هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوست عزیزیم این همون روش شریکی خریدن یه بازی کلا برا ps4 این قضیه رو دوتا دستگاه میشه اکتیو کرد پس هر بازی برا دونفر که یکی اکانتش نمیتونه تروفی بگیره که مهم نیست پس قضیه جدیدی نیست این قضیه روی ps3 هم استفاده میشد پس چیز جدیدی نیست

بهتر از اینکه بیای 200 هزار تومن پول بدی ... درسته

در کل من خوشحال میشم بازی ارزئن بشه پیدا کرد ولی با این روش که همون روش شریکی پیشین شما یه بازی بخرید کم کم باید نفری 110 تومن بدید من تازه هزینه نت هم حساب نکردم تا اینجا بازی 20 یا 30 پا کسی در نمیاد پس دوستان خواهشا گول بعضی ها رو نخوردید
هر اکانتی روی 2 دستگاه میشه فعال کرد میخوای به کسی بدی با دی اکتیو کنی پس همیشه برا خودت نمیمونه
خودم من نسل قبل با روش شریکی 6 بازی خریدم
پس روش جدیدی نیست

- - -ویرایش - - -

100%درسته و کم هزینه تر فقط دانلود بازی ها کمی مشکله با نت ما

- - -ویرایش - - -

100%بهتره و ارزونتره ولی دانلودش با نت ما دردسر سازه

اقا یه سوال دیگه ، من الان اکانتم مال سوئد هست و مثل اینکه تو ایران پلاسش پیدا نمیشه :| میتونم یک اکانت امریکا بسازم و توی اون پلاس بگیرم ولی توی اکانت سوئد انلاین بازی کنم ؟

سلام دوستان
اگه خدا بخواد، يكشنبه ps4 رو مي گيرم، ريجن 2 و كمرا دار
براي بازي هم فعلاً فقط AC IV رو گفتم بياره چون خيلي عقده اي شدم كه تو كامپيوتر من اجرا نشد :)
من اوّلين بار هست كه دارم به دنياي كنسول وارد مي شم، نه با ps كاركردم تا حالا و نه با ايكس باكس!
ميشه يه توضيح مختصر به من بديد كه براي اوّلين اقدامات بايد چي كار كنم؟
تا حالا حتي گيم نت هم نرفتم تا ps4 بازي كنم، صفر كيلومتر صفر كيلومتر!!

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

اقا یه سوال دیگه ، من الان اکانتم مال سوئد هست و مثل اینکه تو ایران پلاسش پیدا نمیشه :| میتونم یک اکانت امریکا بسازم و توی اون پلاس بگیرم ولی توی اکانت سوئد انلاین بازی کنم ؟

اکانت پرایمری پلاسشو با بقیه به اشتراک میذاره.

سلام.یک سوال و یک مشکل:
سوال اینکه میدونم که اکانتهای PS4 رو فقط روی یک کنسول میشه پرایمری کرد که با اکانتهای دیگه بشه باهاش بازی کرد ولی سوالم اینه که خود اکانت رو روی چند کنسول میشه set کرد و با همین اکانت به بازی پرداخت؟
اما مشکل اینکه من یک اکانت دارم که روی کنسولم اکتیو شده و بازیهام داخلش هست ولی بازی های این اکانت رو با یک اکانت دیگه بازی میکنم.حالا مشکل اینه که هر از گاهی چه با اکانت اصلیم وارد میشم و چه با اکانتی که بازیها روشه کنار آیکون بعضی از بازی ها علامت قفل میاد و وقتی میخوام وارد بشم ارور میده و باید یکبار آنلاین بشم تا این علامت قفل از بین بره.مشکل چیه؟

سلام.یک سوال و یک مشکل:
سوال اینکه میدونم که اکانتهای PS4 رو فقط روی یک کنسول میشه پرایمری کرد که با اکانتهای دیگه بشه باهاش بازی کرد ولی سوالم اینه که خود اکانت رو روی چند کنسول میشه set کرد و با همین اکانت به بازی پرداخت؟
اما مشکل اینکه من یک اکانت دارم که روی کنسولم اکتیو شده و بازیهام داخلش هست ولی بازی های این اکانت رو با یک اکانت دیگه بازی میکنم.حالا مشکل اینه که هر از گاهی چه با اکانت اصلیم وارد میشم و چه با اکانتی که بازیها روشه کنار آیکون بعضی از بازی ها علامت قفل میاد و وقتی میخوام وارد بشم ارور میده و باید یکبار آنلاین بشم تا این علامت قفل از بین بره.مشکل چیه؟

همانطور که دوست خوبم آرمین گفت یکبار Restore liesence بزنید درست میشه و دیگه نیازی نیست آنلاین بشید و برای همیشه میره.

سلام
من میخوام psn بسازم ولی موقعی که روی
new to psn
کلیک میکنم
please wait
میاد ولی صفحه باز نمیشه الان باید چیکار کنم

دلایل مختلف داره داداش
1-مودم یکبار ریست کن
2-یک بار با دکمه وسط دسته بیا بیرون و دوباره وارد شو
3-اگرهم نشد احتمال از isp باشه واینترنتتون
4-میتونید از سایت واز طریق مروگر خود کنسول به سایت برید و راحت درست کنید.
معمولا اینجور مشکلا از اینترنت isp ها میباشد.

Last edited by a moderator:
سلام
من میخوام psn بسازم ولی موقعی که روی
new to psn
کلیک میکنم
please wait
میاد ولی صفحه باز نمیشه الان باید چیکار کنم

منم این مشکل رو دارم. با پشتیبانی سونی هم حرف زدم گفتن کنسول رو بزارید بره به حالت Safe Mode ( دکمه پاور رو 7ثانیه بعد از خاموش شدن کامل دستگاه نگه دارید ) بعدا گزینه 6 رو انتخاب کنید ( Initialize PS4 ). اگه این رو بزنید کنسول مانند اولین باری که باز شده میشه و کل اطلاعات از جمله بازی و سیو و پروفایل و ... پاک میشن ولی آپدیت پاک نخواهد شد. من اینو زدم درست نشد گفتن مشکل از تنظیمات مودمتون هست.

داداش اینترنتون مطمنی مشکل نداره؟از یک اینترنت دیگه استفاده کن یا کنسولتو آپدیت 1.72 یا همون آخرین آپدیت مجهز کن...

ps4 را همین امروز خریدم اپدیت 1.72 هم کردم
توی سایت .... استور گفته
سلام. وقتتون بخیر. این مشکل رو خیلی ها دارن مربوط به اینترنت هست. مودم رو ریستارت کنید احتمال قوی مشکل
حل میشه.
البته با لن بزنید. مورد های زیادی بوده که با لن وصل کردن مشکلشون حل شده
حتما فراموش نکنید بجای وایلرس با که با کابل لن کنسول رو به مودم متصل کنید.
خیلی ها مشکلشون از این طریق حل شده

الان می خواهم این کار را کنم ببینم درست میشه یا نه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or