هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام ذوستان چند وقتیه، زمانی که که کابل LAN رو وصل میکنم وقتی میخوام کانکشن رو بشناسونم یکسره یه صفحه میاد به نام Proxy server و دو گزینه USE و do not use نشون میده که وقتی Do Not use رو میزنم دوباره همون صفحه باز میشه !! با WIFI هم امتحان کردم اما فایده ای نداشت !! بقیه همچین مشکلی رو جدیدن ندارن ؟؟ سرور های PS4 ***** شده ؟؟
منمــ همچین مشکلی دارمــ ، اینترنت مخابرات!
یادمه اوایل یه بار با Lan کانکت شدمــ و گیر نداد، جدیدا اینطور شده! تا Proxy Server بهش ندی وصل نمی شه! البتهـ با وایرلس همچین موردی نداره.

سلام!
جعبه ریجین 1 ها پلمبی چیزی دارن که بفهمیم دستگاه نو هست؟
بعد از اول روی قسمت براق دستگاه برچسب پلاستیکی کشیدن یا نه؟

پلمپ اصلی ریجن یک ها یدونه پلمپ ابی رنگ هست که روش یه عالمه ارم PS زده . اما نمیشه کامل تشخیص داد کنسول پلمپ اصلی هست یا نه . بستگی به صداقت فروشنده داره . من میتونم کنسول شما رو باز کنم باز پلمپش کنم مثل کارخونه شما نفهمی :)

منمــ همچین مشکلی دارمــ ، اینترنت مخابرات!
یادمه اوایل یه بار با Lan کانکت شدمــ و گیر نداد، جدیدا اینطور شده! تا Proxy Server بهش ندی وصل نمی شه! البتهـ با وایرلس همچین موردی نداره.
منم قبلن با LAN بدون مشکل وصل می شدم اما جدیدن اینجوری شده ! با وایرلسم برا من مشکلش درست نشد شاید چون اینترنت رو با لبپتاپم وای فای شیر میکنم رو PS4 ! تازگی رو گوشیمم هیچ عکسی تو لاین ، اینستگرام و ... باز نمیشه !

دوستان شرمنده دو تا سوال
1- من چند وقته گاهی اوقات که دستگاه رو روشن میکنم وقتی میام تو منو ها خیلی طول میکشه تا تعداد فرند های آن ـم رو بنویسه و اطلاعات زیر بازی ها رو برام لود کنه و اگه تو چنین شرایطی برم تو بازی، چون بازی آنلاین هست تا نتونه به سرور خودش وصل بشه بازی رو لود نمیکنه. خیلی رو اعصابه کلی باید صبر کنم. راهی هست ؟
2- این سوالم مربوط به الان هست. فیفا باز ها تو نیم ساعت یک ساعت اخیر دستگاه شما هم به سرور Ea وصل نمیشه ؟

- - -ویرایش - - -

دوستان شرمنده دو تا سوال
1- من چند وقته گاهی اوقات که دستگاه رو روشن میکنم وقتی میام تو منو ها خیلی طول میکشه تا تعداد فرند های آن ـم رو بنویسه و اطلاعات زیر بازی ها رو برام لود کنه و اگه تو چنین شرایطی برم تو بازی، چون بازی آنلاین هست تا نتونه به سرور خودش وصل بشه بازی رو لود نمیکنه. خیلی رو اعصابه کلی باید صبر کنم. راهی هست ؟
2- این سوالم مربوط به الان هست. فیفا باز ها تو نیم ساعت یک ساعت اخیر دستگاه شما هم به سرور Ea وصل نمیشه ؟

جفت این موارد مربوط به سرعت نت و مشکلات نت هست. ظاهرا اونطوری که میدونم فعلا نت دچاره مشکلاتی برای بازی کردن انلاین هست.

آخه الان متوجه شدم یعنی تست کردم تو گزینه های Test Internet Connection ، هم Wi-fi هم Lan ، میتونن گزینه Obtain IP Address رو Seccessful رد کنن ولی Internet Connection ، با هر دو وای فای و لن Failed میشه ! اون مشکل فیفا رو هم چند تا دیگه از دوستام دارن چند تا هم ندارن !

سلام بچه ها
اینجانب با کلی زحمت و عرق جبین ریختن بالاخره تونستم پول یه کنسول و چندتا بازی رو دربیارم .ولی الان بدجوری دو دلم که کدوم کنسول رو بگیرم فور یا وان ؟ کنسول قبلی من 360 بوده و یه تعلق خاطری به مایکروسافت دارم از یه طرف دوست دارم انحصاری های فور را هم بازی کنم .خلاصه نمی دونم که کدو کنسول رو بخرم با توجه به اینکه می دونم فور یه سرو گردن از وان بالاتره . ولی ...
خواهشا بچه ها بدون تعصب به من کمک کنید و راهنمایی با دلیل و منطق بنویسید
ممنونم از شما

- - -ویرایش - - -

دوستان بازی ها قفل منطقه دارند ؟مثلا ریجن کنسولم 1 هست بازی های ریجن 2 رو می تونم اجرا کنم ؟

