هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام حدود چهار دقیقه قطع می شه

Sent from my LG-P715 using Tapatalk
پس واسه سروریه که ازش دانلود میکردی

- - -ویرایش - - -

سلام به همگی یه سوال دارم

من چند روز پیش یه کارت psn plus خریدم 1ساله میخوام بدونم از کجا باید ببینم چند روز مونده
فکر کنم باید بری تو ps plus اونجا نوشته

سلام هرچی اپدیت فیفا اپدیت ps4 همه چی

Sent from my LG-P715 using Tapatalk

اگه آپدیت ـه خوده دستگاه رو دانلود میکنی که با PC دان کنی هم راحت تری هم سونی گفته بهتره .

فیفا هم ببر کافی نت بگو یه پورت خوب میخوام بره 1ساعت 1ساعت و نیم . . . بگو هزینه ش هم میدم . من مخ ـه طرف رو زدم همین امروز هم اکانت ساختم هم فیفا رو آپدیت کردم تو 50 دیقه

دسگاه رو بیچاره نکن ب خاطر یه نت مضخرف که 5ساعت روشن باشه بره یه آپدیت ـــــــه 400 مگی !

اگه آپدیت ـه خوده دستگاه رو دانلود میکنی که با PC دان کنی هم راحت تری هم سونی گفته بهتره .

فیفا هم ببر کافی نت بگو یه پورت خوب میخوام بره 1ساعت 1ساعت و نیم . . . بگو هزینه ش هم میدم . من مخ ـه طرف رو زدم همین امروز هم اکانت ساختم هم فیفا رو آپدیت کردم تو 50 دیقه

دسگاه رو بیچاره نکن ب خاطر یه نت مضخرف که 5ساعت روشن باشه بره یه آپدیت ـــــــه 400 مگی !

البته براى دانلود مى تونن دستگاه رو روى استند باى قرار بدهند كه در اين صورت حتى اگه ٥ ساعت يا بيشتر هم روشن باشه مشكلى نيست و برق هم خيلى كم مصرف مى شه
راستى دوستان شما سرعت دانلودتون با دستگاه روى چنده ؟ من تا ٢.٥ مگابيت هم باهاش دانلود كردم از اين هم بيشتر مى شه ولى بايد دانلود رو قطع و وصل كرد تا سرعت بيشتر بشه

بعد از فوتبال ايران :-& دوباره امتحان كردم وصل شد به psn الانم دارم اپديت گاست دانلود ميكنم .سرعت دانلود هم خوبه 2.5 گيگ تو 4 ساعت زده .اينترنتم مخابرات 2 مگ

فقط يه راهي براي اين وصل نشدن psn مشکل Please wait پيدا كنييد من تو ps3 مشكلي نداشتم پس چرا تو ps4 اينجوريه ؟

در مورد اين پلاس 14 روزه من ردش كردم الان كجا برم بگيرمش ؟ اصلا ميشه اون 14 روز گرفت يا كارت ميخواد؟

همه بازي ها براي انلاين بايد پلاس ميخواد يا بعضي فري ؟

اگه من با يه اكانت بازي رايگان دانلود كنم يا اپديت يه بازي انجام بدم اكانت PSN عوض كنم و وارد شم اين بازي رايگان يا اپديت يه بازي كه گرفتم هستش ؟ احتياجي نيست دوباره اپديت بازي ... انجام بدم؟

آخرین ویرایش:
دوستان به نظرتون infamouse بگيرم يا killzone shadoa fall ؟ اونايي كه تجربش كردن نظر بدن من انلاين باز هستم و كيفيت محيط و اينا خيلي برام مهمه از گيمپلي هم مهمتره

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

دوستان به نظرتون infamouse بگيرم يا killzone shadoa fall ؟ اونايي كه تجربش كردن نظر بدن من انلاين باز هستم و كيفيت محيط و اينا خيلي برام مهمه از گيمپلي هم مهمتره

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
Infamouse بگیر...اگه بد بود بیا منو بزن....در ضمن اینو بدون که مولتی پلیر نداره...پس برا مولتی بهتره اونو بخری.....

ببخشید مگه مشکل plz wait ما کنسول های ریجن 1 نیست فقط؟؟
:( امروز اومدم دان کنم نوشتش
یه سوال دیگه چرا تو ps3 این مشکل نبود؟
یعنی این مشکل در کنسول های رجیون 2 نیست؟ من می‌خوام بگیرم، اونوقت فقط رجیون 2 اروپا بی مشکله، یا مال ژاپن و امارات هم اینجوریه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or