Need-More-Speed
Gold User
سلام، ورود پیروزمندانه خودم رو به نسل جدید تبریک عرض می کنم :d
دوستان کنسول من رجین 2 هست و از دوبی گرفتم، ولی زیر کنسول چیزی به نام تاریخ ساخت نداره
یکی از دوستان بهم گفت که کنسول های جدید تاریخ نمی زنن درسته؟
این عکس پشت کنسولم
View attachment 52024View attachment 52025
سلام مهم نیستسلام
ببخشید دوستان میخواستم بدونم که اگه بخوام از قابلیت ریموت ps vita استفاده کنم ایا باید ریجن ps4 با ps vita یکی باشه یا فرقی نمیکنه مثلا میشه یک ریجن 1 و اون یکی ریجن 2 باشه ؟
خیلی ممنون
مبارکه
قیمت دوبی چند درهمه ؟
سلام، ورود پیروزمندانه خودم رو به نسل جدید تبریک عرض می کنم :d
دوستان کنسول من رجین 2 هست و از دوبی گرفتم، ولی زیر کنسول چیزی به نام تاریخ ساخت نداره
یکی از دوستان بهم گفت که کنسول های جدید تاریخ نمی زنن درسته؟
این عکس پشت کنسولم
View attachment 52024View attachment 52025
مبارک باشه ! همو نطور که مشخصه مدل دستگاتون cuh 1000 a هستش یعنی ریجن ژاپن هست و ریجن ژاپن تاریخ تولید نداره
1000A ماله امریکاست و 10001 ماله japan هست.مبارک باشه ! همو نطور که مشخصه مدل دستگاتون cuh 1000 a هستش یعنی ریجن ژاپن هست و ریجن ژاپن تاریخ تولید نداره
من قبلا خیلی وقت پیش یادمه دوستم سره این بازی فقط دسته دوم رو guest log in کرد و وسطه بازی نفره دومی هم join شد .... دقیق یادم نیست. مگر اینکه بچه هایی که بازی کردن امتحان کنن.دوستان کسی نیست که کمک کنه؟
جالب شد
پس قضیه این لیست چیه؟
PlayStation 4 Release Information for PlayStation 4 - GameFAQs
اینجا زده مدل های ژاپن CUHJ-10001 هستن
الان یه دلهره تو دلم افتادسلام دوستان من تازگیا شنیدم تو خود ایران دستگاه های سری اول که مشکل داشتو درست میکنن مثل نوش بسته بندی میکنن به اسم آک میفروشن یه یه جور ریفر
از کجا بفهمیم ریفر نیست؟
چیزه خاصی نیست. باگهای نرم افزاری هست که پیش میاد باعث اختلال توی بازی و در نهایت کرش کردن بازی میشه.دلیل این ارور چیه ؟؟؟ بعضی اوقات تو بتل و فیفا پیش میاد واسم .. از چیه ؟؟
CE-34878-0
سلام دوستان من تازگیا شنیدم تو خود ایران دستگاه های سری اول که مشکل داشتو درست میکنن مثل نوش بسته بندی میکنن به اسم آک میفروشن یه یه جور ریفر
از کجا بفهمیم ریفر نیست؟