هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان قیمت ps4 تویه خرداد پایین تر میاد؟
بنظرتون تویه مهر ماه قیمتها چطوره؟
در کل فکر نمیکنم قیمت از 1500-1450 پایینتر بیاد . مهر ماه هم اگه اوضاع به هم نخوره به هر دلیلی همین 1500 بخری ... خرداد هم قیمت همینه احتمالا

ممنون میشم به این سوالاتم جواب بدین:
1.ریجن 1 تولید 2014 بخرم یا ریجن 2(خودم نظرم ریجن 1 هست)
2.از کجا میشه ریجن دسنگاه رو فهمید؟
3.از کجا میشه فهمید که دستگاه کار کرده نیست(میگم شاید دسته دوم بندازن به ادم)
4.راسته که میگن ریجن 1 خرابی داره؟
5.چه طور میشه فهمید که دستگاه تولید 2014 هست؟
6.به جز دسته چه چیزای دیگه ای همراه دستگاه داخل کارتن هست؟

ممنون میشم به این سوالاتم جواب بدین:
1.ریجن 1 تولید 2014 بخرم یا ریجن 2(خودم نظرم ریجن 1 هست)
2.از کجا میشه ریجن دسنگاه رو فهمید؟
3.از کجا میشه فهمید که دستگاه کار کرده نیست(میگم شاید دسته دوم بندازن به ادم)
4.راسته که میگن ریجن 1 خرابی داره؟
5.چه طور میشه فهمید که دستگاه تولید 2014 هست؟
6.به جز دسته چه چیزای دیگه ای همراه دستگاه داخل کارتن هست؟

سلام .
1. هیچ فرقی نداره هرکدام مایل هستید . از نظر سخت افزاری و نرم افزاری و بازی و کارخانه و کشور سازنده و .... هیچ تفاوتی ندارن . فقط خرابی ریجن 1 در اولین سری تولید کمی بیشتر ریجن 2 بوده . تولید 2014 هاشون دیگ هیچ کودوم مشکل خرابی نداشتند .
2. در زیر جعبه کنسول داخل یک کره زمین بصورت عدد نوشته شده . از پلمپ دستگاه هم معلومه . دستگاه های ریجن 1 پلمپشون ابی رنگ هست .
3. مشخصه : 1. پلمپ جعبه خراش و یا خط و بازشدگی نداشته باشه 2. روی قسمت براق کنسول خط و خش نباشه . لیبل های کنار کنسول خراش و مخدوش شدگی نداشته باشن ( لیبل ها عقب کنسول هست . روشون هم نوشته اگه مخدوش بشن گارانتی از بین میره البته گارانتی در ایران وجود نداره و تنها شامل کشور خوده ریجنه )
4. در بالا عرض کردم خیر. تنها در اولین سری تولید چون که ریجن 1 اولین خط تولید ps4 بود چندتا خرابی داشت وگرنه از اون به بعد مخصوصا در سال 2014 چنین چیزی دیده نشده یا اگه دیده شده در همه ریجن ها یکسان بوده .
5. در زیر دستگاه سال تولید نوشته شده.
6. کابل برق . HDMI . هدست . کاتالوگ ها .

سلام .
کسی قیمت ps4 در عربستان داره؟
به نظر شما ارزش داره در عربستان بخرم؟
الان داداشم مدینست
میخوام وقتی رفت مکه بهش بگم بگیره میصرفه؟

دوستان جهت اطلاع : یکی از فروشگاه ها روکش آنالوگ دسته PS4 رو اورد ـه ! 4 تا در یه بسته . حالا نمیدونم جنسش خوبه ، بده ، به درد میخوره یا نه . اگه کسی از دوستان خریده بود و اطلاعی داشت که ارزش خرید داره یا نه بگه که ما هم دست به کار بشیم :)

دوستان جهت اطلاع : یکی از فروشگاه ها روکش آنالوگ دسته PS4 رو اورد ـه ! 4 تا در یه بسته . حالا نمیدونم جنسش خوبه ، بده ، به درد میخوره یا نه . اگه کسی از دوستان خریده بود و اطلاعی داشت که ارزش خرید داره یا نه بگه که ما هم دست به کار بشیم :)

بی زحمت خصوصی کن سایتشو

سلام من از خرید ویتا پشیمون شدم ومی خواهم بجواش پی اس4 بگیرم چند تا سوال ی 1- برای دانلود متعلقات و دی ال سی ها از اینتر نت همچنین انلاین بازی کردن که تحریم نداره یاداره 2-در هنگام خرید باید چه چیزهایی روبدونم 3- با2100000 تومان میشه یک دونه پی اس4 با بک دونه بازی اساسین و یک پی اس ان کارت گرفت 4- گاهی اوقات که با کامپیوتر به پی اس ان وصل می شم کل بازی هارو نشون نمیده مشکلی که در ارتبا طات اینتر نتی با پی اس ان نداره 5- تنها مانیتوری که من دارم ایکس ویژن مدلسال 2012 است که روش زده فول اچ دی روی اچ دی ام ای مشکلی تو بازی کردن که پیش نمیاد

