hbmss
کاربر سایت
اسمش روش هست دیگه رفرش کارخونست با اون جعبه آبی ها بجز جعبه هیچ فرقی نمیکنه !کسی تجربه استفاده از این کالا ها رو داره ؟
اسمش روش هست دیگه رفرش کارخونست با اون جعبه آبی ها بجز جعبه هیچ فرقی نمیکنه !کسی تجربه استفاده از این کالا ها رو داره ؟
خیلی ممنون ولی منظورم ریجن 2 نبود
[/URL][/IMG]
خوب نمی خوام مشکل سخت افزاری داشته باشه باید تاریخ دستگاه واسه چه ماهی باشه؟سری دوم یعنی سری اول نیست !
یعنی اگر مشکلات سخت افزاری توی سری اول بوده ، توی سری دوم رفع شده
کلا چیز مهمی نیست
آپدیت نرم افزاریش هم بالاتره
اقا من این هفته میخوام برم پش شهرداری یه ps4 جم کنم .چه مدلی بگیرم؟دسه دوم بگیرم خوبه یا نه ؟قیمت کردم 1تومن
خوب نمی خوام مشکل سخت افزاری داشته باشه باید تاریخ دستگاه واسه چه ماهی باشه؟
دوست عزیز امکان داره ریفر باشه چون دستگاه های اولی که مشکل داشت داخل ایران تعمیر کردن و میفروشن ببین برچسب پشتش کنده یا مخدوش نشده باشه اگه 1% به برچسبه شک کردی نگیر حرفای آدم های توپخونه هم که قسم و آیه میخورن باور نکن دقت کن چی میخریاقا من این هفته میخوام برم پش شهرداری یه ps4 جم کنم .چه مدلی بگیرم؟دسه دوم بگیرم خوبه یا نه ؟قیمت کردم 1تومن
دوست عزیز امکان داره ریفر باشه چون دستگاه های اولی که مشکل داشت داخل ایران تعمیر کردن و میفروشن ببین برچسب پشتش کنده یا مخدوش نشده باشه اگه 1% به برچسبه شک کردی نگیر حرفای آدم های توپخونه هم که قسم و آیه میخورن باور نکن دقت کن چی میخری
مربوط به بلندگوهایی هست که Optical Audio Output دارن .....دوستان این پورته digital audio out optical چیه ؟؟ اگه صدا رو از این پورت بگیریم کیفیتش بیشتر میشه یا کمتر ؟ ( از صدایی که از کابل HDMI میگیریم بهتره؟؟ )
ممنون میشم دوستانی که اطلاع دارن یه توضیح بدن.
دوست عزیز معمولا کنسول های ریفری احتمال مشکل دار شدن دوبارشون هست . شما سعی کنید یه دست دوم از یه گیمر یا یه کنسول نو بخریداره خود فروشنده گفت سری اوله و تعمیر شده ولی میگفت خیالت راحت دیگه خراب نمیشه . ولی نمیشه به اینا اعتماد کرد.48 ساعتم مهلت تست گفت بهت میدم .نمیدونم بگیرم یا نه .فرقش با دستگاه نو 800 تومنه
باعرض سلام خبری از jailbreak ps4 نی؟این سایت های خارجی یه سری cfw گذاشتن fake هستش؟کسی خبر داره؟
Jailbreak PS4