هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام.اون قسمت دور دکمه های دسته من خیلی کثیف شده با دستمال هم پاک نمیشه میگید چیکار کنم؟
سعی کنید با دستهای تمیز بازی کنید

با دستمال نم دار امتحان کن .
میتونی دسته رو هم باز کنی و کلا تمیز کنی راحت

مگه چی دورش رفته که پاک نمیشه ؟

دوستان من دقيقا 2 تومن بودجه دارم و يه پي سي دارم كه سي پي يو(i3 3Ghz) و رمش زياد مساعد نيست(4GB) و گرافيك آنبرد هست ميخواستم ببينم اين پي سي رو آپگريد كنم يا كنسول بخرم؟آخه تو ويكيپديا نوشته آنريل انجين 4 روي ps4 عملكرد مناسبي نداشته!! از يه طرفي هم پي سي مشكلات افت فريم، كرك، نصب نميشه، استيم ميخواد و... حالا چه كنم؟ از لحاظ قيمت بازي ها هم مشكلي ندارم اگه بشه فروخت يا تعويض كرد (ميتونم پول مابالتفاوت بدم). حالا چه كنم ؟ ps4 هم قيمتش كه فوق العاده كاهش پيدا كرد !!! (1450 R1 توليد 2014)

دوستان لطفا یه نفر از قسمت پلمپ دستگاهش عکس بگیره بزاره
من میخوام بخرم دستگاه یه پلمپ پلاستیکی داره ( البته جنسش یکم حالت سفت داره و پلاستیک معمولی نیست) بدون هیچ ارمی از playstation که بصورت مسطتیل هست
پلمپش اصله ؟؟ لطفا یه عکسی بزارید ممنون

دمش گرم خدایی:dاز ساعت 10 عین خر گذاشتم کار کنه اخ نگفته:d نه داغ کرده نه صدای فن میده

یاد ps3 به خیر شبا که روشنش میکردم همه ی اهل خونه از خواب بیدار میشدن:d

یه سوال. یه برنامه گوگل داره ک بهترین dns رو پیدا می کنه. امکان داره با dns دیگه ای جز dns گوگل سرعت خوب شه؟
با عقل جور در نمیادا چون dns فقط domain رو ترجمه می کنه! ربطش ب سرعت دانلود چیه؟
چیپ ps4 فعلا ظاهرا رو 2.4 لاک شده و از نوع marvell avastar 88w8797 هست ک تو surface 2012 استفاده شده و کاربرای اونم گفتن ک افت سرعت بوده. بهرحال شیطونه میگه دلو ب دریا بزنم برم بگیرم:d

ببخشید کنسول ریجن دو باید اکانت ریجن دو بسازم و از کارت های psn ریجن 2 استفاده کنم؟؟
اگه میشه یه ادرس برای خرید کارت بهم بدین (سایت بهتره)
برای BF کارت PSN لازمه ؟

سلام من کنسولم رسید ولی دسته شار نداره گذاشتم استند بای تا دسته شارژ شه از کجا بفهم دسته شارژ شده؟ آیا رنگ نارنجی دسته به رنگ دیگه ای در می یاد ؟ چقدر طول می کشه شارژ شه ؟ و رزلوشن دستگاه رو از کجا تنظیم کنم ؟

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or