|| ARMSTYLE ||
کاربر سایت
ببخشید که یه سوال تکراری میپرسم چون هرچقدر گشتم پیدا نکردم. تاریخ ساخت دستگاهو چجوری بدونم و کلا از کجا بفهمم دستگاه اکبنده و رجین1برا2014 خوبه برا خرید؟
ممنون
دوستان ج دادن ولی یکم اضافش میکنم
تاریخ ساخت کنسول برای ریجن 1 در زیر دستگاه سال و ماه ذکر شده و بر روی جعبه هیچ چیزی ننوشته . برای ریجن 2 اروپا هم همینطور . برای ریجن 3 تاریخ ساخت رو اصلا هیچ جا ذکر نکرده .
برای ریجن 1 پلمپش ابی رنگ هست اما باز هم نمیشه مطمین شد که کنسول از نظر پلمپ بودن کاملا پلمپ بوده . بستگی به صداقت فروشنده داره . من میتونم پلمپ ریجن 1 رو باز کنم و دوباره پلمپش کنم شما و خود سونی هم نفهمه . اما یه راه بهتر هم هست واسه مطمعن شدن . اونم اینکه روی قسمت براق کنسول هیچ لک و خشی نباشه . همچنین سریال کنسول و جعبه هم یکی باشه .
- - -ویرایش - - -
سلام
دوستان به نظرتون الان قیمت ها خوبه یا تابستون میره بالا؟
بعد این که تفاوت رجین1 با 2(UK) چیه؟
در مورد ریجن که خب triangels توضیح دادن . شما برای اطلاعات بیشتر میتونی اینجا رو بخونی
از نظر قیمت که نمودار قیمت ps4 همینطور داره میاد پایین و ارزون میشه . به دلیل کپی خور نبودن کنسول و گرون بودن بازی ها و محدود بودن بازی ها هم شاهد تغییر زیادی در قیمت نیستیم . شاید 50 تومن کم و زیاد بشه . احتمال کم شدن هم هست . مثل نسل قبل نیست که بچه 10 ساله معدلش رو میگرفت 20 یا املا میشد 20 براش کنسول میخریدن