cameronhjx
کاربر سایت
سلام.من تازه یه دسته خریدم.چطور باید از دسته توی فوتبال استفاده کنم؟به عنوان مهمان.نمیخوام یه یورر دیگه بسازم.
مرسی
مرسی
دوستان یه راهنمایی ازتون میخوام. من موندم PS3 بگیرم یا PS4! پول هر دو رو دارم ولی بازیهای ps4 گرونترن و ps3 هم کپی خور شده. به نظرتون خرید ps3 در حالی که نسل جدید اومده کار درستیه؟ اینو بگم که از بازیهای انحصاری فقط last of us و beyond رو بازی نکردم.
این بازی هایی که با پلاسفری بود نمیزاره اجرا کنم قفل شده میدونید دلیلش چیه؟
Sent from my GT-S7562 using Tapatalk
پلاس دارم ریستور لایسنس درست میکنه؟
Sent from my GT-S7562 using Tapatalk
برای منم زیاد پیش اومده این قضیه
اول به نت وصل شو، بعد برو :
Settings
PSN
Restore Licenses
آره، به احتمال زیاد قفلشون با همون رستور باز میشه اگه نشد باید از همون جا Active as ... رو هم فعال کنی
اکر تونستی جدیدتر بگیری بهتردوستان پک کیلزون ریجن 2 تاریخش 2013 یا 2014؟
اگر این پکو بگیرم ممکنه کنسول مشکل داشته باشه؟!
کسی نبود جوابمو بده؟
california2 سوال داشتم الان با وضعیت حالا میشه انلاین بازی کرد ؟دانلود چطور؟ استور که شیلتر شده
سوال بعدیم برای ساختن اکانت چه کشوری بکنم بهتره؟دستگام ریجن 1 هست .هدفم منم فقط انلاینه
ممنونم میشم پاسخ بدید
War Thunder که کلا Free 2 play هست !به نظرم بهتره ۳ تا اکانت بسازی us uk uae الان uae بازی wartunder رو فری گزاشته در صورت که توی استوره uk پولیه و در استور us اصلا نیست
گرافیک تو نسل جدید بتل واقعا خیلی خوبه ! 60فریم-مولتی 64 نفره( اگه اشتباه نکنم ) ولی استوری بشدت کوتاهه یعنی الان بشینی پیاپی بازی کنی تا 4 ساعت دیگه تموم میشه ولی مولتیش عالیدوستان میخوام بازی بخرم ، بین کال او دیوتی و بتلفیلد موندم . دقیقا کدومشون از نظر گرافیک و اینکه مشخص تر باشه و حس بیشتری بده که نسل جدید هست میده ؟!
کدومشون طولانی تر هستش ؟
ممنون میشم بگید . خدایی فن بازی در نیارید ها به زختی پول تهیه کردم دمتون گرم
دوستان میخوام بازی بخرم ، بین کال او دیوتی و بتلفیلد موندم . دقیقا کدومشون از نظر گرافیک و اینکه مشخص تر باشه و حس بیشتری بده که نسل جدید هست میده ؟!
کدومشون طولانی تر هستش ؟
ممنون میشم بگید . خدایی فن بازی در نیارید ها به زختی پول تهیه کردم دمتون گرم