هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

منم این مشکل رو دارم. با پشتیبانی سونی هم حرف زدم گفتن کنسول رو بزارید بره به حالت Safe Mode ( دکمه پاور رو 7ثانیه بعد از خاموش شدن کامل دستگاه نگه دارید ) بعدا گزینه 6 رو انتخاب کنید ( Initialize PS4 ). اگه این رو بزنید کنسول مانند اولین باری که باز شده میشه و کل اطلاعات از جمله بازی و سیو و پروفایل و ... پاک میشن ولی آپدیت پاک نخواهد شد. من اینو زدم درست نشد گفتن مشکل از تنظیمات مودمتون هست.

نیازی به safe mode نیست مخصوصا من که هم بازی هام میپره....به قول دوستمون از مودم شاید باشه ولی وقتی مودم اینترنت میده ربطی نداره که اینجوری بشه....سوالی که پیش اومده این هست اگه شما به نتونستی psn id وارد کنید و کانکت بشید چطور میخواید وارد استور بشید؟(
s.amin.m.g)
جون گفتید تو استور میرم این پیام میده!!!یا شاید من بد فیهمیدم...

Last edited by a moderator:
@L O R D
اگه لینک بازی رو خواستید بصورت مستقیم بهم بگید.

ممنون اما باید اون کسی که با اون اکانت بازی رو میزنه دانلود دیتا از همون شخص گرفته بشه و یا اگر اینترنت نامحدود دارید که چه بهتر دانلود کنید...
من نمیگم دیتا از کسی دیگه بگیرید کار نمیکنه که دروغ بگم چون خودم اینجوری تست نکردم بهتر فرض کنیم سونی ***** هایی گذاشته که به غیر اون اکانت کسی دیگه بریزه تو هارد و بخواد با اکانت این کارو کنه اکانت و کنسولو بن کنه...به نظر شما میصرفه این ریسک؟!!!!منکه این روشو پیشنهاد نمیکنم شاید شما استاد باشید وخبره تو این کار ولی من کاری که نکردم به بقیه توصیه نمیکنم چون هر یک از دوستان این سایت با جرف بنده اکانتشون بن بشه من نمیتونم جوابی به این عزیزان بدم دوست خوبم:x

حالا من نظر شما رو نمیدونم ولی این روشی که میگید حالت باگ داره که طبیعتا خطر بن برای استفاده کنندگانش هست.
ما خودمون توی XboxLive یه اکانت داشتیم با دوستان که بازیهای Minercraft و Counter strike:Go روش بود و ما هر دفعه با این پروفایلا ساین این میکردیم و بعدش وقتی رفتیم توی منو ساین اوت میکردیم و با اکانت خودمون وارد میشدیم و هیچ مشکلی هم پیش نیمد ولی با ساپورتر مایکروسافت صحبت کردن بچه ها و اون گفت Ban wave آخری که راه افتاد و کنسول خیلیا رو بن کرد به خاطر همچین کارهایی بوده من که خودم دیگه با کنسول انلاین نشدم و از سرنوشتش بی خبرم:دی
اگه هم کسی میتونه تست کنه که خیال ما رو راحت کنه یا اگه کسی قبلا اینکارو کرده بگه.

این مشکل گیر کردن در صفحه Please wait خیلی زیاد دیده شده. بعضی از دوستان مشکلشون بعد از 1 ساعت موندن تو اون صفحه حل شده. یکی از دوستام هم میگفت 1 هفته بعدش چک کرده دیده وصل شده.

دوستان که میخوان این روشو تست کن برای نمونه
1*اکانت ژاپن بسازید و 14 روز پلاس بگیرید و بازی پلاس که بازیpixel shotter فکر کنم اگه اشتباه نگفته باشمو دانلود کنن...وبعد از اون اکانت Primary کنن مثل من تا بتونن رو اکانت و پروفایل خودشون بازی کنن...
بعد از اتمام دانلود بازی اکانت خودشونو primary کنن و Deactive کن اون اکانت ژاپن و پروفایلشو پاک کنن...یا اگه خواستید صبر کنید14 روز استفاده کنید بعد اتمام پاک کنید و یک اکانت دیگه ژاپن ساخته و از پلاسش توی همه بازی ها مثل nsf Rival ..fifaو استفاده کنید...
حالا فکر کنید اکانتی دارید که شامل کلی بازی دیجیتالی میباشد...اون هم به همین صورت میشه ولی راحت تر چون دیگه مثل پلاس مدت زمان نداره و نامحدود میباشد برای اجرای بازی...نمیدونم تونستم فهمونده باشم به دوستان یا نه.

- - -ویرایش - - -

برای دانلود اپدیت گزینه pause , resume داره ps4?!

نداره اما با زدن دکمه Retry برای منکه ادامه دانلود میکنه....

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk[/QUOTE]

حتما زنگ میزنم پس نگیرن از طریق نماد اعتماد الکترونیک شکایت میکنم

دوستان اگه ps4 را زیاد خاموش روشن کنیم خراب میشه

- - -ویرایش - - -

این مشکل گیر کردن در صفحه Please wait خیلی زیاد دیده شده. بعضی از دوستان مشکلشون بعد از 1 ساعت موندن تو اون صفحه حل شده. یکی از دوستام هم میگفت 1 هفته بعدش چک کرده دیده وصل شده.

الان با کابل لن وصل کردم 5 دقیقه گذشته وصل نشد حالا 1 ساعت صبر میکنم ببینم وصل می شه یا نه امیدوارم وصل شه :((

توی جعبه ps4 یک کارت بود روش نوشته 10 دلار psn 1 یک ماه و یک ماه برای موزیک تاریخ انقضا هم داره تا پایان 2014 این ها را چه جوری فعال کنم

Last edited by a moderator:
منم اولین بارم ولی گیر مکنه

یک بار برای اونایی که گیر میکنن میگم
یه چهار ساعت وقت بزارین
هر 20 دقیقه نیم ساعت یه بار ساین کنین سریش بشین مودمم رستارت کنین
مهم بار اول هست که ساین میشه بعد دیگه نیاز نیست اینهمه زمان ببره
یه گیری هست اون اول که احتمال میدم گیر ای پی کشور عزیزمونه که باهاش میخواهم وارد شیم نه اینکه تحریمیم میگم شاید برا ونه
گفتم شایدا بعدا حرفمو تصرف نکنین هزار جور...

Sent from my Z Ultra C6802 using Tapatalk 4.4

یه چهار ساعت وقت بزارین
یه گیری هست اون اول که احتمال میدم گیر ای پی کشور عزیزمونه که باهاش میخواهم وارد شیم نه اینکه تحریمیم میگم شاید برا ونه

با لن وصل باشه یا نه بی سیم

توی جعبه ps4 یک کارت بود روش نوشته 10 دلار psn 1 یک ماه و یک ماه برای موزیک تاریخ انقضا هم داره تا پایان 2014 این ها را چه جوری فعال کنم

باید از استور Redeem کنید این کد هارو. برای کارت Plus یک ماهه باید کردیت کارد داشته باشید. میتونید با کارت 10$ اکانت پلاس بخرید.

- - -ویرایش - - -

یه چهار ساعت وقت بزارین

مشکل من اینه که اولاش که میخواد Sign in یکنه اینترنت قشنگ کار میکنه و چراغای Lan و Act مودم روشن و خاموش میشه. ولی بعد از 3-2 دقیقه اینترنت دیگه کار نیمکنه. ( مثل این میمونه که از نت استفاده نمیکنی )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or