هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان بازی ولفناشتاین رو که میذارم صدای درایور بیشتر از موقعی هست که بازی های دیگه مثل تامب رایدر و ... رو میذارم.

مشکلی نداره ؟ کسی میدونه چرا ؟

سونی ناامیدم کردی این نسل:| حاضر بودم 500 دلار بدم ولی کنسول بی کیفیت نگیرم:( همه مشکل please wait و سرعت دانلود پایینو دارن. (تو خارج) دلیل اینکه بروز نمیدن اینه مثلا نت 100 مگ دارن تو ps4 15 مگ میده. بعد ناراحتن)xمن ک 512 به زور دارم لابد باید با 0.5KB/s دانلود کنم.
مجبورم xone بگیرم. دوست نذدارم ولی حال دنگ و فنگ ps4 رو ندارم.

BUT i always LOVE u sony=((

داداش چجوری حلش کردی کدوم پلاستیک رو در آوردی؟
فک کنم اون پلاستیک های دور اونجا که ازش dvd میره و میاد رو میگن

- - -ویرایش - - -

سونی ناامیدم کردی این نسل:| حاضر بودم 500 دلار بدم ولی کنسول بی کیفیت نگیرم:( همه مشکل please wait و سرعت دانلود پایینو دارن. (تو خارج) دلیل اینکه بروز نمیدن اینه مثلا نت 100 مگ دارن تو ps4 15 مگ میده. بعد ناراحتن)xمن ک 512 به زور دارم لابد باید با 0.5KB/s دانلود کنم.

من که سرعت دانلودمو بالا تر هم میبره :d

BUT i always LOVE u sony
=((
درود
والا اگه اینجوریه من در حالت عادی سرعتم به زور 120kb هست برم توی psn.....
اپدیت برای بازیه یا خود psn ؟
اگه برای بازیه که مشکل از سرور های خود بازیه و ربطی به سونی نداره
در ضمن درباره سرور های xbox live هم بگم که خیلی چنگی به دل نمیزنن

عاقا این الکتریسته تا کی میمونه تو Ps4 :دی

دستگاه رو خاموش میکنی میری از برق بکشی بییب میزنه . از برق میکشی مییاد ب دستگاه دست میزنی جاشو عوض کنی بییب میزنه حتی بره چند ثانیه هم بدون سیم برق دستگاه روشن میشهled ش

داداش چجوری حلش کردی کدوم پلاستیک رو در آوردی؟​

اون دوتا بالایی ها رو در بیاری کافیه . .

original.jpg

این چیزها بیشتر به ISP برمیگرده و به سونی ربطی نداره .
اگر مشکل سونی بود تا الان صدای خیلیها در اومده بود.

میتونید از ISP بهتری استفاده کنید.
ظاهرا بچه ها مشکل Please Wait رو با امتحان کردن تو ساعات مختلف حل کردن !!! ( 2 نفر بودن تا حالا )

سلام من با ps4 اپدیت هر بازی یا اپدیت دستگاه رو دانلود می کنم وقتی اینترنت قطع می شه دوباره از اول دانلود می شه ولی برای دوستم وقتی اینترنت قطع می شه دوباره از همون جا دانلود می کنه چی کار کنم؟

Sent from my LG-P715 using Tapatalk

سلام من با ps4 اپدیت هر بازی یا اپدیت دستگاه رو دانلود می کنم وقتی اینترنت قطع می شه دوباره از اول دانلود می شه ولی برای دوستم وقتی اینترنت قطع می شه دوباره از همون جا دانلود می کنه چی کار کنم؟

Sent from my LG-P715 using Tapatalk
بستگی به زمانش داره که از اول شروع شه یا نه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or