PUARO
کاربر سایت
دوستان یک سوال میگم کد پلی 4 ریجن 2 اروپا چنده ؟؟؟
سریالش منظورتونه؟
اگه پک معمولی باشه CUH-1003A
دوستان یک سوال میگم کد پلی 4 ریجن 2 اروپا چنده ؟؟؟
دوستان تا حالاا پیش اومده برا شما لامپ بالاای دسته قرمز بشه و کلاا قرمز بمونه ؟یه کار خطرناک کردم بن نشیم ?همین طوری قرمزه برا من
Sent from my GT-S7562 using Tapatalk
دوستان تا حالاا پیش اومده برا شما لامپ بالاای دسته قرمز بشه و کلاا قرمز بمونه ؟یه کار خطرناک کردم بن نشیم ?همین طوری قرمزه برا من
لامپه دستی ربطی به بن نداره .دوستان تا حالاا پیش اومده برا شما لامپ بالاای دسته قرمز بشه و کلاا قرمز بمونه ؟یه کار خطرناک کردم بن نشیم ?همین طوری قرمزه برا من
سریالش منظورتونه؟
اگه پک معمولی باشه CUH-1003A
من وقتی توی یک بازی به طور مثال Killzone میمردم رنگش برای چند لحظه قرمز میشد و تمام بازی هایی که بصورت دمو بازی میکنم مثل فیفا14 یا... تا امروز تا وقتی تو دموی بازی بودم رنگ دستم قرمز میمونده:dدوستان تا حالاا پیش اومده برا شما لامپ بالاای دسته قرمز بشه و کلاا قرمز بمونه ؟یه کار خطرناک کردم بن نشیم ?همین طوری قرمزه برا من
نه بن نمیشیبچه ها واچ داگز ١-٢ روز ديگه مياد دستم بازي كنم بن نميشم ؟
Sent from my iPad using Tapatalk
تلو با کیفیت بهتر تا چند ماه دیگه میاد بیاند هم شایعه که قراره نسخه پی اس 4ـش بیاد بازی هم نکردی چیز زیادی از دست نمیدیـن :dدوستان یه راهنمایی ازتون میخوام. من موندم PS3 بگیرم یا PS4! پول هر دو رو دارم ولی بازیهای ps4 گرونترن و ps3 هم کپی خور شده. به نظرتون خرید ps3 در حالی که نسل جدید اومده کار درستیه؟ اینو بگم که از بازیهای انحصاری فقط last of us و beyond رو بازی نکردم.
زمان پلاست به پایان رسیده بعد از تمدید باز میشن.این بازی هایی که با پلاسفری بود نمیزاره اجرا کنم قفل شده میدونید دلیلش چیه؟
100% همین 4 رو بخردوستان یه راهنمایی ازتون میخوام. من موندم PS3 بگیرم یا PS4! پول هر دو رو دارم ولی بازیهای ps4 گرونترن و ps3 هم کپی خور شده. به نظرتون خرید ps3 در حالی که نسل جدید اومده کار درستیه؟ اینو بگم که از بازیهای انحصاری فقط last of us و beyond رو بازی نکردم.
زمان پلاست به پایان رسیده بعد از تمدید باز میشن.