هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

كسي نيست جواب مارو بده؟
بله پشته دستگاه هست .
مثلا نشوته تاریخ عرضه رو مثل Febrary 2014 و یا درج شده به صورت کد مثل D14 که اون D نشانه 4 ماه اخره سال و 14 هم 2014 هست.
سریال Number هم که روی جعبه و پشته کنسول خورده .

دوستان به نظرتون infamouse بگيرم يا killzone shadoa fall ؟ اونايي كه تجربش كردن نظر بدن من انلاين باز هستم و كيفيت محيط و اينا خيلي برام مهمه از گيمپلي هم مهمتره

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
اگر online میخوای یک سره بازی کنی که هیچ کدوم ! بازی BF4 بهتره .
اگر Single میخوای که فقط Infamous بین این دو بازی ! اون KZ به نظرم خشک و خسته کننده هست. فقط گرافیکش خیلی بالاست ( Infamous هم گرافیکش بالاست )
باز میخوای open world باشه و Online مثلا Watch Dogs خوبه !!!!

سوال من و جواب بدید دیگه:(
عرضه اسلیم حدوده 1 سال تا 2 سال پس عرضه دستگاه طول داره
تا زمانی که میخوای بخری وقت هست که وایسی و ببینی میاد و کی میاد و چطوری . ما هنوز اطلاعاتی در این زمینه نداریم .
در مورده بازیها هم تا پایانه ساله میلادی عناوینه قابل توجه زیادی مثل TLOU - GTA V - COD - AC Unity - FAR CRY 4 - Dragon Age - The Evil Within - Destiny - Evolve و ... هست و تا Feb ساله اینده هم عناوینه دیگه مثل Witcher 3 و The Order تو راه هستن .

اقا جریان این کد ها که تو جعبه بازی ها هست چیه؟
بره بخش multi یه؟؟
بازی های xbox هم کد دارن؟
ممنون
خیر .
برای DLC هاست
بخشه Online فقط plus نیاز داره .
نمیدونم
موفق باشید !

دوستان روی کنسول 2 تا آکانت ساختم.یکی برای ریجن 2 و یکی ریجن 1...

راه حلی هست که سیو بازی هایی که روی پروفایل ریجن 1 بود رو به ریجن 2 منتقبل کنم ؟

دوستانی ک plz wait دارین (یا سرعت dl )این dns ها رو ست کنید ببینید ج میده یا نه
4.2.2.4
4.2.2.5
4.2.2.1
8.8.8.8
8.8.4.4
91.186.192.3 (ظاهرا ایرانیه)
37.143.9.90

- - -ویرایش - - -

همچنین پورت های مورد نیاز psn رو از مودم forward کنید. یا برای ip کنسولتون dmz ست کنید (دومیه امنیت رو کم می کنه.)

- - -ویرایش - - -

البت باید کانکشنتون pppoe باشه. UPNP مودم رو هم بفعالید.
یحتمل مودم داره PSN رو بلاک می کنه:|

- - -ویرایش - - -

SNR margin
crc
رو هم اعلام بفرمایید

- - -ویرایش - - -

wired هم امتحان کنید (چون این حالت firewall مودم همه پورتا رو باز میذاره.)

دوستان میخوام بیام پلاس میشه یکی مراحل تهیه کارت پی اس ان و خرید پلاس رو بگه از کجا باید خرید و برای چه کشوری کارت پی اس ان راحت گیر میاد ایران
ممنو

كدوم رجين كه 1 ساله پلاس بگيري 3 ماه اضافه ميشه ؟

تا كي مهلت داره ؟

من از ديشب ساعت 12 وصل شدم بهpsn خدار رو شكر :x ديگه مشكل plz w ندارم.مودم خاموش كردم ps4 خاموش كردم ... بازم وصل ميشه ولي sing out نكردم از psn . تنطيمات مودم و dns .... تغييري ندادم

فكر كنم فقط بار اول خيلي رو اعصابه كه وصل بشه و plz w ميمونه كسايكه وصل شدند ديگه sing out نشيد از psn .

ويرايش : الانم دارم گاست انلاين بازي ميكنم اين گرافيكش با ps3 فرقي نداره ... بتلفيدم 4 همينطوره ؟

وقتي خواستم انلان وصل بشم گفت بايد پلاس داشته باشي اون 14 روزه كه گريد كارت ميخواست ولي يه پلاس 2 روزه هديه داده و گفت برو حالش ببر تا 2 روز ( چه گداست سوني خو 1 ماه هديه ميدادي )

آخرین ویرایش:
دوستان میخوام بیام پلاس میشه یکی مراحل تهیه کارت پی اس ان و خرید پلاس رو بگه از کجا باید خرید و برای چه کشوری کارت پی اس ان راحت گیر میاد ایران
ممنو
برو تو سایت ها بگیر اگر خواستی بگو یکیشو بهتون پ.خ میکنم بعد ps plus باید با رجینی که تو psn نوشتی مطابقت داشته باشد

- - -ویرایش - - -

كدوم رجين كه 1 ساله پلاس بگيري 3 ماه اضافه ميشه ؟

تا كي مهلت داره ؟

من از ديشب ساعت 12 وصل شدم بهpsn خدار رو شكر :x ديگه مشكل plz w ندارم.مودم خاموش كردم ps4 خاموش كردم ... بازم وصل ميشه ولي sing out نكردم از psn . تنطيمات مودم و dns .... تغييري ندادم

فكر كنم فقط بار اول خيلي رو اعصابه كه وصل بشه و plz w ميمونه كسايكه وصل شدند ديگه sing out نشيد از psn .

ويرايش : الانم دارم گاست انلاين بازي ميكنم اين گرافيكش با ps3 فرقي نداره ... بتلفيدم 4 همينطوره ؟

وقتي خواستم انلان وصل بشم گفت بايد پلاس داشته باشي اون 14 روزه كه گريد كارت ميخواست ولي يه پلاس 2 روزه هديه داده و گفت برو حالش ببر تا 2 روز ( چه گداست سوني خو 1 ماه هديه ميدادي )
اکثر بازی ها که تاحالا اومدن گرافیکشون مثل همون ps3 ولی از مهر دیگه این خبرا نیست :d

- - -ویرایش - - -

سوال من و جواب بدید دیگه:(
سلام نه هیچ ps4 جدیدی فعلا قرار نیست بیاد تا اون موقع GTA V , THE LAST OF US , FIFI 15,THE EVIL WITHIN

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or