هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

شما اصلا سواله منو خوندید ؟؟؟ :|

سولم این بود

من دستگاه ریجن 2 دارم اگه براش psn امریکا بسازم بازیش مال ریجن 2 باشه مشکلی پیش نمیادکه برای انلاین بازی کردن ؟؟؟ :-?

اصلا برای انلاین بازی کردن پی سی ان باید با ریجن بازی یکی باشه یا لازم نیست ؟؟ :-b
D:
Sorry
نه لزومی نداره ریجن بازی و ریجن اکانت برای انلاین بازی کردن یکی باشه فقط پیش لازمه plus رو داره
دلیل اینکه ما میگیم بهتره یکی باشه اینکه اکثره بچه ها میخوان dlc های بازیهایی مثل BF4 رو بخرن که در این صورت ریجن اکانت و بازیه فیزیکی باید یکی باشه تا اجازه نصب بده
موفق باشی :)

با توجه به اینکه الان اکثرا تو بازار و همین بازار سنتر خودمون اکثرا بازیای ریجن2 پیدا میشه . ما اکانت PSN ریجن 1 بسازیم نمیتونیم واسه بازی ریجن 2 دی ال سی اینا بگیریم و نصب کنیم ؟ هیچ راهی نداره ؟ :دی

با توجه به اینکه الان اکثرا تو بازار و همین بازار سنتر خودمون اکثرا بازیای ریجن2 پیدا میشه . ما اکانت PSN ریجن 1 بسازیم نمیتونیم واسه بازی ریجن 2 دی ال سی اینا بگیریم و نصب کنیم ؟ هیچ راهی نداره ؟ :دی

راه داره ولی خب :دی
راهش اینه شما یه اکانت ریجن 2 هم بسازی و اکانتت رو primary قرار بدی اونوقت میتونی با اکانت ریجن 2 دانلود کنی و نصب کنی و در همه کانت ها باهاش بازی کنی :دی . اما چه کاریه خب . شما راحت ریجن 1 تهیه کن یا اکانت ریجن 2 بساز

شما این مورد رو تست کردید؟ چون تا جایی که یادم هست تو توضیحات سونی این مورد قید شده بود که هر دو کنسول باید به PSN کانکت باشند
من خودم ویتا ندارم ولی با مال دوستم قشنگ وصل شد دقیقا هم روش اتصال مثل PS app که باید تو یه شبکه وای فای باشند.

من بخاطر کالاف جدیده که میخواد بیاد میخوام PS4 بخرم و حتما هم میخوام سری جدیدش رو بخرم که مشکلی نداشته باشه.
دوستان سایتی سراغ ندارید برای خرید Ps4 که معتبر باشه ؟؟؟؟

سلام ذوستان چند وقتیه، زمانی که که کابل LAN رو وصل میکنم وقتی میخوام کانکشن رو بشناسونم یکسره یه صفحه میاد به نام Proxy server و دو گزینه USE و do not use نشون میده که وقتی Do Not use رو میزنم دوباره همون صفحه باز میشه !! با WIFI هم امتحان کردم اما فایده ای نداشت !! بقیه همچین مشکلی رو جدیدن ندارن ؟؟ سرور های PS4 ***** شده ؟؟

سلام ذوستان چند وقتیه، زمانی که که کابل LAN رو وصل میکنم وقتی میخوام کانکشن رو بشناسونم یکسره یه صفحه میاد به نام Proxy server و دو گزینه USE و do not use نشون میده که وقتی Do Not use رو میزنم دوباره همون صفحه باز میشه !! با WIFI هم امتحان کردم اما فایده ای نداشت !! بقیه همچین مشکلی رو جدیدن ندارن ؟؟ سرور های PS4 ***** شده ؟؟

من وقتی اینترنتم شارژ نداشت اینجوری میشد...

Sent From HTC One S Using Tapatalk 4

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or