SleepyTurtel
کاربر سایت
فکر میکنم یکی 2 تا از دوستامون ( شایدم بیشتر ) تو این تاپیک خارج از کشور هستن میخواستم بپرسم تو اروپا یا آمریکا ریجن 3 ژاپن گیر میاد؟؟ یا فقط تو خود ژاپن پیدا میشه؟ میدونم ریجن فرقی نداره عادت کردم دکمه select دایره باشه
دوستان یه سوال : سیستم دانلود ps4 چجوریه. یعنی میشه موقع دانلود کردن pause کرد و ادامشو بعدا دانلود کرد؟؟
چون Xbox هم pause نداشت ولی اگه کنسل میکردیم دفعه ی بعد از ادامه ی دانلود ميومد. ميخواستم ببینم تو ps4 هم میشه اینکار و کرد یا نه.
دوستان یه سوال : سیستم دانلود ps4 چجوریه. یعنی میشه موقع دانلود کردن pause کرد و ادامشو بعدا دانلود کرد؟؟
چون Xbox هم pause نداشت ولی اگه کنسل میکردیم دفعه ی بعد از ادامه ی دانلود ميومد. ميخواستم ببینم تو ps4 هم میشه اینکار و کرد یا نه.
برای آنلاین بازی کردن باید عضو پلاس باشیدببخشيد دوستان برای بازی تو psn باید مثل ایکس باکس گلد داشته باشم؟
اکانتت باید برای ژاپن باشهدوستان یه کد دانلود نک خریدم تاریخ انقضا هم نداره ک بگم باطل شده مال ژاپن هست ریدیم نمیشه میگه وجود نداره یا باطل شده چطوری میتونم ریدیمش کنم؟چیز پی ان ژاپن میخواد؟
دوستان عزیز کنسول ps4 ریجن 2 ژاپن چجوریه خوبه ? نسبت به ریجن 2 های دیگه بهتره یا بدتره ? این جابه جایی دکمه ها تو ریجن ژاپن هستش ?
میشه این جابه جایی رو درست کرد ??
واقعیت من یه جایی گرفتم تو راهه ریجن 2 ژاپن هستش !
Galaxy Note 3 - N9005 / Saeed_RoyalStar
ریجن یکدوستان من کدوم رجیونو بگیرم که دسته هاش درست باشه(ضربدر برای اکسپت) هم تبدیل نخواد و هم قیمتش مناسب باشه؟
1,2,4 البته 4 که تو ایران نیست . 2 هم ماله Japan نباشه .دوستان من کدوم رجیونو بگیرم که دسته هاش درست باشه(ضربدر برای اکسپت) هم تبدیل نخواد و هم قیمتش مناسب باشه؟
کنسولها توی کیفیت ساخت فرقی ندارن . همه ok هستن D: لول.دوستان عزیز کنسول ps4 ریجن 2 ژاپن چجوریه خوبه ? نسبت به ریجن 2 های دیگه بهتره یا بدتره ? این جابه جایی دکمه ها تو ریجن ژاپن هستش ?
میشه این جابه جایی رو درست کرد ??
واقعیت من یه جایی گرفتم تو راهه ریجن 2 ژاپن هستش !
Galaxy Note 3 - N9005 / Saeed_RoyalStar
گیر میاد اما نه از مغازه official . قیمتاشونم بالا پایین هست.فکر میکنم یکی 2 تا از دوستامون ( شایدم بیشتر ) تو این تاپیک خارج از کشور هستن میخواستم بپرسم تو اروپا یا آمریکا ریجن 3 ژاپن گیر میاد؟؟ یا فقط تو خود ژاپن پیدا میشه؟ میدونم ریجن فرقی نداره عادت کردم دکمه select دایره باشه
اپدیت 1.70 تازه اومده ! دیگه جدید باشه ماه های اینده معلوم میشه کی میاد .اپدیت جدید کی میاد؟
فکر کنم دسته دوم رو بزنی باید player بعدی join بشه ! چون من خونه دوستم خیلی وقت پیش بازی کردم . فقط یادمه دسته رو زد و وصل شد . یادت باشه دسته دوم یا ویتا وصل کردی باید guest log in کنی .با سلام
دوستان میدونم این سوال رو نباید این جا بپرسم.ولی خواهشا جواب بدید.
من می خواهم بازی نک رو به صورت دو نفره و افلاین بازی کنم.ولی توی تمام منوی این بازی "همچین گزینه ای پیدا نکردم.کنسول و اکانتم" ریجن یک است وبازی" ریجن دو است.
باید کجا برم که دو نفرش کنم؟