سلام عزیزدرود
دوستان من دقیقا این مدل کنسول گیرم اومده ؟ " دسته دوم " میخواستم بدونم با یه دسته و یه فیفا 14 چند می ارزه بخرم . یه هفته بیشتر کار نکرده / بعد با توجه به مدلش ساخت چه سالیه ؟ رجیون چنده ؟
اینم عکس پشت دستگاه
سپاس و بدرود
CHU100C1 فکر کنم ریجن 1 برای کانادا هست اگر اشتباه نکنم
تاریخ انتشار رو اون قسمت سمته چپ عکس خورده . کیفیتش خیلی بده . اما نوشته February 2014 فکر کنم.
خیر ...ریجنه کنسول هیچ اهمیتی نداره .ببخشید کنسول ریجن دو باید اکانت ریجن دو بسازم و از کارت های psn ریجن 2 استفاده کنم؟؟
اگه میشه یه ادرس برای خرید کارت بهم بدین (سایت بهتره)
برای BF کارت PSN لازمه ؟
کارت PSN لازم نیست. کارته PLUS لازم هست.
موفق باشید.
D:آقاا من الان که ساعت 3 صبحه ساین این شدم مشکل پلیز ویت هم نداشتم دیگه :d
پس همون مشکله نت هست کلا ×_×
Unreal Engine 4 یک بار اون اول زمانه announce دستگاه نشون دادن که طبیعتا اون اول خیلیا هنوز نمیتونن از پتانسیل کنسول بهره ببرن. تار کنسول راه بیفته و سر و کله بازیهایی پیدا بشه که از قدرت کنسول به درستی استفاده میکنن پیشتر هم گفته بودم حدودخ 15 الا 17 ماهی به طول میکشه که این تغریبا از زمان عرضه تا الان میشه حوالی عرضه بازیهای بزرگی مثل Witcher و Ther order و .... و ..... !!!! پس کلا به launch window و بازیهایی که اول نشون میدن اعتنا نکن که تموم شد و این کنسول هست و بس D: همین الان Order و Uncharted از اون بهترن به نظره من ×_×دوستان من دقيقا 2 تومن بودجه دارم و يه پي سي دارم كه سي پي يو(i3 3Ghz) و رمش زياد مساعد نيست(4GB) و گرافيك آنبرد هست ميخواستم ببينم اين پي سي رو آپگريد كنم يا كنسول بخرم؟آخه تو ويكيپديا نوشته آنريل انجين 4 روي ps4 عملكرد مناسبي نداشته!! از يه طرفي هم پي سي مشكلات افت فريم، كرك، نصب نميشه، استيم ميخواد و... حالا چه كنم؟ از لحاظ قيمت بازي ها هم مشكلي ندارم اگه بشه فروخت يا تعويض كرد (ميتونم پول مابالتفاوت بدم). حالا چه كنم ؟ ps4 هم قيمتش كه فوق العاده كاهش پيدا كرد !!! (1450 R1 توليد 2014)
نهایتش با خودت هست
PC باید یک PC درست حسابی ردیف کنی بتونی بازیها رو بهتر از کنسول اجرا کنی ولی در عوض انحصاری و قابلیتهای خاص کنسول از دست میدی .
به نظرم 4 بازیهای انحصاری خیلی خوبی داره و میتونه هر کدومش دلیلی برای خرید 4 باشه !
چنین نظراتی کجا بود ؟ D:آقا من نظرات بعضی ها رو میخوندم نوشته بود ps4 ممکنه cpu اش دچار سوختگی یا خرابی بشه !
میخواستم ببینم که حقیقت داره ؟؟
نه CPU کنسول به این اسونیا بلایی سرش نمیاد.
- - -ویرایش - - -
1. فکر کنم خاموش میشهسلام من کنسولم رسید ولی دسته شار نداره گذاشتم استند بای تا دسته شارژ شه از کجا بفهم دسته شارژ شده؟ آیا رنگ نارنجی دسته به رنگ دیگه ای در می یاد ؟ چقدر طول می کشه شارژ شه ؟ و رزلوشن دستگاه رو از کجا تنظیم کنم ؟
2. شارج دسته رو وقتی روشن کنی و دکمه psنگه داری توی صفحه ای که میاد گوشه پایین نشون میده .
3. توی setting بخشه video setting.