Abadan-Game
کاربر سایت
میگم با آپدیت 1.70 میشه فایل mp3 رو از رو فلش اجرا کرد؟ اگه میشه چجوری؟
خیر...نمی شه...
My PSN Id: Abadan-Game
شدن که میشه منتها باید هفت خان رستم رو رد کردخیر...نمی شه...
My PSN Id: Abadan-Game
روش پخش آهنگ های دلخواه خودتون از روی فلش:
توی ویندوز، برید توی فلش، یه فولدر به نام SHAREfactory بسازید و برید توش، بعدش اون تو یه فولدر به نام Music بسازید. حالا آهنگهاتونو بریزید توش. حالا فلشو بزنید به ps4 و SHAREfactory رو اجرا کنید. X رو بزنید و ADD MUSIC رو بزنید. حالا برید روی USB IMPORT و X رو بزنید صبر کنید تا فایلهاتون ایمپورت بشن تو دستگاه و بعدش هرکدوم رو خواستید سیو بشه، روش X رو بزنید و بعدش مربع رو بزنید. حالا روی هرکدوم از فایلها R2 رو بزنید شروع میکنه به پخش کردن.
سلام . هیچ فرقی نداره ریجن ها . اما شما چون ممکنه با عملکرد برعکس دکمه o و x در منو بازی اذیت بشید یا خوشتون نیاد ریجن 1 یا 2 تهیه کنید . وگرنه به هیچ عنوان ریجن ها تفاوتی ندارند . همه از همه نظر یکی هستن . تنها تفاوت نرم افزاری توی ریجن 3 و ریجن 2 ژاپن هست که عمکرد دکمه x و o برعکسه در منو .سلام به نظرتون کدوم ریجن رو بخرم وارزش داره که من دستگاه ps3رو بفروشم و ps4 بگیرم خبری درمورد هک این کنسول هست .
2 .درکل بهترین مدل این کنسول چیه و با یک دسته اضافه و بازی infamouse چه قدر میاد .
سلام . هیچ فرقی نداره ریجن ها . اما شما چون ممکنه با عملکرد برعکس دکمه o و x در منو بازی اذیت بشید یا خوشتون نیاد ریجن 1 یا 2 تهیه کنید . وگرنه به هیچ عنوان ریجن ها تفاوتی ندارند . همه از همه نظر یکی هستن . تنها تفاوت نرم افزاری توی ریجن 3 و ریجن 2 ژاپن هست که عمکرد دکمه x و o برعکسه در منو .
حدودا بین 2100000 تا 2300000
رضا جان
ریجن ها همچین بدون تفاوت هم نیستن اصلی ترینش الان. قیمته
ریجن 2 اروپا توی دبی از همه گرونتره برای گارانتی و خرابیه کمش (برای مثال همین تاپیک خرابیها ما PS4 ریجن 1 تولید 2014 مشکل دار هم داشتیم)
خود من شاید 10 مورد خرابی تو ریجن 1 ها بین بچه های خودمون (ایرانی ها) دیدم اما تو 3 هنگ کنگ و 2 ژاپن و 2 اروپا تا حالا ندیدم
مطلب بعدی ساپورت فیلمهای بلوری هست که معمولا از قلم میفته
مثلا کاربر METALICA ارشیو بلوری ریجن 2 داره.الان هر ریجنی جز ریجن 2 اروپا بگیره ( 1 امریکا بگیره 2 ژاپن بگیره یا 3 هنگ کنگ ) فیلمهای بلوریش می مونه رو دستش
در مورد X و O هم سلیقه ای هست
خود من به این نتیجه رسیدم فکر بهتری پشت فلسفه دکمه های ریجن 3 و 2 ژاپن هست (توی منو X کنسل میکنه که میشه گفت علامت نفی هست)
اما ادم میشناسم میگه متنفرم ازینکه با O تایید کنم با X کنسل
میشه اما این سیستم برای همون ادیت ویدیوها طراحی شده . بدیش اینکه چون از برنامه که بیای بیرون کلا قطع میشه. حالا کی میخواد بشینه داخله این برنامه اهنگ گوش کنه D: .شدن که میشه منتها باید هفت خان رستم رو رد کرد
اول باید برنامه SHAREfactory رو دانلود کنید از طریق دستگاه (900 مگ)
بقیش رو هم دوستان آموزش دادن قبلا:
ميتوني تنظيم كنيمیگم این هدستی که داخل جعبه ی کنسول هست فقط برای مکالمه تحت PSN یا اینکه میشه باهاش صدای بازی رو هم گوش کرد؟
خير !سلام دوستان یه سوال خیلی آماتورانه:
میشه بعد از نصب بازی رو دستگاه بدون دیسک بازیو اجرا کرد؟(سوال از طرف دوستمون .::SNAKE::.):d
با تَشَکّر
خير !
سلا عزیز .مطمئنید؟ (من از یه نفر دیگه هم پرسیدم گفت آره ولی به اصرار دوستم اومدم دوباره پرسیدم، الان دوبه شک شدم)
مطلب بعدی ساپورت فیلمهای بلوری هست که معمولا از قلم میفته
مثلا کاربر METALICA ارشیو بلوری ریجن 2 داره.الان هر ریجنی جز ریجن 2 اروپا بگیره ( 1 امریکا بگیره 2 ژاپن بگیره یا 3 هنگ کنگ ) فیلمهای بلوریش می مونه رو دستش