هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان یه راهنمایی ازتون میخوام. من موندم PS3 بگیرم یا PS4! پول هر دو رو دارم ولی بازیهای ps4 گرونترن و ps3 هم کپی خور شده. به نظرتون خرید ps3 در حالی که نسل جدید اومده کار درستیه؟ اینو بگم که از بازیهای انحصاری فقط last of us و beyond رو بازی نکردم.

الان ps3 داشته باشی مشکلی نیست اما خدا اون روز و نیاره که مثلا صبح پای ps3 بودی شب بری خونه رفقا مثلا killzone یه 10مین بری... کلا از 3 زده میشی و دیگه حال نمیده بهت...;)

این بازی هایی که با پلاسفری بود نمیزاره اجرا کنم قفل شده میدونید دلیلش چیه؟

Sent from my GT-S7562 using Tapatalk

پلاس دارم ریستور لایسنس درست میکنه؟

برای منم زیاد پیش اومده این قضیه
اول به نت وصل شو، بعد برو :

Settings
PSN
Restore Licenses

آره، به احتمال زیاد قفلشون با همون رستور باز میشه اگه نشد باید از همون جا Active as ... رو هم فعال کنی:|

برای منم زیاد پیش اومده این قضیه
اول به نت وصل شو، بعد برو :

Settings
PSN
Restore Licenses

آره، به احتمال زیاد قفلشون با همون رستور باز میشه اگه نشد باید از همون جا Active as ... رو هم فعال کنی:|

برا منم این طوری شده بود ولی الان من اون 2 هفته پلاس تریالو یه جوری گرفتم بازیهایی که ماله پروفایل اصلیمه قفل شدن هر کاری میکنم نمیشه کسی میدونه راهنمایی کنه لطفا

2 سوال داشتم الان با وضعیت حالا میشه انلاین بازی کرد ؟دانلود چطور؟ استور که شیلتر شده
سوال بعدیم برای ساختن اکانت چه کشوری بکنم بهتره؟دستگام ریجن 1 هست .هدفم منم فقط انلاینه
ممنونم میشم پاسخ بدید

آخرین ویرایش:
دوستان پک کیلزون ریجن 2 تاریخش 2013 یا 2014؟
اگر این پکو بگیرم ممکنه کنسول مشکل داشته باشه؟!
اکر تونستی جدیدتر بگیری بهتر
اما مشکلات خیلی پایین بوده حتی توی ریجن 2
به هر حال در صورت امکان مهلت تست رو بگیر.

2 سوال داشتم الان با وضعیت حالا میشه انلاین بازی کرد ؟دانلود چطور؟ استور که شیلتر شده
سوال بعدیم برای ساختن اکانت چه کشوری بکنم بهتره؟دستگام ریجن 1 هست .هدفم منم فقط انلاینه
ممنونم میشم پاسخ بدید
california
Los Angeles
90002
این واست ردیفه...

دوستان میخوام بازی بخرم ، بین کال او دیوتی و بتلفیلد موندم . دقیقا کدومشون از نظر گرافیک و اینکه مشخص تر باشه و حس بیشتری بده که نسل جدید هست میده ؟!

کدومشون طولانی تر هستش ؟

ممنون میشم بگید . خدایی فن بازی در نیارید ها :دی به زختی پول تهیه کردم :دی دمتون گرم

دوستان میخوام بازی بخرم ، بین کال او دیوتی و بتلفیلد موندم . دقیقا کدومشون از نظر گرافیک و اینکه مشخص تر باشه و حس بیشتری بده که نسل جدید هست میده ؟!

کدومشون طولانی تر هستش ؟

ممنون میشم بگید . خدایی فن بازی در نیارید ها :دی به زختی پول تهیه کردم :دی دمتون گرم
گرافیک تو نسل جدید بتل واقعا خیلی خوبه ! 60فریم-مولتی 64 نفره( اگه اشتباه نکنم ) ولی استوری بشدت کوتاهه یعنی الان بشینی پیاپی بازی کنی تا 4 ساعت دیگه تموم میشه :| ولی مولتیش عالی
از یه طرف cod داری که همون گرافیک نسل قبلو داره. مولتی اینم حال میده ! مخصوصا مد infected ولی من باشم فعلا کال رو میگیرم چون بتل فیلد اسمشو اشتباه نوشتن ... در اصل بتل باگ بوده اسمش :| ( نسخه 4 البته بتل3 که عالی بود :دی )

کدومشون طولانی تر هستش ؟

از لحاظ نسل بعدی که هردو بین نسلی حساب میشن البته میشه گفت کال بهتره جزو نسل قبل حساب شه:d، اما از لحاظ بصری battle یه سر و گردن بالاتره...
حالا میخوای online بزنی یا نه.....؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or