سلام من از خرید ویتا پشیمون شدم ومی خواهم بجواش پی اس4 بگیرم چند تا سوال ی 1- برای دانلود متعلقات و دی ال سی ها از اینتر نت همچنین انلاین بازی کردن که تحریم نداره یاداره 2-در هنگام خرید باید چه چیزهایی روبدونم 3- با2100000 تومان میشه یک دونه پی اس4 با بک دونه بازی اساسین و یک پی اس ان کارت گرفت 4- گاهی اوقات که با کامپیوتر به پی اس ان وصل می شم کل بازی هارو نشون نمیده مشکلی که در ارتبا طات اینتر نتی با پی اس ان نداره 5- تنها مانیتوری که من دارم ایکس ویژن مدلسال 2012 است که روش زده فول اچ دی روی اچ دی ام ای مشکلی تو بازی کردن که پیش نمیاد
سام علیک :دی
1. خیر بر خلاف xbox one هیچ گونه تحریمی علیه ایران از سوی سونی وجود نداره . تمامی امکانات در دسترسه
2. شما چند تا مورد رو توجه کن : 1. سریال نامبر کنسول با جعبه یکی باشه . 2. تاریخ ساخت کنسول 2014 باشه که زیر دستگاه درج شده 3. پلمپ اصلی سونی روی جعبه باشه . برای ریجن 1 ابی رنگ هست که روش به طور متعدد علامت PS نوشته شده 2. روی قسمت براق کنسول خط و خش نباشه . 3. لیبل های پشت دستگاه در کنار پورت ها خش و خط و باز شدگی نداشته باشه . 4. 48 ساعت با بیشتر مهلت تست بگیر و بعد خرید کنسول حتما حدود 10 ساعت با کنسول کار کن تا کامل تست شه
3. بله میشه 4. منظورتون رو درست نفهمیدم ! با کامپیوتر به PSN وصل میشید ؟ !!!
5. اگه کابل HDMI میخوره فول اچ دی هست میشه بازی کرد ولی یه چیز مهم که باید مانیتورتون داشته باشه تا برای بازی مناسب باشه response time خیلی خیلی پایینه . مثلا مانیتور Asus vn247H که یکی از بهترین مانیتور های گیم هست response time 1ms داره . باید response time زیر 4-5 میلی ثانیه باشه

سام علیک :دی
1. خیر بر خلاف xbox one هیچ گونه تحریمی علیه ایران از سوی سونی وجود نداره . تمامی امکانات در دسترسه
2. شما چند تا مورد رو توجه کن : 1. سریال نامبر کنسول با جعبه یکی باشه . 2. تاریخ ساخت کنسول 2014 باشه که زیر دستگاه درج شده 3. پلمپ اصلی سونی روی جعبه باشه . برای ریجن 1 ابی رنگ هست که روش به طور متعدد علامت PS نوشته شده 2. روی قسمت براق کنسول خط و خش نباشه . 3. لیبل های پشت دستگاه در کنار پورت ها خش و خط و باز شدگی نداشته باشه . 4. 48 ساعت با بیشتر مهلت تست بگیر و بعد خرید کنسول حتما حدود 10 ساعت با کنسول کار کن تا کامل تست شه
3. بله میشه 4. منظورتون رو درست نفهمیدم ! با کامپیوتر به PSN وصل میشید ؟ !!!
5. اگه کابل HDMI میخوره فول اچ دی هست میشه بازی کرد ولی یه چیز مهم که باید مانیتورتون داشته باشه تا برای بازی مناسب باشه response time خیلی خیلی پایینه . مثلا مانیتور Asus vn247H که یکی از بهترین مانیتور های گیم هست response time 1ms داره . باید response time زیر 4-5 میلی ثانیه باشه
من نمی دونمresponse time چی هست میشه بگید اگه عددش بالا باشه چه مشکلی پیش میاد واگه میشه بگید مال مانیتور من چنده منظورم از سوال4 این بود وقتی بامرورگرها می رم به پی اس ان گاهی اوقات همه بازی های پی اس4 رو نشون نمیده مشکلی که ندارهیا داره بعد ببخشید گاهی اوقات اینترنت من قطع و وصل میشه میخواستم ببینم مثلا دارم یک اپدیت دانلود می کنم اگه اینرنت قطع بشه و دوباره وصل اون اپدیت ز ادامه دانلود میشه یااز اول بعد ببخشید حجم اپدیت های بازی اساسین4 چقدر هست بد مگه برای انلاین بازی کردن بازی هایی مثل بتلفید به سرور اوریجن مگه وصل نمی شیم خوب اون سرور تحریمه بعد سرورهای یو پلی که تحریم نیست ها--- فریمور دستگاه باید چی باشه تا بازی اساسین کرید 4 اجراشه و برای تامب رایدر چی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or