هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

وقتی شارژ دسته وسط بازی تموم میشه بازی استوپ نمیشه:|
برای شما هم همین طوره؟
هر چی بازی کردم تا الان این مشکل برام بوده infamaous ،wolfenstein و... . بازی هامم همه به نسخه آخر آپدیت هستند
فریمور دستگاه هم 1.71 ــه:|
الان داشتم مرحله آخر wolf رو میرفتم باز وسطش شارژ دسته تموم شد منو کشت:|
360 دارم خودش اتوماتیک استوپ میکرد همیشه!
دستگاه 2005-2006 نرم افزارش از 2013-2014 باید بهتر باشه!!!

قبله اینکه خاموش بشه میگه باطریش کمه بزنش به شارژ یه 10 دقیقه بعد خاموش میشه

وقتی شارژ دسته وسط بازی تموم میشه بازی pause نمیشه:|
برای شما هم همین طوره؟
هر چی بازی کردم تا الان این مشکل برام بوده infamaous ،wolfenstein و... . بازی هامم همه به نسخه آخر آپدیت هستند
فریمور دستگاه هم 1.71 ــه:|
الان داشتم مرحله آخر wolf رو میرفتم باز وسطش شارژ دسته تموم شد منو کشت:|
360 دارم خودش اتوماتیک استوپ میکرد همیشه!
دستگاه 2005-2006 نرم افزارش از 2013-2014 باید بهتر باشه!!!؟:|

مگه میشَ!:دی

بره من 1ساعت قبل تموم شدن اخطار میده! وسط بازی تموم نشده ببینم استوب میشه یا نه ولی قبلش 100%بارها اخطار میده

قبله اینکه خاموش بشه میگه باطریش کمه بزنش به شارژ یه 10 دقیقه بعد خاموش میشه

مگه میشَ!:دی

بره من 1ساعت قبل تموم شدن اخطار میده! وسط بازی تموم نشده ببینم استوب میشه یا نه ولی قبلش 100%بارها اخطار میده

خب من عادت دارم وقتی باطری تموم شد بزنم شارژ شه
درسته اخطار میده چند دقیقه قبلش
بسته به بازی و مقدار ویبره دسته بعد از چند دقیقه تموم میشه
اما میگم نباید بازی pause بشه اتوماتیک؟:|

شما فقط گیر دادی به اینترنت و سرعت توی این تاپیک معلوم نیست شما می خوای بازی کنی یا با PS4 سرور راه بندازی؟
سرعت دانلود توی ایران که انقدر داغونه مشکلی نداره همون قدری که با PC دانلود منیجر IDM میگیری همونم توی PS4 کمی پایین تر هستش ( حداقل برای من که اینجوریه )
15 مگ همچین سرعت کمی هم نیست (ما داریم اینجا با 50 کیلوبایت دانلود میکنیم خوشحالیم اونی که با 15 مگ دانلود می کنه ناراحته ؟)

PS4 هیچ دنگ و فنگی هم نداره دلت پیش یه کنسول دیگه گیره بی خود به سرعت اینترنت ربط نده.
شما که تو ایرانی با شرایط کشور خودت بسنج چیکار به خارجی ها داری که با اینترت 100 مگ مشکل دارن؟ :|

دوست عزیز . اشتباه متوجه شدی. من عشق اول و آخرم ps4 هست. ولی اگر یه سرچ بزنید بیشترین مشکل از چیپ wi-fi هست (مشکل ک نه ولی گیرندگی ضعیفی داره.) این چیپ تو تبلتای surface 2012 استفاده شد و کاربرا هنوزم میگن سرعتش خیلی پایینه. بعلاوه این معضلات فقط تو ایران نیست. اما بازم میگم. خیلی سخته خودمو راضی کنم ps4 نگیرم. مسله please wait و اینجور مشکلات رو هم میشه حل کرد اما خب من مردش نیستم. (قبلا با 360 هلیکوپتری میزدم بره لایو. حال سابقو ندارم دیگه8-|) بدبختی ماکرو هم هیچ نداره. رفتم گشتم دیدم زندانه xone. ولی حداقل با نت ایران وصل میشه. علی رقم میل باطنی pc میگیرم و 2-3 سال دیگه ک وضع خوب شد (نت ) یک ps4 ابتیاع مینمویم:x
از کمپانی به بزرگی سونی بعید بود چیزی پایین تر از armored car باشه کیفیت کنسولاش. :d
نمیدونی چن تا فحش تاحالا ب ماکرو دادم. :d

