هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان معذرت میخوام من یک سوال تکراری دارم اما واقعا فکرم رو مشغول کرده !!
عزیزان من کنسولی که سفارش دادم فروشنده از دبی برام آورده و هفته دیگه دستم میرسه ریجن 2 ژاپن هست ...
آیا به نظرتون این کنسول ارزش خرید داشت ؟؟ این جا به جایی دکمه های X , O ممکنه تو آپدیت های بعدی حل بشه ؟؟
واقعا از خیلی دوستان شنیدم بدترین ریجن PS4‌ همین ریجن 2 ژاپن هستش !
و همینطور شنیدم که فیلم های بلوری رو باید ریجن 3 بگیریم و غیر از اون پخش نمیکنه ! آیا واقعیت داره ؟ ممکنه این مشکل هم تو آپدیت های بعدی حل بشه ؟
واقعا دلسرد شدم از خریدم و یه جورایی پشیمون ... حالا چیکار کنم ؟؟ دوستان حرفه ای یه قوت قلب بهم بدن ...

عزیزان من کنسولی که سفارش دادم فروشنده از دبی برام آورده و هفته دیگه دستم میرسه ریجن 2 ژاپن هست ...
آیا به نظرتون این کنسول ارزش خرید داشت ؟؟ این جا به جایی دکمه های X , O ممکنه تو آپدیت های بعدی حل بشه ؟؟
و همینطور شنیدم که فیلم های بلوری رو باید ریجن 3 بگیریم و غیر از اون پخش نمیکنه ! آیا واقعیت داره ؟ ممکنه این مشکل هم تو آپدیت های بعدی حل بشه ؟
واقعا دلسرد شدم از خریدم و یه جورایی پشیمون ... حالا چیکار کنم ؟؟ دوستان حرفه ای یه قوت قلب بهم بدن ...

عزیز همه ریجن ها یکسان هستن خیالت راحت هیچ گونه محدودیتی در ریجن های 3 و 2 ژاپن نسبت به ریجن های 1 و 2 اروپا نیست همشون مثل هم هستند فقط جای دکمه ی X , O در ریجن 3 و 2 ژاپن فرق داره فکر هم نکنم با آپدیت درست شه
خودم ریجن 2 ژاپن دارم خیالت راحت بگیر :)

فکر نمیکنم در اینده توی اپدیتها اپشنی برای عوض کردن control scheme خوده OS داده بشه . باید دید تا اینده ... مشکله خاصی هم نیست چون داخله بازی چنین نیست :)
در مورده استفاده از bluray درسته . تعدادی از bluray ها دارای region lock هستن و تعدادی هم free region . توی سایته Bluray.com معمولا Region های مربوط به نسخه ها رو میزنه و پشته فیلمهای bluray هم به صورت A - B - C درج شده . در صورتی که ریجن دیسک با دستگاه همخونی نداشته باشه اجرا نخواهد شد. بر فرضه مثال bluray های ریجن A که امریک هست روی هیچ PS4 الا ریجن 1 اجرا نمیشن .
دلسرد نباش . فرقی بین ریجنها از نظر کیفیت نیست و همه یکسان هستن . حالا چیزهای فرقش داره اینا روی کیفیت تاثیری نداره بلکه با قوانین و استانداردهای منطقه مربوطه مچ شده .

- - -ویرایش - - -

کسی جواب نمیده؟
من از زمان لانچ تا الان هیچ مشکلی با دسته حقیقتش نداشتم D:
برای دوستان مشکلاتی پیش اومده .... اما نه در سطحی که غیر قابل استفاده بشه.

سلام دوستان من تصمیم گرفتم ps4بخرم
می خوام راهنماییم کنید که دستگاه ریفر بهم نندازن
یا تاریخ ساختش 2013نباشه از کجا بدونمps4که می خرم 2014و ریجن2هست؟
برای اپدیت دستگاه باز میشه؟:(
کسی جواب مارو نداد هااا!!!!!)x

سلام دسته ی من بعد از اپدیت به 1.7لرزشش از کار افتاده و نمی لرزه چی کار کنم؟
PS4 1.7 Firmware Update Causes DualShock 4 Vibration Malfunction: Workaround Found | DualShockers
این رو قبلا توی اینجا دیده بودن ظاهرا گلیچی هست که توی لرزش دسته مشکل ایجاد کرده
توصیه کرده وقتی دستگاه روشن شد دسته رو از adjust devices خاموش کنید و دوباره connect کنید باید درسته بشه
اشاره کرده احتمالا یه hot fix برای باگهای اخیر بیاد ... چون قضیه بوق هم هست ظاهرا D:

کسی جواب مارو نداد هااا!!!!!)x

حالا چرا میزنی :دی
زیر دستگاه تاریخ ساخت رو نوشته . ریجن هم رپایین جعبه داخل یه کره زمین نوشته .
دستگاه هم ریفر خیلی کم هست اما برای اطمینان :
1. دستگاه پلمپ باشه و برچسب پلمپش مخدوش نشده باشه
2. روی قسمت براق کنسول خط و لک و خش نباشه
3. این 2 تا لیبل مخدوش نشده باشه :
3f3b4054a15e4ded1.jpg

4. سریال زیر کنسول با جعبش یکی باشه

خیر دستگاه برای اپدیت باز نمیشه . اپدیت از طریق اینترنت یا فلش یو اس بی انجام میشه

بچه ها یکی از دوستان میخواد یه کد یک ماهه مجانی بهم بده آیا بن نمیشم ؟

بستگی داره . اگه کد رو خریده یا داخل جعبه کنسولش بوده ( والا ندیدم کسی اینقدر بخشنده باشه :دی ) ایرادی نداره ولی اگه از ایناس که Generator یا سایتا میدن استفاده نکنی بهتره . اگه هم خودش استفاده کرده خوب بوده مشکلی نداشته بن نشده بازم مشکلی نیست اما باید از زمان redeem کد 10 روز بگذره مطمعن شی

اون قسمت براق کنسول رو باید با چی تمیز کرد؟

با یه دستمال عینک خیلی لطیف . اگه هم لک روشه و پاک نمیشه از اسپری عینک استفاده کن برای خیس کردنش

- - -ویرایش - - -

کسی جایی نمیشناسه؟

سلام . فعلا camera هیچ کار خاصی نمیکنه بازی هم نداره و اصلا ارزش خرید نداره فعلا . شما بزار وقتی درست براش بازی اومد و امکاناتش زیادتر شد بخر

با یه دستمال عینک خیلی لطیف . اگه هم لک روشه و پاک نمیشه از اسپری عینک استفاده کن برای خیس کردنش

اصلا بگو شمل فوووتش کن بازم خط میفته...

من خیلی حساس بودم اما ب محض برخورد دستمال با این قسمت بی برو برگرد خش های ریز میفته...

معلوم نیست جنسش چیه...

Sent From HTC One S Using Tapatalk 4

آخرین ویرایش:
اصلا بگو شنا فووواش کن بازم هط میفته...

من خیلی حساس بودم ب محض برخورد دستمال با این قسمت بی برو برگرد خش های ریز میفته...

معلوم نیست جنسش چیه...

Sent From HTC One S Using Tapatalk 4

نه داداش اون انعکاس نور هستش چیز خاصی نیست اهمیت نده ;)

دوستان من امروز PS4 خریدم. پشتشو که میبینم فقط جا واسه کابل HDMI هست. مانیتور منم DVI میخوره. یعنی وقتی وصل میکنم صدا نمیتونم بگیرم. راه حلی واسه این مشکل وجود داره؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or