Xenon360
کاربر سایت
مبارک... ب نظر چیز خوبی میاد...
دادا ارگونومی آنالوگ ها رو بهم نزده؟
چند گرفتی برادر؟
Sent From HTC One S Using Tapatalk 4
مبارک... ب نظر چیز خوبی میاد...
دادا ارگونومی آنالوگ ها رو بهم نزده؟
چند گرفتی برادر؟
Sent From HTC One S Using Tapatalk 4
omg... دادا از اون سوالا بوداهنوز کپی خور نشده این کنسول ؟
جواب منم بدهomg... دادا از اون سوالا بودا
- - -ویرایش - - -
یا امامزاده اشکان...:-o دادا رینگ انداختی واسش
به احتمال زیاد برآمدگیا بعد چند مدت میره مثل x360
یک اکانت به صورت max روی دوتا 4 اکتیو میشهسلااااااام دوستان !! يه سؤال داشتم !! ميخواستم بدونم يه اكانت روى ٢ تا ps4 اكتيو ميشه يا نه اگه ميشه چه طور ؟؟؟
من امتحان كردم نشد
در حالت معمول توی منوی دستگاه گرمای زیادی تولید نمیکنهسلام به دوستان عزیزم میشه یکی بگه گرمای طبیعی کنسول بعد از روشن کردن بدون اینکه بازی کنیم یعن وقتی که تو منو حدود یک ساعت باشیم چقدر باید بشه و این که ممکنه سیستم خنک کننده ایراد داشته باشه؟
1000ََA ماله JApan و ریجن 2 هست .دوستان دستگاه من زده مدل رو CUH1000A 01 یعنی چند هست ؟
- - -ویرایش - - -
یه سوال کد نامبری که باید با جعبه کنسول یکی باشه کدام هست ؟ یک یا دو ؟
http://8pic.ir/images/45418831811079824609.jpg
مشکلی فکر نکنم داشته باشه D:سلام
امروز به جمع هر دو کنسول پیوستم
مشکلم با دستس که جوی استیکش به نظرم سفته و صدا میده ، دستم مشکل داره ؟
Sent from my GT-N5100 using Tapatalk 4 Beta
خیرسلام به همگی
دستگاههای تولید 2014 هم مشکل برخوردن یا نه؟
نه عزیزهنوز کپی خور نشده این کنسول ؟
میتونی DNS رو عوض کنی . خیلی تاثیر دارهمن وقتی با کنسول دان میکنم سرعت خیلی پایینه با اینکه نت 2مگ دارم...با ISP تماس گرفتم میگه کنسول از همه پورت استفاده نمیکنه...چجوری از همه پورت استفاده کنم؟
میگم بازیتو بکن حساس نشودوستان خواهشا یکی به من جواب درست بده خیلی ترسیدم سوالم اینه که
1- من وقتی کنسول رو از جعبه در آوردم و تکون میدم انگار یه شی خیلی کوچیک توش هست مثلا انگار یه تیکه ای از کنسول شکسته باشه و وقتی کنسول رو تکون میدم صدا میکنه. خواهشا یکی کنسولشو تکون بده ببینه برای شما هم صدا میکنه یا نه البته محکم تکون ندادم ها فقط چرخوندمش لطفا کمک کنید
دوستان یک سوال میگم کد پلی 4 ریجن 2 اروپا چنده ؟؟؟