سلام دوستان.لطفا یک نفر کامل توضیح بده rebuild database چیه؟
دوست عزیزیم این همون روش شریکی خریدن یه بازی کلا برا ps4 این قضیه رو دوتا دستگاه میشه اکتیو کرد پس هر بازی برا دونفر که یکی اکانتش نمیتونه تروفی بگیره که مهم نیست پس قضیه جدیدی نیست این قضیه روی ps3 هم استفاده میشد پس چیز جدیدی نیست
100%درسته و کم هزینه تر فقط دانلود بازی ها کمی مشکله با نت مابهتر از اینکه بیای 200 هزار تومن پول بدی ... درسته
100%بهتره و ارزونتره ولی دانلودش با نت ما دردسر سازهبهتر از اینکه بیای 200 هزار تومن پول بدی ... درسته
اقا یه سوال دیگه ، من الان اکانتم مال سوئد هست و مثل اینکه تو ایران پلاسش پیدا نمیشه میتونم یک اکانت امریکا بسازم و توی اون پلاس بگیرم ولی توی اکانت سوئد انلاین بازی کنم ؟
سلام.یک سوال و یک مشکل:
سوال اینکه میدونم که اکانتهای PS4 رو فقط روی یک کنسول میشه پرایمری کرد که با اکانتهای دیگه بشه باهاش بازی کرد ولی سوالم اینه که خود اکانت رو روی چند کنسول میشه set کرد و با همین اکانت به بازی پرداخت؟
اما مشکل اینکه من یک اکانت دارم که روی کنسولم اکتیو شده و بازیهام داخلش هست ولی بازی های این اکانت رو با یک اکانت دیگه بازی میکنم.حالا مشکل اینه که هر از گاهی چه با اکانت اصلیم وارد میشم و چه با اکانتی که بازیها روشه کنار آیکون بعضی از بازی ها علامت قفل میاد و وقتی میخوام وارد بشم ارور میده و باید یکبار آنلاین بشم تا این علامت قفل از بین بره.مشکل چیه؟
سلام
من میخوام psn بسازم ولی موقعی که روی
new to psn
کلیک میکنم
please wait
میاد ولی صفحه باز نمیشه الان باید چیکار کنم
سلام
من میخوام psn بسازم ولی موقعی که روی
new to psn
کلیک میکنم
please wait
میاد ولی صفحه باز نمیشه الان باید چیکار کنم
داداش اینترنتون مطمنی مشکل نداره؟از یک اینترنت دیگه استفاده کن یا کنسولتو آپدیت 1.72 یا همون آخرین آپدیت مجهز کن...