|| ArkoA ||
کاربر سایت
میگم یه سوال من دستگاه ریجن 2 ژاپن خریدم از کجا بفهمم که درست گفته ؟ به جعبه اعتماد نمیکنم شاید فیک باشه روی زیر بغل کنسول جایی نزده که نوشته باشه دستگاه ریجن 2 ژاپن هست ؟
میگم یه سوال من دستگاه ریجن 2 ژاپن خریدم از کجا بفهمم که درست گفته ؟ به جعبه اعتماد نمیکنم شاید فیک باشه روی زیر بغل کنسول جایی نزده که نوشته باشه دستگاه ریجن 2 ژاپن هست ؟
طبیعیه مشکلی نیستسلام دوستان دسته آکبند دستگاه من آنالوگ استیک هاش وقتی میخوام حرکتشون بدم یه کم تق تق صدا میدن برا شما کاملا بی صداس؟ یا طبیعیه؟
صداش مهم نیست شانس بیاری روکش انالوگ هات به فنا نره:dسلام دوستان دسته آکبند دستگاه من آنالوگ استیک هاش وقتی میخوام حرکتشون بدم یه کم تق تق صدا میدن برا شما کاملا بی صداس؟ یا طبیعیه؟
الان فرق ریجن ۲ و ۱ و ۳ چیه؟ دقیقاً؟
از قبل اینطور نبود ؟سلام امروز داشتم فیفا بازی میکردم هدفون گوشیمو زدم دیدم هی صدا قطع وصل میشه اینفوموس هم گذاشتم همینطوری بود دیروز اینطوری نبود ولی تو tv هیچ مشکلی نداشت قطع و وصل نمیشد هدفونم زدم به گوشی مشکلی نداشت ممنون میشم کمک کنید فکرم بود یه بار ریسیت کنم ps4 نظر شما چیه؟
روکش آنالوگ ها بره بهتر از این تق تق صدا دادنه رفته رو اعصابمصداش مهم نیست شانس بیاری روکش انالوگ هات به فنا نره:d
البته احتمالش کمه تو سری جديدا
نه متاسفانه هیچ خبری در جهته هکش نبوده . معلوم نیست. ممکنه تا چند سال دیگه هم نشه . محصول پیشین PS VITA هنوز بعد از بیش از 2 سال از عرضه هم هک نشده .دوستان خبری از هک PS4 نیست ؟ در آینده هم ممنک نیست هک بشه ؟
آخه من به شخصه پول ندارم 200 هزار تومان بدم واسه هر بازی .
از قبل اینطور نبود ؟
با برنامه مربوط به هدفون امتحان کردی کار کنی ؟
اگر منظورت از ریست خاموش روشن کردن بد نیست امتحان کنی .در خیلی مواقع REbuild Databse میتونه اکثریت باگ های نرم افزاری رو حل کنه.
اگر هدفون به دسته وصل میکنی یک بار بر توی setting دسته و option ها درست کن.
روکش آنالوگ ها بره بهتر از این تق تق صدا دادنه رفته رو اعصابم
برا شما هم تق تق میکنه آنالوگ ها یا کلی گفتی صداش مهم نیس؟:d
عجب شانسی دارم من
تو بازی هم تاثیر داره اینکه باید با O اینتر کنی؟هیچ فرقی نداره فقط تو منوی دستگاه های ریجین2 ژاپن و3 باید با دایره اینتر کنی