می خواستم ببینم اگه در طول روز که بازی نمی کنم رو استندبای بزارم و فقط شب ها خاموش کنم اشکال داره؟
نظر بقیه چیه ؟
می خواستم ببینم اگه در طول روز که بازی نمی کنم رو استندبای بزارم و فقط شب ها خاموش کنم اشکال داره؟
بازی رو که تو کنسول نصب شده یه بار پاک کن دوباره dvd رو بذار تا نصب کنه انشلا که میشهسلام
امروز اولین بازیمو خریدم یعنی فیفا گذاشتم تو دسنگاه فیفاکه یه سره رفت تو بازی !الکلاسیکو
2 دیقه بعد دیسک اجکت شد خودش الانم هر کاری میکنم نمیره تو درایو دیسک
چه کنم ؟
واسه بالا آوردن بازی دیسک لازمهدوستان من و دوستم اگر یه بازی شریکی بخریم میتونیم مثل ps3 با یوزرهای خودمون انلاین بازی کنیم ؟
بازی رو که تو کنسول نصب شده یه بار پاک کن دوباره dvd رو بذار تا نصب کنه انشلا که میشه
- - -ویرایش - - -
ه
من تو طوله روز standby میزارم و شبا خاموش میکنمنظر بقیه چیه ؟
خب شما اصلا خوندی همون Wiki رو که ببینی چرا عملکرده مناسبی نداشته و چقدر و اصلا در چه حد ؟1- پس من خیالم راحت باشه از این نظر که میگه
آخه تو ويكيپديا نوشته آنريل انجين 4 روي ps4 عملكرد مناسبي نداشته!
شرمنده که هی میپرسم ولی میخوام مطمئن بشم ....
2- راستی دوستان یه نفر نوشته بود ((تو بازیه واچ داگز وقتی که skill point میگیرم یا مثلا درجه ی XPم زیاد میشه صفحه تیک میزنه.طبیعیه؟شما هم اینو دیدین؟))
اینم یه توضیحی بدید کلا نگران اینم هستم
والا من از بازار ایران خبری ندارمسلام خوبی داداش
داداش اکانت پلاس کدون کشور رجین دو الان تو ایران راحت تر میشه خرید کم یاب نیست اخه یادمه یه بار گفتی کشورش مهمه وگرنه هر کشوری کارت پلاس داخل ایران نمیشه خرید یا من اشتباه فهمیدم
خیر ... امکانش نیست.دوستان میشه دستهps3بهش وصل کرد یا دسته های کامپیوتر؟
منظورم بازي ديجيتاليدوستان من و دوستم اگر یه بازی شریکی بخریم میتونیم مثل ps3 با یوزرهای خودمون انلاین بازی کنیم ؟
فک کنم بشه ولی خودم تا حالا امتحان نکردنمنظورم بازي ديجيتالي
خوب برو با کامپیوتر یکی بساز؟عاقا این آپدیت فیفا 14 اکانت لازم داره؟
من گرفتم اما مثل اینکه باید اکانت بسازم اکانت ساختن هم که همش تو Please wait گیر میکنه
اینگونه :dبا پیسی !؟ چگونه؟
شاید بشه با پی سی اکانت ساخت ولی چجوری با ps4 وصل بشم به ea