داداش چجوری حلش کردی کدوم پلاستیک رو در آوردی؟نه باووو لازم نیست اینکارا
این دوتا پلاستیک ها رو در آوردم ردیف شد
میتونی از سایت ها هم بخری خواستی بگو یکی از اون سایتهارو واست پ.خ کنمدوستان من ميخوام کارت 3 ماهه پي اس ان بگيرم که طرفاي 120 تومن ميشه از همين مغازه ها ميشه گير اورد؟
فک کنم اون پلاستیک های دور اونجا که ازش dvd میره و میاد رو میگنداداش چجوری حلش کردی کدوم پلاستیک رو در آوردی؟
من که سرعت دانلودمو بالا تر هم میبره :dسونی ناامیدم کردی این نسل حاضر بودم 500 دلار بدم ولی کنسول بی کیفیت نگیرم همه مشکل please wait و سرعت دانلود پایینو دارن. (تو خارج) دلیل اینکه بروز نمیدن اینه مثلا نت 100 مگ دارن تو ps4 15 مگ میده. بعد ناراحتن)xمن ک 512 به زور دارم لابد باید با 0.5KB/s دانلود کنم.
مجبورم xone بگیرم. دوست نذدارم ولی حال دنگ و فنگ ps4 رو ندارم.
BUT i always LOVE u sony
داداش چجوری حلش کردی کدوم پلاستیک رو در آوردی؟
این چیزها بیشتر به ISP برمیگرده و به سونی ربطی نداره .سونی ناامیدم کردی این نسل حاضر بودم 500 دلار بدم ولی کنسول بی کیفیت نگیرم همه مشکل please wait و سرعت دانلود پایینو دارن. (تو خارج) دلیل اینکه بروز نمیدن اینه مثلا نت 100 مگ دارن تو ps4 15 مگ میده. بعد ناراحتن)xمن ک 512 به زور دارم لابد باید با 0.5KB/s دانلود کنم.
مجبورم xone بگیرم. دوست نذدارم ولی حال دنگ و فنگ ps4 رو ندارم.
BUT i always LOVE u sony
من که سرعت دانلودمو بالا تر هم میبره :d
wireless عزیزمتاسفانه بچه ها همکاری نمیکنن آخرش آدم نمیفهمه باید از چه isp نت بگیره! میگم دوستان وقتی wired وصل میشید سرعت خوبه؟
- - -ویرایش - - -
دوست عزیز wired وصلی یا wireless?
بستگی به زمانش داره که از اول شروع شه یا نهسلام من با ps4 اپدیت هر بازی یا اپدیت دستگاه رو دانلود می کنم وقتی اینترنت قطع می شه دوباره از اول دانلود می شه ولی برای دوستم وقتی اینترنت قطع می شه دوباره از همون جا دانلود می کنه چی کار کنم؟
Sent from my LG-P715 using Tapatalk