هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان به نظرم اگه یه توضیح کامل و مفصل در مورد region ها و فرق بینشون نوشته بشه و تو پست اول گذاشته بشه می تونه جلوی سوال های تکراری رو بگیره و خیلی کمک کنه.;)
خودمم یه سوال داشتم region اکانت و PS باید یکی باشه؟نباشه چی می شه؟

دوستان به نظرم اگه یه توضیح کامل و مفصل در مورد region ها و فرق بینشون نوشته بشه و تو پست اول گذاشته بشه می تونه جلوی سوال های تکراری رو بگیره و خیلی کمک کنه.;)
خودمم یه سوال داشتم region اکانت و PS باید یکی باشه؟نباشه چی می شه؟
اگه حوصله کنید بگردین هست همه جواباتون
FAQ نهایی PS4
http://forum.bazicenter.com/thread85856/

- - -ویرایش - - -

سلام
آیا جعبه ی ریجن دو ژاپن با بقیه ی ریجن دو ها فرق داره؟( مثلا ژاپنی روش نوشته باشه )
PlayStation%204%20First%20Limited%20Pack%20with%20PlayStation%20CameraNTSC%20-%20Asian%20-%20Region%203-500x500.jpg

سلام من هم خریدم چند تا سوال 1- حواسم نبود زبان رو ژاپنی زدم حالا باید چه کار کنم انگلیسی بشه 2- میشه بگید وقتی به اینترنت وصلش کنم چقدر اپدیت دانلود می کنه به اضافه اینکه بازی اساسین هم دارم 3- چجوری با سیم لن به اینتر نت وصل بشم 4- هنوز راهکاری وجود نداره که بشه بازی ها رو اپدیت نکنه 5-یه سری مشخصات برای ساخت اکانت پی اس ان برام پ خ می کنید 6- الان من دارم میرم از روی کامپیوتر به پی اس ان از موزیلا که کلا ارور می ده ولی از گوگل کروم می ره به پی اس ان اما فقط چند تا از بازی های پی اس4 رو نشون میه برای ساخت اکانت ودانلود کردن واین جور چیز ها که به مشکل بر نمی خورم 7- یهچند تا عنوان خوب برای خرید معرفی کنید چه بازهای الان و چه اینده

سلام من هم خریدم چند تا سوال 1- حواسم نبود زبان رو ژاپنی زدم حالا باید چه کار کنم انگلیسی بشه 2- میشه بگید وقتی به اینترنت وصلش کنم چقدر اپدیت دانلود می کنه به اضافه اینکه بازی اساسین هم دارم 3- چجوری با سیم لن به اینتر نت وصل بشم 4- هنوز راهکاری وجود نداره که بشه بازی ها رو اپدیت نکنه 5-یه سری مشخصات برای ساخت اکانت پی اس ان برام پ خ می کنید 6- الان من دارم میرم از روی کامپیوتر به پی اس ان از موزیلا که کلا ارور می ده ولی از گوگل کروم می ره به پی اس ان اما فقط چند تا از بازی های پی اس4 رو نشون میه برای ساخت اکانت ودانلود کردن واین جور چیز ها که به مشکل بر نمی خورم 7- یهچند تا عنوان خوب برای خرید معرفی کنید چه بازهای الان و چه اینده
سلام عزیز
1. گزینه setting رو بزن که به صورت یک جعبه ابزاره ....گزینه 17 هست که ایکنش یک کتاب هست و A روش هست. توی اون که رفتی همون گزینه اولی رو بزنی زبانهای دیگه رو میاره و انتخاب میکنی .
2. AC فکر کنم بیشتر از 1.5 گیگ اپدیت داشت اگر اشتباه نکنم ! از توی تاپیکش ببین. همچنین اپدیت فریمور هم 250 مگ هست اگر اشتباه نکنم که ضروری هست .
4. کابل لن رو به پشت میزنی. خروجی برای لن داره .
5.میتونی auto update رو خاموش کنی اگرم Option بزنی و delete کنی تا دفعه بعدی که دستگاه رو روشن کنی نمیاد.
5. مشخصات خاصی نداره . باید کشور ( که میشه ریجن رو انتخاب کنی ) بعدشم email و رمز و id میخواد و همین. یک ادرس هم میپرسه که از شهری که انتخاب کردی توی Google میتونی ادرس در بیاری .
6.نباید مشکلی باشه .
7. اینده که به زودی Wolf و WD عرضه میشه. از قبلیا هم Infamous- TR و BF4 خوبن و از indie ها هم OUtlast - Child Of Light -Fez - DEad Nation .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or