یه اپدیتی چند وقت پیش برای اندروید هم اومده بود که broadcast رو اضافه کرده بود منظور همونه یا نه جدیدتره؟برای playstation app ورژن ios آپدیت اومده و یه سری امکانت به برنامه اضافه کرده
از جمله تغییر عکس پروفایل و notification
نهیه اپدیتی چند وقت پیش برای اندروید هم اومده بود که broadcast رو اضافه کرده بود منظور همونه یا نه جدیدتره؟
معمولا ایراد از نت هستش که کنسول می خواد دوستات رو لود کنه ولی نت سرعتش کمه گیر میکنهاگه توی منوی کنسول گیر کنه مشکل از چیه ؟؟ نرم افزاریه ؟؟؟ مثلا بریم رو پیام ها یا دوستان ولی توش نره و هنگ کنه در واقع ... !!! حدودا 2 بار تا الان واسم پیش اومده اینطوری شده
خود به خود بعد چند مین حدودا 10 مین اوکی میشه البته میخواستم بدونم مشکلی نداره اینطوریه ؟؟؟؟
ممنون
سلام.. پس چرا برای من که خود اکسپریا Z هم هست آپدیتی برای PS APP نیومده ورژنش 1.6 هست ورژن جدیدش میگن 1.70 هست از کجا بگیرم؟نه
این آپدیت شامل قابلیت تغییر عکس پروفایل و notification و ارسال درخواست دوستی با mail و یه سری قابلیت دیگه از جمله برطرف کردن یه سری باگ هستش
- - -ویرایش - - -
معمولا ایراد از نت هستش که کنسول می خواد دوستات رو لود کنه ولی نت سرعتش کمه گیر میکنه
این مشکل موقع لود فرندها تو ps3 خیلی اذیت می کرد!!!!!
شما باید دنبال نسخه ی اندروید باشین...احتمالا آپدیت اندروید هم تو همین چند روز میادسلام.. پس چرا برای من که خود اکسپریا Z هم هست آپدیتی برای PS APP نیومده ورژنش 1.6 هست ورژن جدیدش میگن 1.70 هست از کجا بگیرم؟
سلام.. پس چرا برای من که خود اکسپریا Z هم هست آپدیتی برای PS APP نیومده ورژنش 1.6 هست ورژن جدیدش میگن 1.70 هست از کجا بگیرم؟
حدود 1 ساعت پيش آپديتى براى PlayStation App گوشى Iphone اُمد.
تا چند ساعت ديگه آپديت 1.70 براى PS4 ارائه ميشه.
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
داش این برنامه به چه دردی میخوره ؟؟ ارزش داره به نظرتون ؟؟؟ من اینو نصب کردم رو موبایلم اما قابلیتاشو متوجه نشدم ! یه توضیح میدی بی زحمت
داش این برنامه به چه دردی میخوره ؟؟ ارزش داره به نظرتون ؟؟؟ من اینو نصب کردم رو موبایلم اما قابلیتاشو متوجه نشدم ! یه توضیح میدی بی زحمت
عزيز شما اكانتت و ريجن دستگاهت چند هست؟
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
من ریجن 2 هستم کلا :d