده ها رو نخورید این مطلب رو نوشتم که دوستان حواسشون رو جمع کنند

در جواب شما هم در مورد گزینه دومتون اینکه شما میگید نمیشه ولی بنده این کارو کردم و اکانتم هم به یکی از بچه های این سایت فروختم و ایشون ایمیل و پسورد اکانتو تغییر دادن ولی با این حال من دارم از همه بازی هایی که یک زمان اون اکانت ماله من بود استفاده میکنم...نمیدونم چرا شما هنوز شک و تردید دارید...اون کاربر L O R D هم پسرعموی بنده هستن و ما ساکن گرگانیم و دوستان فکر اینم نکنن که با شیادان توپخانه یکی هستیم...فقط خواستیم دوستانی که نمیصرفه براشون یازی بخرن با این روش میتونن..من هم دیگه خسته شدم هم اینجا هم تو سایت پرشین تولز توضیح دادم حتی ناظم و مدیران حاظر نشدن واسه کار به این مهمی تایپ بزنن و بی ارزش میدونن پس بهتره همه بازی فیزیکی بخرید و هزینه زیادی بابت بازی بدیم:xقول میدم هم من هم پسر عموم L O R D دیگه درمورد این موضوع حرفی نزنیم و سایت به قول بعضی دوستان به بی راه نکشیم.یا حق@};-

نسخه محدود در ژاپن معرفی شد
با طرح لیزری انیمیشن Frozen
فقط در ژاپن در سایت پلی استیشن قابل پیش خرید هست
aqu8yzet.jpg
ymapu9ej.jpg

سلام دوستان از کجا میشه فهمید ریجنی که خریدی چی هست ؟
مثلا بگی ریجن ۱ بده طرف ریجن ۲ بده ! اونوقت از کجا باس فهمید ؟

Sent From My HTC One X

پشت قوطی عکس کره زمین هست که 1 مال آمریکا ، 2 برای اروپا ، 3 هم برای ژاپن هسن. البته ریجن 2 ژاپن هم هست.

اتفاقا شما منظور منو نفهمیدید من نگفتم از اکانت آمریکا میتونید دانلود کنید...خوبه آدم اول یکم خوب درک کنه حرف آدمو دوما شما مطمنی من تازه کنسول گرفتم که اینجوری میگید؟!!!داداش اون روز اول که ps4 اومد قیمتش 3.200.000 بود من گرفتم...خواستم بدونی همین:x

- - -ویرایش - - -

در جواب شما هم در مورد گزینه دومتون اینکه شما میگید نمیشه ولی بنده این کارو کردم و اکانتم هم به یکی از بچه های این سایت فروختم و ایشون ایمیل و پسورد اکانتو تغییر دادن ولی با این حال من دارم از همه بازی هایی که یک زمان اون اکانت ماله من بود استفاده میکنم...نمیدونم چرا شما هنوز شک و تردید دارید...اون کاربر L O R D هم پسرعموی بنده هستن و ما ساکن گرگانیم و دوستان فکر اینم نکنن که با شیادان توپخانه یکی هستیم...فقط خواستیم دوستانی که نمیصرفه براشون یازی بخرن با این روش میتونن..من هم دیگه خسته شدم هم اینجا هم تو سایت پرشین تولز توضیح دادم حتی ناظم و مدیران حاظر نشدن واسه کار به این مهمی تایپ بزنن و بی ارزش میدونن پس بهتره همه بازی فیزیکی بخرید و هزینه زیادی بابت بازی بدیم:xقول میدم هم من هم پسر عموم L O R D دیگه درمورد این موضوع حرفی نزنیم و سایت به قول بعضی دوستان به بی راه نکشیم.یا حق@};-
داداش گلم حتما اکانت روی دستگاه شما اکتیو هنوزه چون ایمیل یا پسورد هم عوض بشه ولی رو دستگاه اکانت اکتیو باشه بازی اجرا میشه در غیر این صورت نمیشه چون لایسنس از بین میره

همه میدونند هزینه بازی زیاده باید بازی ها رو خرید و فروش بکنند که بهشون فشار نیار من هم دارم تلاش میکنم که این قضیه چجوری ممکن شده هر اکانت میتونه رو دو دستگاه ps4 اکتیو شده باشه در غیر این صورت دی اکتیو میشه و لایسنس هم از بین میره
ما به دنبال این هستیم چجوری چنین چیزی وجود داره اگه راست باشه همه استفاده کنیم

Last edited by a moderator:
سلام دوستان

بازی فیفا رو من 2 روز پیش 200 تومن خریدم. الان میخوام با Infamous یا BF4 تعویض کنم. میخواستم ببینم قیمت این 2 تا بازی چنده؟؟ و اگه یه بازی قیمتش بیشتر باشه میتونم سر بگیرم از فروشنده؟؟

- - -ویرایش - - -

اگه اینجوریه پس چرا من نمیتونم بازیای فری پلاس امریکا رو دانلود کنم زده 14 دلار ؟؟؟!

فک کنم اینم مثل Trial Gold ایکس باکس هست که فقط میتونید آنلاین بازی کنید. برای دانلود بازی های پلاس باید پلاس بخرید.

اگه اینجوریه پس چرا من نمیتونم بازیای فری پلاس امریکا رو دانلود کنم زده 14 دلار ؟؟؟!
قرار نیست شما از همه مزایای پلاس روی همه اکانتها استفاده کنید
قضیه share کردن پلاس توی e3 آز طرفه سونی بنا بر این شرط اعلام شد که دارندگان یک کنسول نیازی نخواهند بود برای تک تک اعضایی روی یک کنسول که اکانت شخصی دارن برای "انلاین" بازی کردن اکانت پلاس خریداری کنن. اکانت primary با داشتن پلاس بازیهای دانلود شده خودش رو بین بقیه اکانتها به اشتراک میزاره و مزیت انلاین بازی کردن پلاس هم به اشتراک میزاره .
در واقع اکانت Primary محتویتاتش رو به اشتراک اکانتهای دیگه میزاره نه اینکه محتویاتش رو اکانت دیگه انتقال بده .

يك اكانت در يك زمان مي تونه ٢ بار در PS4 و ٢ بار در PS3 اكتيو باشه؟
اگر نه، ٢ بار بر روي PS4 و ١ بار روي PS3 كه مي تونه فعال باشه؟
×_×
2 کنسول . ( 1 ps4 و یک Ps3 و یا دو از هرکدوم )
فکر کنم روی یک کنسول دستی هم میتونه فعال باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or