هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان برای plus باید ماهیانه پرداخت کرد؟یا کلن یه بار پول می دی؟
پلاس اشتراک 1ماه و 3 و 12 ماه داره . بله باید هر دفعه برای تمدیدش پرداخت بشه . 12 ماه 60 دلار ( بسته به استور حوالی همین قدرها )

چرا ؟

360 ها هم فکر کنم یکی نبودن ، نمیدونم قضیه چی بود ( به خاطر کپی خور کردن ؟ )
Ps4 کپی خور نداره .... اینطور که نشون میده ظاهرا دستگاه در اوردن حالا هرچی بوده جای دستگاه عوض کردن با یکی دیگه .

سلام آقا کنسول من امروز رسید فقط شماره سریال کنسول با جعبه یکی نیست . مشکلی پیش میاد ؟؟ بفرستم به خودش ؟
سلام حواست باشه حتما یکی نیست با این حال
حرفه بچه ها درسته . به نظره منم حتما پس بده .

اصلا بگو مشکلی نباشه .... ولی شما هزینه کردی و به نظرم واقعا بی احترامی هست چنین کاری وقتی که هزینه پرداخت کردی برای کنسول که نو باشه نه کنسولی که اصلا حالا بگیم کارم نکرده باشه و هیچ مشکلی نباشه ولی در هر صورت از توی جعبه در اومده و به هر دلیل تعویض شده

موفق باشی :)

دوستان برای plus باید ماهیانه پرداخت کرد؟یا کلن یه بار پول می دی؟
سلام پلاس یک ماهه و سه ماهه و یک ساله دارد و بنا بر چند ماهی که گرفتی بعد از تموم شدن دوباره باید پلاس بخری البته بعضی از بازی ها مثل fifa 14یه اکانت دوروزه ی پلاس مجانی می ده

سلام حواست باشه حتما یکی نیست با این حال
حرفه بچه ها درسته . به نظره منم حتما پس بده .

اصلا بگو مشکلی نباشه .... ولی شما هزینه کردی و به نظرم واقعا بی احترامی هست چنین کاری وقتی که هزینه پرداخت کردی برای کنسول که نو باشه نه کنسولی که اصلا حالا بگیم کارم نکرده باشه و هیچ مشکلی نباشه ولی در هر صورت از توی جعبه در اومده و به هر دلیل تعویض شده

موفق باشی :)
گفته بودم باز کنه آپدیت کنه بعد بفرسته . شاید فله ای کنسولا رو آپدیت میکنن واسه همین جعبه ها قاطی شده . الان یعنی میگین حتما پس بفرستم ؟ از تبریز باید دوباره بفرستم تهران :((

Ps4 کپی خور نداره .... اینطور که نشون میده ظاهرا دستگاه در اوردن حالا هرچی بوده جای دستگاه عوض کردن با یکی دیگه .

کی گفت داره باو !!! :دی

میگم 360 ها هیچکدوم جعبه براشون نبود ، که احتمالا به خاطر این بوده موقع کپی خور کردن بوده ، اینا یدفعه 60 - 70 تا دستگاه میبردن مغازه ، کپی میشد ، میاوردن انبار میزاشتن تو جعبه ها ...

حالا این دوستمون هم با مهلت تست گرفته که شامل نصب فرم ویر جدید و تست کنسول قبل ارسال میشه !

احتملا اینا هم چند تا کنسول باز کردن برا نصب فرم ویر و تست ، موقع تو کارتون گذاشتن جعبه ها جا به جا شده

سلام من آپدیت 1.7 و گرفتم فلشمم usb 3 هست.فرمت کردم با فت 32.usb م کامل جا نمیره و تو update نمیشناستش.مشکل کجاست.دستگاهو خریدم واسم همون جا با فلش آپدیت کرد.usb 2 باس باشه؟؟؟چون دو تا ورودی جلوی ps4 م انگار فیت usb 3 م نیست.مشکل کجاست؟؟؟کمکم کنید لطفا...

سلام من آپدیت 1.7 و گرفتم فلشمم usb 3 هست.فرمت کردم با فت 32.usb م کامل جا نمیره و تو update نمیشناستش.مشکل کجاست.دستگاهو خریدم واسم همون جا با فلش آپدیت کرد.usb 2 باس باشه؟؟؟چون دو تا ورودی جلوی ps4 م انگار فیت usb 3 م نیست.مشکل کجاست؟؟؟کمکم کنید لطفا...
سلام عزیز . USB به چه منظور میخوای بزنی. USB فعلا فقط قابلیت copy کردن capture ها رو داره . اونم باید از داخله بخشه captures رو هر فایلی که میخوای اپشن بزنی و گزینه COPY TO USB رو انتخاب کنی . به جز این و backup گرفتن از save کاره دیگه ای نمیشه کرد. به علاوه اشاره کردی جا نمیره طبیعا اگر جا نمیره کامل نمیشه USB رو بخونه خب D: لول .

امروز خاستم ریجن 2 بگیرم که مخصوص ژاپنه . فروشنده بهم می گه که جای دکمه تایید دایره رو بزنی مثل دسته های ریجن 3
آیا این حقیقت داره ؟
Its True

گفته بودم باز کنه آپدیت کنه بعد بفرسته . شاید فله ای کنسولا رو آپدیت میکنن واسه همین جعبه ها قاطی شده . الان یعنی میگین حتما پس بفرستم ؟ از تبریز باید دوباره بفرستم تهران :((
اگه به همین صورتی هست که دوستمون AbolFazl3007 اشاره کرد و فکر میکنی دردسر زیاد و ... باز میتونی اگر کنسول مهلت تست داره دستگاه رو کامل تست کنی اگر نبود مشکلی که استفاده کنی . باز تصمیم نهایی با خودت هست .

بنظرتون بهترین ورژن کنسول برای ایران از نظر ریجن بازی ها و آنلاین بازی کردن چیه؟

منظورم اینه که بازی ها ریجن 1 بیشتر گیر میاد یا 2؟ برای DLC و اینا میگم! چون اکانت PSN من برای اروپا هست و روی PS3 ازش استفاده میکنم.

از نمایندگی با گارانتی بگیرم یا کلا از هرجایی شد بگیرم؟ از کجا بفهمم دستگاه دست دوم نباشه؟

اگه به همین صورتی هست که دوستمون AbolFazl3007 اشاره کرد و فکر میکنی دردسر زیاد و ... باز میتونی اگر کنسول مهلت تست داره دستگاه رو کامل تست کنی اگر نبود مشکلی که استفاده کنی . باز تصمیم نهایی با خودت هست .
آره . چون من 2 تا 360 اسلیم داشتم کپی خور که هر دوتا سریال کنسول و جعبه یکی نبود به خاطر کپی خور شدن ولی کنسولا مشکلی نداشتن . این PS4 هم احتمالا به خاطر اینکه دستگاه ها رو یه جا آپدیت کردن اینجوری شده . حالا باز ببینم خودشون چی میگن .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or