هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

من نمی دونمresponse time چی هست میشه بگید اگه عددش بالا باشه چه مشکلی پیش میاد واگه میشه بگید مال مانیتور من چنده منظورم از سوال4 این بود وقتی بامرورگرها می رم به پی اس ان گاهی اوقات همه بازی های پی اس4 رو نشون نمیده مشکلی که ندارهیا داره بعد ببخشید گاهی اوقات اینترنت من قطع و وصل میشه میخواستم ببینم مثلا دارم یک اپدیت دانلود می کنم اگه اینرنت قطع بشه و دوباره وصل اون اپدیت ز ادامه دانلود میشه یااز اول بعد ببخشید حجم اپدیت های بازی اساسین4 چقدر هست بد مگه برای انلاین بازی کردن بازی هایی مثل بتلفید به سرور اوریجن مگه وصل نمی شیم خوب اون سرور تحریمه بعد سرورهای یو پلی که تحریم نیست ها--- فریمور دستگاه باید چی باشه تا بازی اساسین کرید 4 اجراشه و برای تامب رایدر چی

response time زمان پاسخگویی هست . عکس سمت چپ زمانی هست که response time زیاد باشه . عکس سمت راست ماله زمانی هست که response time کم باشه .مثلا این 2 عکس رو شما نگاه کن :
08.jpg

از اون نظر اینترنت هم شما کاری به مرورگر نداشته باش. اون سایت هست بحثش فرق میکنه . شما اگه میدونی اینترنتت قطع و وصل میشه که خب اصلا نمیتونی انلاین بازی کنی . هی disconnect میشی . برای دانلود هم شاید یه موقع وسط دانلود زیاد اینترنت قطع و وصل شه ارور بده که نمیتونه دان کنه و دانلود ریست شه اما احتمالش کمه . شما سرویس یا اشتراک اینترنتت رو عوض کن یا مشکل قطع و وصل شدن رو درست کن اونوقت ببین پینگ و سرعت دانلودت چقده . شما به پین زیر 300 برای لندن و به سرعت دانلود بالای 200 کیلوبایت بر ثانیه نیاز داری . همچنین برای بازی بدون قطعی و مشکل هم باید time out اینترنتت پایین باشه که برای تستش میتونی این روش رو امتحان کنی : ( دکمه windows + R رو بزن . توی کادر ping 4.2.2.4 -t بزن ببین time out داری یا نه . اگه زیاد داشته باشی نمیتونی درست بازی کنی .
اپدیت بازی ها بستگی به بازی داره . میتونه از 200 -300 مگ باشه تا 5-6 گیگ . البته بعضی بازی ها اپدیت هاشون کم یا زیاد هست . از نظر انلاین بازی کردن BF هم خیر مشکلی نداره . من و دوستام که نداریم ولی باز برای اطلاع بیشتر از بقیه دوستان سوال کنید . فریمور دستگاه هم برای افلاین بازی کردن نیازی نیست . فقط برای بازی انلاین هست که اخرین فریمور عرضه شده 1.70 هست که باید روی دستگاه باشه . از طریق همون اینترنت کنسول فریمور رو دریافت میکنه . همچنین میتونین با در نظر گرفتن ریجن کنسول اپدیت رو از سایت پلی استیشن دانلود کنید و با فلش یو اس بی به روی کنسول انتقال بدید

- - -ویرایش - - -

سلام دوست گرامی
میگن که سری 2014 پلمپش سفیده و آبی برای 2013 بوده

ویرایش : بله پرسیدم درسته . شیشه ای شده مثل اینکه البته تولیدات بعد ماه فبریه . قبل از اون همون ابیه

سلام .
1. هیچ فرقی نداره هرکدام مایل هستید . از نظر سخت افزاری و نرم افزاری و بازی و کارخانه و کشور سازنده و .... هیچ تفاوتی ندارن . فقط خرابی ریجن 1 در اولین سری تولید کمی بیشتر ریجن 2 بوده . تولید 2014 هاشون دیگ هیچ کودوم مشکل خرابی نداشتند .
2. در زیر جعبه کنسول داخل یک کره زمین بصورت عدد نوشته شده . از پلمپ دستگاه هم معلومه . دستگاه های ریجن 1 پلمپشون ابی رنگ هست .
3. مشخصه : 1. پلمپ جعبه خراش و یا خط و بازشدگی نداشته باشه 2. روی قسمت براق کنسول خط و خش نباشه . لیبل های کنار کنسول خراش و مخدوش شدگی نداشته باشن ( لیبل ها عقب کنسول هست . روشون هم نوشته اگه مخدوش بشن گارانتی از بین میره البته گارانتی در ایران وجود نداره و تنها شامل کشور خوده ریجنه )
4. در بالا عرض کردم خیر. تنها در اولین سری تولید چون که ریجن 1 اولین خط تولید ps4 بود چندتا خرابی داشت وگرنه از اون به بعد مخصوصا در سال 2014 چنین چیزی دیده نشده یا اگه دیده شده در همه ریجن ها یکسان بوده .
5. در زیر دستگاه سال تولید نوشته شده.
6. کابل برق . HDMI . هدست . کاتالوگ ها .

اگر ریجن آمریکا باشه ، یه کارت ده دلاری برای خرید هم به صورت مجانی داخل کارتن وجود داره !

درود دوستان ی سوال اگه کنار کنسول یه بلندگو کوچیک از این سنترهای سینما خانگی و ساب ووفر باشه مشکلی نداره؟بخاطر آهن ربا توشون میگم.

خیر مشکلی نیست :)

- - -ویرایش - - -

میگم میشه یه بازی رو یه نفر از store بخره بعد چند نفر ازش استفاده کنن البته رو کنسول متفاوت مثل نسل قبل ؟
اگه منظورتون اینه که یکی با اکانتش بازی رو بخره بعد بشه روی کنسول های مختف دانلودش کرد بله . اکانت رو primary میکنید و میشه

درود دوستان ی سوال اگه کنار کنسول یه بلندگو کوچیک از این سنترهای سینما خانگی و ساب ووفر باشه مشکلی نداره؟بخاطر آهن ربا توشون میگم.
من بودم ساب رو کنار کنسول رو یه سطح نمیزاشتم نه به خاطر اهنربا بلکه به خاطر لرزشی که ایجاد میکنه ممکنه واسه دستگاه مشکل ایجاد کنه در دراز مدت

سلام کسی می دونه مانیتور 22اینچ ایکس ویژن مدل 2012
response time همین الان بگید ضروری لازم دارم رو پی اس4 مشکل نداره من می دونم روش زده فول اچ دی وزده مگا کنتراست1:4000000

آخرین ویرایش:
سلام. دوستان عزیز یه سوال مهم داشتم :
عزیزان اگه خبر داشته باشین یک استند هایی برای ps4 اومده که دو تا فن داره که زیر کنسول هستش !
در کل استند برای عمودی گذاشتن ps4 پیشنهاد میشه ? کنسول تو این حالت بد کار نمیکنه ? درایو دیسک دچار مشکل نمیشه ? کارایی پایین نمیاد ? کنسول بیش از حد داغ نمیشه ?
لطفا راهنمایی کنید بگیرم یا نه ??

Galaxy Note 3 - N9005 / Saeed_RoyalStar

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or