s-arash
کاربر سایت
دوستان آپدیت بازیهارو میشه با فلش از یک دستگاه به دستگاه دیگه انتقال داد و آپدیت کارکنه؟ آپدیتهای سنگین مثلا 2گیگی.
خیر...
دوستان آپدیت بازیهارو میشه با فلش از یک دستگاه به دستگاه دیگه انتقال داد و آپدیت کارکنه؟ آپدیتهای سنگین مثلا 2گیگی.
دوستان به نظرتون کدوم بازی از استور ارزش خرید داره؟ فیفا که دانلود کردم خوب بود یک بازی دیگه چی پیشنهاد میدید چون پول دارم تو استور میخوام یه جور آبش کنم که ارزششو داشته باشه:d
با فلش میخوای چه کار کنی ؟
فلش رو فعلا اجازه دسترسی مستقیم نداره. الا اپدیت فریمور از طریقه safe mode و کپی کردن عکس و فیلم از قسمت captures به usb که باید گزینه option رو بزنی و copy to usb ... و Backup گرفتن از save game ها....
led هم باید ps button رو دسته رو نگه داری تا setting بیاد بالا . بعد میزنی adjust و اونجا تنطمینات مربوطه لیست شده.
نهیعنی نمیتونیم آهنگ و فیلمو یا عکس نگاه یا گوش کنیم؟؟؟؟
یه سوال دیگه نمیشه پس زمینه رو عکس گذاشت؟؟؟
1 و 2) فرقی نداره فقط مال 2014 باشه.اقا ما با هزار بد بختی داریم میریم دوبی ! خواستیم یه کنسول بیاریم با خودمون .
1- چه رجیونی بخرم ؟ فرق اصلی این رجیونا چیه ؟!
2- مالِ چه ماهی بخرم ؟ چه ماهی مشکل داره ؟
3- چه باندلایی موجوده ؟
4- از همون دیوتی فری فرودگاه بگیریم Ok ـه ؟
edit
6- وقتی کنسولو خریدیم کار خاصی باید بکنیم روش ؟ چه ایران چه اون ور ؟!
7- کپی خور که نشده کنسول ؟ شده ؟
در کل اگه راهنمایی چیزی دارید ممنون میشم به من بگید پیش از خرید .:d
شر و ور محضدوستان یه سوال واسم پیش امده من از چند نفر شنیدم که ریجن 1 که ماله آمریکاست بابرق اینجا ها سازگاری نداره بعده چند ماه میسوزه میگن باید ریجن 3 بگیری میشه واسم قضیه رو روشن کنید که سیستم برقی این ریجن ها چجوریه؟؟
دوباره باید دکمه Share رو بزنید.دوستان وقتی با share فیلم ضبط می کنم چطوری وسطش میتونم قطعش کنم؟
اقا ما با هزار بد بختی داریم میریم دوبی ! خواستیم یه کنسول بیاریم با خودمون .
1- چه رجیونی بخرم ؟ فرق اصلی این رجیونا چیه ؟!
2- مالِ چه ماهی بخرم ؟ چه ماهی مشکل داره ؟
3- چه باندلایی موجوده ؟
4- از همون دیوتی فری فرودگاه بگیریم Ok ـه ؟
edit
6- وقتی کنسولو خریدیم کار خاصی باید بکنیم روش ؟ چه ایران چه اون ور ؟!
7- کپی خور که نشده کنسول ؟ شده ؟
در کل اگه راهنمایی چیزی دارید ممنون میشم به من بگید پیش از خرید .:d
دوستان یه سوال واسم پیش امده من از چند نفر شنیدم که ریجن 1 که ماله آمریکاست بابرق اینجا ها سازگاری نداره بعده چند ماه میسوزه میگن باید ریجن 3 بگیری میشه واسم قضیه رو روشن کنید که سیستم برقی این ریجن ها چجوریه؟؟
ممنون از همه
-duty free فرودگاه ، که مالیات نداره
میتونید وقتی خریدین پلمپ دستگاه رو باز کنین به عنوان اموال شخصی حساب میشهممنون از همه
-duty free فرودگاه ، که مالیات نداره