هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام دوستان خسته نباشید من دیروز یه ps4 گرفتم طرف مهلت تست 48 ساعت داد و جلوی خودمون هم تست کرد اما متاسفانه حوسام نبود تاریخ تولیدش برای دسامبر 2013 هستش که پشت دستگاه زده و میترسم آینده خراب بشه به نظر شما در صد خرابیشون چقدره؟
راستی من به ورژن 1.7 هم آپدیت کردم اما تغییری نکرد منوش و اینکه وقتی خاموش میکنم دستگاهو او چراق دستگاه سفید میشه و کمی طول میکشه خاموش شه این طبیعیه یا نه؟مثل ps3 سه سوت خاموش نمیشه
ممنون میشم به همه سوالام جواب بدید

سلام دوستان خسته نباشید من دیروز یه ps4 گرفتم طرف مهلت تست 48 ساعت داد و جلوی خودمون هم تست کرد اما متاسفانه حوسام نبود تاریخ تولیدش برای دسامبر 2013 هستش که پشت دستگاه زده و میترسم آینده خراب بشه به نظر شما در صد خرابیشون چقدره؟
راستی من به ورژن 1.7 هم آپدیت کردم اما تغییری نکرد منوش و اینکه وقتی خاموش میکنم دستگاهو او چراق دستگاه سفید میشه و کمی طول میکشه خاموش شه این طبیعیه یا نه؟مثل ps3 سه سوت خاموش نمیشه
ممنون میشم به همه سوالام جواب بدید

شما 10 ساعت کنسول رو روشن بزار همه چیزش رو زیر و رو کن و تست کن و باهاش بازی کن اگه خبری نشد مشکلی نیست سالمه . اون کنسول هایی هم که 2013 خراب در اومد چندتا بیشتر نبود که همون اول خودش رو نشون داد . شما نمیخواد حساس بشی :)

دوستان عزیز کنسول ps4 ریجن 2 ژاپن چجوریه خوبه ? نسبت به ریجن 2 های دیگه بهتره یا بدتره ? این جابه جایی دکمه ها تو ریجن ژاپن هستش ?
میشه این جابه جایی رو درست کرد ??
واقعیت من یه جایی گرفتم تو راهه ریجن 2 ژاپن هستش !

عزیز ریجن ها هیچ تفاوتی ندارن . هیچ تفاوتی چه تو کارخونه سازنده چه تو سخت افزار و چه چیزای دیگه . شما هر کودوم دوست داشتی بخر . فقط ریجن 2 چون تولید سری اولش خرابیش یه مقدار کمتر بقیه ریجن ها بود میگن بهتره که همش چرته و واسه اینه فروشنده های ایرانی ( فقط ایران اینطوره ) بتونن گرون بندازن به مردم هی شایعه میکنن . فقط ریجن 2 ژاپن و ریجن 3 جای x و o عوض شده همین :)

سوالهای سخت میپرسی :دی
اره من دوستم بوستون هست پرسیدم میگه همه ریجن پیدا میشه اما کم . اونجا بیشتر ریجن 1 میخرن اما هی از هر 100 نفر یکی پیدا میشه بزنه به سرش بخره :دی

گیر میاد اما نه از مغازه official . قیمتاشونم بالا پایین هست.
خوب پس گیر میاد :دی چون تو فروشگاه های اینترنتی شون ندیدیم امیدوارم Made in japan باشه

10910963107236861898.jpg

آخرین ویرایش:
خیلی ممنون از راهنماییتون لطف کردید فقط داخل پک اینفیموس کد آنلاین هست یا نه؟
یه سوال دیگه اگه بازی مثل کیلزون بخوایم آنلاین بازی کنیم باید رجیون 1 باشه حتما چون میگن کد داخلش باید با رجیون دستگاه بخونه
و
وقتی خاموش میکنم دستگاهو او چراق دستگاه سفید میشه و کمی طول میکشه خاموش شه این طبیعیه یا نه؟مثل ps3 سه سوت خاموش نمیشه
بازم ممنونم

آخرین ویرایش:
خیلی ممنون از راهنماییتون لطف کردید فقط داخل پک اینفیموس کد آنلاین هست یا نه؟
یه سوال دیگه اگه بازی مثل کیلزون بخوایم آنلاین بازی کنیم باید رجیون 1 باشه حتما چون میگن کود داخلش باید با رجیون دستگاه بخونه
بازم ممنونم
Infamous بازیش تک نفره هست و انلاین نداره
در ضمن بازیا دیگه کده انلاین ندارن و شما برای انلاین بازی کردن نیاز به اکانته پلاس داری .
کده انلاین که نداره فقط در صورتی که بخوای DLC چیزی از استور بخری باید ریجن بازی و اکانتت یکی باشه تا نصب بشه.

