هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام

امروز اولین بازیمو خریدم یعنی فیفا گذاشتم تو دسنگاه فیفاکه یه سره رفت تو بازی !الکلاسیکو

2 دیقه بعد دیسک اجکت شد خودش الانم هر کاری میکنم نمیره تو درایو دیسک :(

چه کنم ؟:(

سلام

امروز اولین بازیمو خریدم یعنی فیفا گذاشتم تو دسنگاه فیفاکه یه سره رفت تو بازی !الکلاسیکو

2 دیقه بعد دیسک اجکت شد خودش الانم هر کاری میکنم نمیره تو درایو دیسک :(

چه کنم ؟:(
بازی رو که تو کنسول نصب شده یه بار پاک کن دوباره dvd رو بذار تا نصب کنه انشلا که میشه :)

- - -ویرایش - - -

دوستان من و دوستم اگر یه بازی شریکی بخریم میتونیم مثل ps3 با یوزرهای خودمون انلاین بازی کنیم ؟
واسه بالا آوردن بازی دیسک لازمه

نظر بقیه چیه ؟
من تو طوله روز standby میزارم و شبا خاموش میکنم
standby برای همین گذاشتن دیگه !!!

1- پس من خیالم راحت باشه از این نظر که میگه
آخه تو ويكيپديا نوشته آنريل انجين 4 روي ps4 عملكرد مناسبي نداشته!

شرمنده که هی میپرسم ولی میخوام مطمئن بشم ....

2- راستی دوستان یه نفر نوشته بود ((تو بازیه واچ داگز وقتی که skill point میگیرم یا مثلا درجه ی XPم زیاد میشه صفحه تیک میزنه.طبیعیه؟شما هم اینو دیدین؟))
اینم یه توضیحی بدید کلا نگران اینم هستم
خب شما اصلا خوندی همون Wiki رو که ببینی چرا عملکرده مناسبی نداشته و چقدر و اصلا در چه حد ؟
خواهشا یک چیز رو مطالعه کنید و بعد Quote کنید و در موردش سوال کنید !!!!_!!! از show case های زمان لانچ انتظاره بالایی نداشته باشید .
اگر به خاطره این مساعل و UE4 و گرافیک نگران هستید من پیشنهاد میکنم برید طرفه PC چون با داشتن GTX 680 اینا میتونید کیفیت بهتری توی بازیها راحت بگیرید.

در مورده WD هم نمیدونم. بیشتر شبیه bug میمونه.

سلام خوبی داداش
داداش اکانت پلاس کدون کشور رجین دو الان تو ایران راحت تر میشه خرید کم یاب نیست اخه یادمه یه بار گفتی کشورش مهمه وگرنه هر کشوری کارت پلاس داخل ایران نمیشه خرید یا من اشتباه فهمیدم
والا من از بازار ایران خبری ندارم
اما فکر کنم بچه ها میگفتن پلاس رو از خوده store بخری اروزنتر در میاد اگر Psn card بخری . Psn card هم فکر کنم امارات و اینگلیس و امریکا گیر میاد .
در مورده کارت PSN بود اون .
پلاس فکر کنم فقط باید ریجنش یکی باهش.
"اگر اشتباه میکنم خواهشا یکی از دوستان تصحیح کنید "

- - -ویرایش - - -

دوستان میشه دستهps3بهش وصل کرد یا دسته های کامپیوتر؟
خیر ... امکانش نیست.

دوستاني كه نگران دماي كنسولشون هستن يه لحظه آيفون و تكنولوژي اون رو به خاطر بيارن كه ميتونيد بي هيچ دماي بالايي 7 ساعت روش GTA SA بازي كنيد ! اسم اين تكنولوژي يادم نيست ولي يه چيز رو فراهم ميكنه كه قطعات رو در فضايي كوچيك بازدهي ١٠ برابر بدن! يعني از توانايي كم نشه! يا داغ كنه و اين دماي حاصل هم يك سومش از اصطكاك فن ها و جريان برق در سيم ها هست! پس نگران نباشيد...

منظورم بازي ديجيتالي
فک کنم بشه ولی خودم تا حالا امتحان نکردن

- - -ویرایش - - -

عاقا این آپدیت فیفا 14 اکانت لازم داره؟:(

من گرفتم اما مثل اینکه باید اکانت بسازم:( اکانت ساختن هم که همش تو Please wait گیر میکنه :(
خوب برو با کامپیوتر یکی بساز؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or