سلام بچه ها
اینجانب با کلی زحمت و عرق جبین ریختن بالاخره تونستم پول یه کنسول و چندتا بازی رو دربیارم .ولی الان بدجوری دو دلم که کدوم کنسول رو بگیرم فور یا وان ؟ کنسول قبلی من 360 بوده و یه تعلق خاطری به مایکروسافت دارم از یه طرف دوست دارم انحصاری های فور را هم بازی کنم .خلاصه نمی دونم که کدو کنسول رو بخرم با توجه به اینکه می دونم فور یه سرو گردن از وان بالاتره . ولی ...
ممنونم از شما

- - -ویرایش - - -

دوستان بازی ها قفل منطقه دارند ؟مثلا ریجن کنسولم 1 هست بازی های ریجن 2 رو می تونم اجرا کنم ؟
سلام
کلا این چیزی که میپرسی خیلی به همون سلیقه خودت برمیگرده و ما کمکی نمیتونیم بکنیم D: از اونجایی که هر دو کنسول عناوین عالیه انحصاری خودشون رو دارن پس بهتره همون خودت یک نگاهی به بازیهای حاضر و اینده بندازی و ببینی کدوم رو بیشتر دوست داری و همون کنسول رو انتخاب کنی . از نظر خوده کنسول هم تعداده زیادی ویدیو از UI خوده دستگاها توی Utube موجود هست که میتونی ببینی و در نهایت تصمیمه خودت رو برای ورود به نسل جدید بگیری . من شخصا نمیگم اصلا برتری بین این دو کنسول هست یا نه اما دلیله شخصیه خودم برای خریده 4 بازیهای انحصاری بهتر مخصوصا JRPG ها بوده.

نه عزیز Region lock کنسول نداره . منتها برای استفاده از DLC های مربوطه بایستی بازی ریجنش با ریجنه اکانتت یکی باشه . یک چیزه دیگه این هم که سرویسه multi توی 4 مثل 3 و ویتا مجانی نیست و باید برای دسترسی به بازیهای انلاین Plus بخری برای اکانتت .
موفق باشی.

سلام بچه ها
ممنونم از شما

- - -ویرایش - - -

با اجازه از اقا ارمان گل (triangels) گل منم نظرم رو بدم که کمک بیشتری شده باشه

ببین شما اصلا فروش این کنسول ها و فن بازی ها و امکانات جانبی رو کلا بزار کنار . اصل کار یک کنسول چیه ؟ بازی کردن درسته ؟ خب شما ببین کدوم بازی و DLC های انحصاری رو دوست داری ؟ uncharted va TLOUS و infamous دوست داری یا Ryse و gears of war و halo و ... ؟ توی خرید کنسول اولین چیزی که باید توجه کنی اینه . بقیه چیز ها موارد جانبیه مثل پخش اهنگ و ویدیو و ... . یعنی شما یه PC نداری باهاش انهگ گوش بدی و فیلم بزاری ؟ پس کلا اصل کار و حرف اول رو بازی های مورد علاقه شما میزنه . از این نظر که هر 2 کنسول خوبن و سلیقه ای هست . از نظر سخت افزار خب ps4 طبق گفته منتقد ها 50% قوی تره . این حرف درسته زمانی که این سخت افزار برای شما مهم باشه . حالا چطور ؟ شما اگه خیلی به گرافیک و کیفیت تصویر و رزولیشن و فریم اهمین میدی ps4 گزینه خوبیه . اگه بازی هایی که با حرکات بدن کار میکنن رو دوست داری و کینکت و ... پس x1 گزینه خوبیه . اگر شما میخوای بازی هات رو با بقیه تعویض کنی یا چیزای دیگه باید ببینی بقیه چه کنسولی رو خریداری کردن . یعنی اکثریت بازی های بازار ایران ماله کودوم کنسوله . خب تا اینجا ps4 بازی هاش فراوان تره . کلا سلیقه ای هست . همونطور که ارمان جان گفتن . قیمت هم مهمه که قیمت ها زیاد تفاوتی نداره . من خودم اول مد نظرم بود x1 بگیرم و خیلی از x1 خوشم میومد اما فکر کردم دیدم دلم با بازی های سونیه . یعنی انحصاری های سونی رو دوست دارم . گرافیک و رزولیشن هم برام مهمه . دیگه مصمم شدم واسه خرید ps4 :)

آخه الان متوجه شدم یعنی تست کردم تو گزینه های Test Internet Connection ، هم Wi-fi هم Lan ، میتونن گزینه Obtain IP Address رو Seccessful رد کنن ولی Internet Connection ، با هر دو وای فای و لن Failed میشه ! اون مشکل فیفا رو هم چند تا دیگه از دوستام دارن چند تا هم ندارن !

مشکل فیفا منم داشتم اما 1 هفته میشه خداروشکر حل شد...البته اینم بگم اینترنت 1 مگابایت مخابرات دارم و واقعا راضیم چون اصلا مکث یا Log نداره....

سلام من آپدیت 1.7 و گرفتم فلشمم usb 3 هست.فرمت کردم با فت 32.usb م کامل جا نمیره و تو update نمیشناستش.مشکل کجاست.دستگاهو خریدم واسم همون جا با فلش آپدیت کرد.usb 2 باس باشه؟؟؟چون دو تا ورودی جلوی ps4 م انگار فیت usb 3 م نیست.مشکل کجاست؟؟؟کمکم کنید لطفا...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or