سلام
من بالاخره قرار شد کنسولو بخرم ولی چندتا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید.
برای خرید چه ریجنی مناسبه؟بعد انلاین سفارش بدیم یا حضوری رو جعبه زده سال تولیدشو؟چجوری باید فهمید؟
کلا بخوایم این کنسولو بخریم به چیا باید توجه کرد؟

این دکمه های L1 و R1 کهبعد از یه مدت بازی انگاری یکم از جاشون بیرون میان و وقتی میزنی تلق صدا میدن ! اینو نمیشه کاریش کرد ؟
این غلطکا چی .. میگن روکششون به مرور ساییده میشه .. اینو چی ؟

Infamous بازیش تک نفره هست و انلاین نداره
در ضمن بازیا دیگه کده انلاین ندارن و شما برای انلاین بازی کردن نیاز به اکانته پلاس داری .
کده انلاین که نداره فقط در صورتی که بخوای DLC چیزی از استور بخری باید ریجن بازی و اکانتت یکی باشه تا نصب بشه.
خیلی ممنونم سوال دومی هم جواب میدید؟

سلام
برای خرید چه ریجنی مناسبه؟بعد انلاین سفارش بدیم یا حضوری رو جعبه زده سال تولیدشو؟چجوری باید فهمید؟
سلام دوست عزیز؛ ریجن ها از نظر ساخت هیچ فرقی با هم ندارن هر ریجنی میگیری بگیر فقط تولید 2014 باشه اوکی. من خودم ریجن 1 تولید دسمبر 2013 دارم تا حالا که خدا رو شکر مشکلی نداشته.به نظر من پول الکی به ریجن 2 ندید برید ریجن 3 یا 1 بگیرید همشون توی یک کارخونه تولید میشه. پشت کنسول تاریخ ساختش خورده من که روی جعبه کنسول خودم چیزی ندیدم فقط روی خود کنسول نوشته.بعد اگه میتونی یک هفته مهلت تست هم بگیر.

دوستان میخوام یه ریجن یک ساخت 2014 بگیرم ...........
نظرتون چیه ؟ درصد خرابیهاش چقدر بوده ؟
سلام دوست عزیز.اولین کنسولهای 4 که تولید شدن برای امریکا و کانادا بودن و یک چیزی که همیشه توی کنسولها بوده تولید های اولشون مشکل داشتن خیلی کم! حالا اولین کنسولهای 4 هم ریجن یک بود که بعضیاشون مشکل داشت از تولید دسمبر به بعد هیچ گونه مشکلی مثل اول دیده نشده شاید ازهر 10000 تا یکیش خراب در بیاد که اونم طبیعیه در کل الان همه ریجن ها مثل هم هستن

سلام
سال ساختو که پشت دستگاه زده رجین هم هیچ فرقی نداره حضوری هم بخری بهتره چون دستت به جایی بنده من خودم حضوری گرفتم یکم بیشتر بود ولی همونجا تست کردم.

یه سوال. میگم برای گرفتن DLC بازی ها همون Ps Plus داشته باشی برات رایگان میشه یا باید با PSN CARd پول بدی بگیری؟
دوست عزیز مقداری با دقتر نگاه کنید خودتون جواب سوالتون رو میگیرید . بازیهای مجانی پلاس FREE نوشته شده و بقیه بازیهایی که FREE نیستن قیمت جلوشون درج شده . اصولا هم خوده بازی فقط مجانی میشه و در صورت عرضه DLC باید بخریدش.
در صورتی که هم که قبلا بازی رایگانی برای plus عرضه شده باشه مثل Outlast و DLC مربوطه الان به استوره اومده باید DLC رو بخرید .

خیلی ممنونم سوال دومی هم جواب میدید؟
دوست عزیز PS3 که 4 نیست . پس باید فرقهایی داشته باشه . ساختار 4 متفاوت هست. بله طبیعی هست و مشکلی نیست.

این دکمه های L1 و R1 کهبعد از یه مدت بازی انگاری یکم از جاشون بیرون میان و وقتی میزنی تلق صدا میدن ! اینو نمیشه کاریش کرد ؟
این غلطکا چی .. میگن روکششون به مرور ساییده میشه .. اینو چی ؟
میتونی درشون بیاری و دوباره جا بندازی
نمیدونم داستان ساییده شدن انالوگها چی هست . ولی تا جایی که معلومه با فشار زیاد و ناخن زدن به نظرم چنین چیزی پیش میاد. مگرنه من از لانچ تا الان یک دسته داشتم اونم هیچ چیزیش نشده .

برای تست درایو دستگاه اگه بازی نداشته باشیم میشه با DVD فیلم و آهنگ تست کرد؟
مشکلی نداره . همین اینکه ببینی eject نمیکنه و میخونه ok هست. باز اگر بازی بود چه بهتر.

روش پخش آهنگ های دلخواه خودتون از روی فلش:

توی ویندوز، برید توی فلش، یه فولدر به نام SHAREfactory بسازید و برید توش، بعدش اون تو یه فولدر به نام Music بسازید. حالا آهنگهاتونو بریزید توش. حالا فلشو بزنید به ps4 و SHAREfactory رو اجرا کنید. X رو بزنید و ADD MUSIC رو بزنید. حالا برید روی USB IMPORT و X رو بزنید صبر کنید تا فایلهاتون ایمپورت بشن تو دستگاه و بعدش هرکدوم رو خواستید سیو بشه، روش X رو بزنید و بعدش مربع رو بزنید. حالا روی هرکدوم از فایلها R2 رو بزنید شروع میکنه به پخش کردن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or