تاثیری نداره الا اینکه شما بازی Region 3تو بازی هم تاثیر داره اینکه باید با O اینتر کنی؟
تاثیری نداره الا اینکه شما بازی Region 3تو بازی هم تاثیر داره اینکه باید با O اینتر کنی؟
تاثیری نداره الا اینکه شما بازی Region 3
آقا این سوال رو لطفا جواب بدین :
من فرضا یه بازی ریجن 2 دارم و دو تا اکانت PSN دارم یکی ریجن 1 یکی 2 و اکانت اصلیم ریجن 1 هست . الان من میتونم اکانت ریجن 2 رو اصلی کنم و یه DLC واسه اون بازی ـه ریجن 2 بخرم و دانلود کنم بعد دوباره ریجن 1 رو اصلی کنم و از اون DLC تو اکانت اصلیم که همون ریجن 1 هست استفاده کنم ؟
می تونید ، نیازی به اصلی کردن هم نداره با اکانت ریجن 2 اتون DLC رو بخرید با اکانت ریجن 1 بازی کنید
تا اونجایی که سونی گفته بود Master account فقط امکاناته خودش رو بین بقیه اکانتها به اشتراک میزاره !آقا این سوال رو لطفا جواب بدین :
من فرضا یه بازی ریجن 2 دارم و دو تا اکانت PSN دارم یکی ریجن 1 یکی 2 و اکانت اصلیم ریجن 1 هست . الان من میتونم اکانت ریجن 2 رو اصلی کنم و یه DLC واسه اون بازی ـه ریجن 2 بخرم و دانلود کنم بعد دوباره ریجن 1 رو اصلی کنم و از اون DLC تو اکانت اصلیم که همون ریجن 1 هست استفاده کنم ؟
پشته جعبه بازی ریجن رو زده . روی یک کره عدد نوشته .اونوقت از کجا بفهمم که بازی ریجن 3 هست؟
بستگی به بازیش داره . بین 40 الا 150مگ . معمولش 70 الا 90 هست.سلام
میخواستم بپرسم هر ساعت آنلاین بازی کردن چقدر از حجم اینترنت کم می کنه
سلامسلام
یکی از دوستام دستگاهش(ps4 رژیون 1) رو داد براش به 1.70 آپ کردم ......... بعد که دستگاه رو بهش دادم بهم گفت کهدیگه نمیتونم از بازی ها فیلم بگیرم؟؟؟ عیر از این گفت که داخل بازی کال آف دیوتی موقعی که قبلا من میرفتم داخل بازی با ضربدر بود الن شده با دایره؟؟؟
مشکل از چی میتونه باشه ... از اپدیت یا چیزه دیگه ایی؟؟
سلام
یکی از دوستام دستگاهش(ps4 رژیون 1) رو داد براش به 1.70 آپ کردم ......... بعد که دستگاه رو بهش دادم بهم گفت کهدیگه نمیتونم از بازی ها فیلم بگیرم؟؟؟ عیر از این گفت که داخل بازی کال آف دیوتی موقعی که قبلا من میرفتم داخل بازی با ضربدر بود الن شده با دایره؟؟؟
مشکل از چی میتونه باشه ... از اپدیت یا چیزه دیگه ایی؟؟
سلاماین 1.70 چرا دیگه نمیشه آفلاین دید تروفی ها رو مثلا ؟!
وسط بازی تروفی میگیری حتی نمیتونی بری ببینی مربوط به چی بود تروفیه !!
تا اونجایی که سونی گفته بود Master account فقط امکاناته خودش رو بین بقیه اکانتها به اشتراک میزاره !
الان کودوم شد ؟می تونید ، نیازی به اصلی کردن هم نداره با اکانت ریجن 2 اتون DLC رو بخرید با اکانت ریجن 1 بازی کنید
https://support.us.playstation.com/app/answers/detail/a_id/5059الان کودوم شد ؟
این 1.70 چرا دیگه نمیشه آفلاین دید تروفی ها رو مثلا ؟!
وسط بازی تروفی میگیری حتی نمیتونی بری ببینی مربوط به چی بود تروفیه !!