rznrz06
کاربر سایت
مودمم مبین نته یعنی ایراد از مودمه ؟؟ نمیدونم ولی من چند ساعتی با ps4 بهش وصل بودم
عزيز ببخشيد ولى از مبين نت آشغالتر خودِ پدرسوخته اشه.
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
مودمم مبین نته یعنی ایراد از مودمه ؟؟ نمیدونم ولی من چند ساعتی با ps4 بهش وصل بودم
اوکی شد داداش قربون دستت آدرس یه فروشگاه رو دادمریجن چندی؟
uk.playstation.com
us.playstation.com
مگه نمیگی مودم های دیگه رو میشناسه کنسول فقط اینو نمیشناسهمودمم مبین نته یعنی ایراد از مودمه ؟؟ نمیدونم ولی من چند ساعتی با ps4 بهش وصل بودم
بله تروفیا فقط در صورت انلاین بودن قابل دیدن هستاقا من شنيدم كه تروفي هات فقط درصورت انلاين بودن قابل روئيته. راسته؟؟؟
-------------------------------
راستي الان من اگه دسگاه بخرم چ بازيايي بيشتر ارزش دارن؟؟؟ (رايوالز و واچداگز قطعين ولي بين بازيايي مثل بلك فلگ و اين فيموس و كيلزون شك دارم) بيشتر ادونچري برام مهمه و البته دوست ندارم برام خسته كننده بشه و ابدا با بازيايي ك سختيشون متوسط با بالاست مشكل دارم(كلا خيلي حرفه اي نيستم)
- - -ویرایش - - -
اقا من الان پست سوالات متداومو خوندم و يك سوالي برام پيش اومدفقط بگم ك بيشتر حرفم روي ريجن ١-٢ هست ٣ رو ميدونم دايره و مربعش عوضيه)
بجز كييفيت [و شانس] تنها چيزي ك باعث ميشه ريجن برامون مهم باشه فقط خريد dlc هست ك اونم فقط ريجن اكانت با بازي بايد يكي باشه فقط؟؟؟
يعني بجز كيفيت ريجن هاي كنسول هيچ فرقي ندارن؟؟؟
نت پیش نیازش هست. چون هردو بایستی psn وصل باشن .باسلام
دوستان یک سوال،
بدون اینترنت هم میشه ریموت پلی بازی کرد؟
infamous اتفاقا تروفی پلاتش هم اونقدرها سخت نیست ( یکی از اسونترینهاست ) ... ولی کلا این چیزا به بازی ربط داره.تروفی گرفتن در ps4 فک کنم سخت تر از وان باشه . من تا الان تجربه کنسول سونی رو نداشتم ولی چند روزه دارم اینفموس بازی می کنم تا الان فقط 3 تا تروفی برام باز کرد .آیا فقط این بازی اینطوریه ؟یا کلا تروفی آزاد کردن سخته ؟
War Thunder که کلا Free 2 play هست !
سلامسلام به فن های سونی من از بخش (( همه چیز در مورد pc )) تشریف فرما شدم :d
یه دو سالی میشه بازی کردن اونم بصورت حرفه ای با کنسول رو خط کشیدم برا همین اطلاعاتم مله ساله 2012 هست
مسخواستم بدونم کنسول هک شده ؟؟ یا قراره هک بشه یا اسن هک شده من خبر ندارم
سلام خسته نباشید میخواستم بدونم وقتی کنسول خاموشه دسته شارژ میشه؟؟استند بای چطور ؟ واینکه چقدر طول میکشه تا فول شه ؟
عزیز جای دوری نمیخواد بری:اقا روكش انالوگ ها چنده قيمتشون؟؟؟ ميشه يكي عكسي بزاره بگه كجا ميفروشن؟؟؟
دوستان راهی هست که بشه اهنگ و موزیک ویدیو رو با پی اس 4 از روی فلش پخش کرد یا کپیش کرد تو هارد؟؟؟