سلام دوست گرامیآبیه و آرم ps داره
میگن که سری 2014 پلمپش سفیده و آبی برای 2013 بوده
سلام دوست گرامیآبیه و آرم ps داره
من نمی دونمresponse time چی هست میشه بگید اگه عددش بالا باشه چه مشکلی پیش میاد واگه میشه بگید مال مانیتور من چنده منظورم از سوال4 این بود وقتی بامرورگرها می رم به پی اس ان گاهی اوقات همه بازی های پی اس4 رو نشون نمیده مشکلی که ندارهیا داره بعد ببخشید گاهی اوقات اینترنت من قطع و وصل میشه میخواستم ببینم مثلا دارم یک اپدیت دانلود می کنم اگه اینرنت قطع بشه و دوباره وصل اون اپدیت ز ادامه دانلود میشه یااز اول بعد ببخشید حجم اپدیت های بازی اساسین4 چقدر هست بد مگه برای انلاین بازی کردن بازی هایی مثل بتلفید به سرور اوریجن مگه وصل نمی شیم خوب اون سرور تحریمه بعد سرورهای یو پلی که تحریم نیست ها--- فریمور دستگاه باید چی باشه تا بازی اساسین کرید 4 اجراشه و برای تامب رایدر چی
سلام دوست گرامی
میگن که سری 2014 پلمپش سفیده و آبی برای 2013 بوده
سلام .
1. هیچ فرقی نداره هرکدام مایل هستید . از نظر سخت افزاری و نرم افزاری و بازی و کارخانه و کشور سازنده و .... هیچ تفاوتی ندارن . فقط خرابی ریجن 1 در اولین سری تولید کمی بیشتر ریجن 2 بوده . تولید 2014 هاشون دیگ هیچ کودوم مشکل خرابی نداشتند .
2. در زیر جعبه کنسول داخل یک کره زمین بصورت عدد نوشته شده . از پلمپ دستگاه هم معلومه . دستگاه های ریجن 1 پلمپشون ابی رنگ هست .
3. مشخصه : 1. پلمپ جعبه خراش و یا خط و بازشدگی نداشته باشه 2. روی قسمت براق کنسول خط و خش نباشه . لیبل های کنار کنسول خراش و مخدوش شدگی نداشته باشن ( لیبل ها عقب کنسول هست . روشون هم نوشته اگه مخدوش بشن گارانتی از بین میره البته گارانتی در ایران وجود نداره و تنها شامل کشور خوده ریجنه )
4. در بالا عرض کردم خیر. تنها در اولین سری تولید چون که ریجن 1 اولین خط تولید ps4 بود چندتا خرابی داشت وگرنه از اون به بعد مخصوصا در سال 2014 چنین چیزی دیده نشده یا اگه دیده شده در همه ریجن ها یکسان بوده .
5. در زیر دستگاه سال تولید نوشته شده.
6. کابل برق . HDMI . هدست . کاتالوگ ها .
درود دوستان ی سوال اگه کنار کنسول یه بلندگو کوچیک از این سنترهای سینما خانگی و ساب ووفر باشه مشکلی نداره؟بخاطر آهن ربا توشون میگم.
اگه منظورتون اینه که یکی با اکانتش بازی رو بخره بعد بشه روی کنسول های مختف دانلودش کرد بله . اکانت رو primary میکنید و میشهمیگم میشه یه بازی رو یه نفر از store بخره بعد چند نفر ازش استفاده کنن البته رو کنسول متفاوت مثل نسل قبل ؟
الانم قیمت ها خوبه بد نیست نسبت به قبل، ولی مهر ماه به بعد ارزون تر میشه به احتمال زیاددوستان به نظرتون خرید تو اخر مهر ماه خوبه؟یعنی قیمت ها نجومی نمی شه؟
ممنونl-)
من بودم ساب رو کنار کنسول رو یه سطح نمیزاشتم نه به خاطر اهنربا بلکه به خاطر لرزشی که ایجاد میکنه ممکنه واسه دستگاه مشکل ایجاد کنه در دراز مدتدرود دوستان ی سوال اگه کنار کنسول یه بلندگو کوچیک از این سنترهای سینما خانگی و ساب ووفر باشه مشکلی نداره؟بخاطر آهن ربا توشون میگم.
دوستان به نظرتون خرید تو اخر مهر ماه خوبه؟یعنی قیمت ها نجومی نمی شه؟
ممنونl-)
اگه مانیتوره مشگل تاخیر نداره دوست عزیزسلام کسی می دونه مانیتور 22اینچ ایکس ویژن مدل 2012response time همین الان بگید ضروری لازم دارم رو پی اس4 مشکل نداره من می دونم روش زده فول اچ دی وزده مگا کنتراست1:4000000
سلام میشه آپدیت بازی هارو هم با pc گرفت؟
اگه میشه لطفا یکی بگه باید چیکار کنم.
ممنون