- - -ویرایش - - -

راستی اون 15 megabit هست. 15 megabyte به عبارتی میشه120 mbps

خیلی ممنون بابت جوابا. :)

فعلاً سراغ آنلاین نمیرم، پستای صفحه قبل رو می خوندم مثل اینکه خیلی ها سرِ Sign به PSN و آنلاین بازی کردن و دانلود مشکل داشتن. مثل اینکه مشکل Please Wait هم هنوز راه حلی براش نیومده :|
الان فقط برای آفلاین می خوام بگیرم :|
برای همین یه سوال کلی دارم...

برای منی که دنبال آپدیت بازی و کنسول و مولتی پلیر و آنلاین و دانلود و اینا نیستم و فقط می خوام کنسول رو بگیرم و آفلاین بازی کنم، بازم نیازی به ساخت اکانت PSN و آنلاین شدن دارم؟ اگه جواب آره هست چه موقع هایی؟

ممنون فقط میشه از مغازه ای هم که گرفتیم بازی رو تعویض کنیم؟ بعد مگه مثلاً تعویض بازی با یه بازی ـه دیگه (مثلاٌ inFamous با Killzone) مجانیه؟ شنیدم باید در ازای هر تعویض بازی حدوداً 30 تومن بدیم. درسته؟

خواهش

نه بره آفلاین نیازی ب اکانت نیست . . .

چیزی ب اسم مجانی وجود نداره:دی گول حرفای مغاز دار هارو هم نخور . . . بسته گی ب بازی داره چه سر بدی چه بگیری که معمولا 99% مغازه دار ها سَر نمیدن .

بهترین راه خرید و فروش و یا تعویض تو همین سایت هست .

سلام
دقیقا متوجه نمیشم چی میگی !
منظورت checkpoint هست دیگه ؟
standby مثل pc نیست که از همونجایی که ول کردی از همونجا هم بالا بیاد . standby صرفا کنسول رو در حالت اماده و استراحت قرار میده و بوته سریعتری داری و Energy efficient هست ×_× همین.
Save و Checkpoint طبیعتا از بین میره اگر save نکرده باشیم
جمله اخرت هم متوجه نمیشم.

1001A همون Region 1 هست
بله . March ماه سال هست و 2014 هم سال هست !

هیچی اکانت رو وارد میکنی .

متاسفانه مشکل Please wait زیاد شده بین بچه ها و ظاهرا 2-3 نفر از بچه ها توی زمانهای مختلف روز امتحان کردن تا حل شده مشکلش ....

سلام درست شود من به عنوان میهمان وارد می شدم و بعد از استندبای saveها و تنظیماتم از بین می رفت و شبیه اول می شود الان اکانت درست کردم درست شود ممنون

دوستان ميشه يه توضيح جامع در رابطه با نحوه فهميدن تاريخ توليد كنسول ريجن 1 بدين و اينكه من شنيدم كد روي جعبه بايد با كد ps4 يكي باشه. اين كد همون سريال نامبر كنسول هست يعني قبل از خود كد نوشته Serial number? ??
لطفا پاسخ بدين ميخوام كنسول بخرم فروشندهه هم مشكوك ميزنه

خب من عادت دارم وقتی باطری تموم شد بزنم شارژ شه
درسته اخطار میده چند دقیقه قبلش
بسته به بازی و مقدار ویبره دسته بعد از چند دقیقه تموم میشه
اما میگم نباید بازی pause بشه اتوماتیک؟:|

pause میشه
من بار اول که کنسول رو روشن کردم دسته زیاد شارژ نداشت منم تو کف infamous بودم کابل وصل نکردم رفتم تو بازی بعد یه رب pause شد گفت کابل بکن تو حلق دسته :d

من نمی دونم چرا جواب مارو رو هیچ کس درست حسابی نمی ده مگه من چی کار کردم یه جواب برید چی کارکنم که دانلودم قطع می شه را دوباره می ره از اول؟

Sent from my LG-P715 using Tapatalk

داوووش سامان باوو ندیدم پستتو :دی

اولا چی داری دانلود میکنی ؟

فیفا؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or