riotan1234
کاربر سایت
تاثیر نداره . اکثرا یک باز میکنن به خاطر تخفیفاتی که میدهیک سوال مبتدیانه :
اکانت اروپا یا آمریکا باشه توی مولتی تاثیر داره؟ (از نظر لگ و ...) اگه داره کدوم بهتره؟ ممنون.
تاثیر نداره . اکثرا یک باز میکنن به خاطر تخفیفاتی که میدهیک سوال مبتدیانه :
اکانت اروپا یا آمریکا باشه توی مولتی تاثیر داره؟ (از نظر لگ و ...) اگه داره کدوم بهتره؟ ممنون.
اگه حوصله کنید بگردین هست همه جواباتوندوستان به نظرم اگه یه توضیح کامل و مفصل در مورد region ها و فرق بینشون نوشته بشه و تو پست اول گذاشته بشه می تونه جلوی سوال های تکراری رو بگیره و خیلی کمک کنه.
خودمم یه سوال داشتم region اکانت و PS باید یکی باشه؟نباشه چی می شه؟
سلام
آیا جعبه ی ریجن دو ژاپن با بقیه ی ریجن دو ها فرق داره؟( مثلا ژاپنی روش نوشته باشه )
هیچی :d البته فعلا ... تنها میتونین DVD و BD اجرا کنیددرود Ps4 از چه فرمت های تصویری پشتیبانی میکنه پخش زیر نویش چی ؟
Watch Dogs خطریه....حواست باشه....درود دوستان اگه امکانش هست بازی ها رو که میرید بخش هاییشون که مشکل داره روبگید به ما چون دستگاه تو محفل گرم خانوادست خطرناکه:d
سلام عزیزسلام من هم خریدم چند تا سوال 1- حواسم نبود زبان رو ژاپنی زدم حالا باید چه کار کنم انگلیسی بشه 2- میشه بگید وقتی به اینترنت وصلش کنم چقدر اپدیت دانلود می کنه به اضافه اینکه بازی اساسین هم دارم 3- چجوری با سیم لن به اینتر نت وصل بشم 4- هنوز راهکاری وجود نداره که بشه بازی ها رو اپدیت نکنه 5-یه سری مشخصات برای ساخت اکانت پی اس ان برام پ خ می کنید 6- الان من دارم میرم از روی کامپیوتر به پی اس ان از موزیلا که کلا ارور می ده ولی از گوگل کروم می ره به پی اس ان اما فقط چند تا از بازی های پی اس4 رو نشون میه برای ساخت اکانت ودانلود کردن واین جور چیز ها که به مشکل بر نمی خورم 7- یهچند تا عنوان خوب برای خرید معرفی کنید چه بازهای الان و چه اینده
اصلا اگه نصب نکنی نمیتونی بازی کنی. ضمنا دیسک هم باید تو دستگاه باشه.آیا بازی ها قابلیت نصب دارن ؟
PS4 کلا طوری طراحی شده که همه بازیا نصب میشن و از روی هارد اجرا میشن اما Disk باید داخل دستگاه باشه تا بازی اجرا بشه.آیا بازی ها قابلیت نصب دارن ؟
پس چرا تا دیسک رو تو درایو گذاشتم بازی رو اجرا کردم و هیچ گزینه اینستالی رو نزدم ؟! چون روی 360 باید دستی نصب می کردم اینو عرض می کنم