nik 2011
کاربر سایت
wireless عزیز
SNR margin شما چنده؟
برا فهمیدنش:
تو browser تایپ کنید 192.168.1.1
یوزر پسو جفت بزنید admin
احتمال زیاد تو همون صفحه اول هست.
- - -ویرایش - - -
درضمن از چه isp سرویس میگیرید؟
wireless عزیز
همچین چیزی ندارهSNR margin شما چنده؟
برا فهمیدنش:
تو browser تایپ کنید 192.168.1.1
یوزر پسو جفت بزنید admin
احتمال زیاد تو همون صفحه اول هست.
- - -ویرایش - - -
درضمن از چه isp سرویس میگیرید؟
همچین چیزی نداره
سلام دوستان
من امروز ps4 خریدم
اپدیتش کردم و الان میخوام با اکانتم ساین بشم
امیل و پسوورد که زدم حدود نیم ساعته زده plz wait
چرا وارد نمیشه
این طبیعیه؟
الان امتحان کردم حتی ساین اپ هم نمیشه کردداداش تازه شدی مثل 1هفته پیش ـه ما
کولن ps4 رو گرید نت ایران و پینگش و .....ش حساس ـه از بَس بی درو پیکره !
پ ن : امروز کنسول رو بردم پیش آدمی که کله گنده بود یه نتی داشت 2مگ که برعکس ما نتش با هیشکی شیرینگ نشده بود! خلاصه ساین شدم و فیفارو آپدیت کردم آپیدت فیفا با نت طرف که خیلی کله گنده بود 80دیقه طول کشید
سلام
تصمیم گرفتم یه PS4 بخرم ولی یه سری سوالاتی زیادی الان برام پیش اومده که بدجوری به جوابشون نیازمندم ممنون میشم جواب بدید
اول کار دستگاه برای اجرا نیاز به یه Update داره؟
اگه 1.50 باشه باید 1.71 بشه (اگه آفلاین میخوای بزنی نیازی نیست)
هر بازی ـرو که می خوایم انجام بدیم اولش یه آپدیت اجباری برای نصب داره؟ اگه آپدیت داشته باشه نصبش اجباریه یا نه؟
اجباری در کار نیست . فعلا دو تا بازی بیشتر آپدیت نداشتن فیفا و بتل
هر آپدیتی که بعد برای کنسول میاد، دانلودش اجباریه؟
خیر
این بازی هایی که پچ روز اول دارن، دانلود پچشون اجباریه؟
خیر
برای دانلود آپدیت بازی یا کنسول حتماً باید عضو PSN بشیم؟
بلی اول باید ساین بشی بعد
میشه یه آموزشی چیزی بدین برای عضو شدن تو PSN و نکات ـی که برای اجرا لازمه؟ مثلاً اینکه چه کشوری بزنیم بهتره یا...
عضو شدنش کاری نداره با pc هم میتونی بسازی
چه کشوری هم بسته گی ب ریجن دستگا ت داره (اگه بخوای dlc و اینا بگیری ) ولی معمولا یا امارات میزنن یا آمریکا یا آمریکا یا عَمریکا شما امارات بزن مثل من زیپ کد و ...هم نمیخواد
یادت باشه اگه با پی سی ساختی برات از طریف سونی ایمیل فعال سازی مییاد که باید فعالش کنی
http://forum.bazicenter.com/thread89710/
تو پستای قبلی هم خوندم بعضی ها موقع دانلود آپدیت ها و اینا با PS4، یه سری مکشلاتی دارن مثلِ قطع شدن و اینا... این مشکل خیلی دردسر سازه؟ یعنی واقعاً غیر قابل تحمله؟ با این سرعتی که این زیر گذاشتم بازم دردسر داره یا نه؟
با نت ایران کلن چیزی قابل تحمل نیست چ برسه آپدیت
این پینگ و...هم که گرفتی رو سرور تهران هست که عملا هیچ ربطی نداره شما سرور رو بذار لندن و یا آمریکا ببین پینگت اگه 3رقمی نشد اون موقع تازه میفهمی چه چیزی رو ب اسم نت میفروشن ب ما
خودم به شخصه از ISP ـی که نت میگیرم راضی ـم :-؟
با مخاطبی الان؟
یه سوال دیگه هم دارم ولی تقریباً شاید بی ربط باشه.
این قضیه تعویض و کرایه بازی های PS4 چیه؟ خودِ مغازه ها هم بازی رو تعویض می کنند؟ (یه توضیح جامع در این مورد بدین ) مثلاً یه بازی که من میگیرم 200 تومن، با تعویضش چقدر ضرر می کنم؟
تعویض که یه چی داری میبری یه چی دیگه میگیری یه چی باید سر بدی کرایه هم خیلی کم میدن یه سری بازی های قدیمی رو فقط مثل کیلزون و اینفیموس ....باید اینقدر ضرر کنی تو این راه تازه بفهمی دنیا دست کیه
شرمنده سوالا زیاد شد.
پیشاپیش ممنون
سلام .
من اين مدل گرفتم cuh-1001A B01 به اسم رجين 1 2014
پشتش نوشته march 2014 اين سال و ماه ساخت ؟ رجين از كجا بايد بفهمم ؟
من يه اكانت psn دارم كه براي پلي 3 استفاده ميكردم الان بخوام رويه ps4 استفاده كنم بايد چيكار كنم ؟ يوزر و پسورد و ميزنم هي تو please wait نميره تو مشكل از چيه ؟ و بايد چيكار كنم ؟
الان امتحان کردم حتی ساین اپ هم نمیشه کرد
نکنه باید بگذارم دم صبح که خلوته؟
یعنی هر روز واسه ساین کردن همین مکافات رو دارم؟
توی ساعت های مختلف روز سعی کن
من مشکلم اینطوری حل شد
سونی ناامیدم کردی این نسل حاضر بودم 500 دلار بدم ولی کنسول بی کیفیت نگیرم همه مشکل please wait و سرعت دانلود پایینو دارن. (تو خارج) دلیل اینکه بروز نمیدن اینه مثلا نت 100 مگ دارن تو ps4 15 مگ میده. بعد ناراحتن)xمن ک 512 به زور دارم لابد باید با 0.5KB/s دانلود کنم.
مجبورم xone بگیرم. دوست نذدارم ولی حال دنگ و فنگ ps4 رو ندارم.
BUT i always LOVE u sony
سلامسلام من دو بار بازی infamous رو می رم بعد قبل استند بای از بازی میام بیرون می رم داخل سیو هام هست ولی وقتی می زارم استندبای روشن می کنم بازی سیواش پاک می شه و از اول میاد چرا ؟
مگه وقتی می خوای از حالت استناد بای در بیاری از دکمه ps نباید استفاده کنی ؟
کنسول رو وقتی از استندبای در می آرم کنسول فرمت شده و تنظیماتم صفر شده نحوه استندبای گذاشتن و در آوردن از استندبای رو می گوید.
1001A همون Region 1 هستسلام .
من اين مدل گرفتم cuh-1001A B01 به اسم رجين 1 2014
پشتش نوشته march 2014 اين سال و ماه ساخت ؟ رجين از كجا بايد بفهمم ؟
من يه اكانت psn دارم كه براي پلي 3 استفاده ميكردم الان بخوام رويه ps4 استفاده كنم بايد چيكار كنم ؟ يوزر و پسورد و ميزنم هي تو please wait نميره تو مشكل از چيه ؟ و بايد چيكار كنم ؟