هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

اما آقا مرتضی سریعاً خودشو از بحث مولتی مدیا کشید بیرون(که گفته بود از PS4 یک os کامل میخواد) و ربطش داد به نت ...من در مورد نت میشه بگی چی گفتم ؟
وقتی گفتم یک سیستم عامل ناقص داره منظورم همین ضعف دانلود منیجرش بود! البته نبود مولتی مدیا هم نقص حساب میشه ولی چندان برای کسی که گیم استفاده اصلیش هست مهم نیست مثل من یا شما یا ...

شما تو پست ها اولت که بحث شکل گرفت گفتی
فکر نمیکنم قابلیت Pause رو واسه فایل ها اضافه کنند.
چون فقط ایران مشکل دانلود رو در کل جهان داره.
و بعد بحث ایجاد شد که قابلیت
Pause ربطی به سرعت و ... نداره و یه امکان اساسی هست که باید برای هر دانلود منیجری وجود داشته باشه

این که چرا این قابلیت رو نذاشتند جزو همون نواقص os هست که میتونه بخاطر عجله در عرضه کنسول به بازار باشه یا دلایل دیگه که ما ازش بیخبریم اما چیزی که مسجل هست اینه که نبود این قابلیت یک نقطه ضعف برای این سیستم عامل بحساب میاد

وقتی گفتم یک سیستم عامل ناقص داره منظورم همین ضعف دانلود منیجرش بود! البته نبود مولتی مدیا هم نقص حساب میشه ولی چندان برای کسی که گیم استفاده اصلیش هست مهم نیست مثل من یا شما یا ...

شما تو پست ها اولت که بحث شکل گرفت گفتی
و بعد بحث ایجاد شد که قابلیت
Pause ربطی به سرعت و ... نداره و یه امکان اساسی هست که باید برای هر دانلود منیجری وجود داشته باشه

نداره ؟ این مشکل رو در کل جهان نداره ؟

اينم خدمتتون عرض كنم كه تو اكثر جاها تو اين جهان (نيستى)اينترنت رو به سرعت اتصال قيمت گذارى ميكنن نه به حجم .
تو ايرانه كه اينترنت رو حجمى ميفروشن و خلاف قاعده هست.
اصلاً تا حالا فكر كردين چرا هر چيز خوب و پيشرفته توليد ميشه . توليدكننده اش سعى ميكنه اول تو آمريكاى جهانخوار ارائه كنه. مثلاً همين PS4
براى اينكه هم امكانات زيربنايى زياده و هم فروش بالاترى ميشه تو آمريكا داشت.
وقتى شما سرعت اينترنتت بالا باشه و حجمى هم حساب نشه.
اُنوقت باز هم ياد متوقف كردن دانلود ميوفتى؟
مثال من از هاى وب طرحهاى فشفشه كه خيلى ارزون هست رو ميخرم و استفاده ميكنم و اضافش براى اينكه نسوزه آيفونم رو ميگزارم رو اتودانلود App هاش آپديت شه.
اصلاً SONY اين اشتباه رو كرده . قبول
پس چرا اين اشتباه رو مايكروسافت هم ميكنه؟

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

پس بخاطر چی نذاشتند دوست خوبم حالا میشه شما منو روشن کنی ؟

به این دلیل که هیچ سیستم عاملی از ابتدا کامل نیست، PS3 از ابتدا کامل نبود، PS4 هم از ابتدا کامل نیست، نسل های بعدی هم همین قصه تکرار میشه.

هیچ وقت بودن یه قابلیت باعث ضعف و عدم وجود یه قابلیت باعث برتری یه کنسول نیست. خود کمپانی سونی با عرضه video unlimited و music unlimited و فروش فیلم و موزیک تو sotore بزرگترین ناقض این حرف شماست که این کنسول حرفه ای برای بازی هست و بنابراین استفاده های دیگه ازش از کاربرد های اصلیش نیست.

اينم خدمتتون عرض كنم كه تو اكثر جاها تو اين جهان (نيستى)اينترنت رو به سرعت اتصال قيمت گذارى ميكنن نه به حجم .
اصلاً تا حالا فكر كردين چرا هر چيز خوب و پيشرفته توليد ميشه . توليدكننده اش سعى ميكنه اول تو آمريكاى جهانخوار ارائه كنه. مثلاً همين PS4
مثال من از هاى وب طرحهاى فشفشه كه خيلى ارزون هست رو ميخرم و استفاده ميكنم و اضافش براى اينكه نسوزه آيفونم رو ميگزارم رو اتودانلود App هاش آپديت شه.

حرف شما درسته، بنده هم گفتم اینترنت unlimited ارائه نمیشه. این حرف رو هم با توجه به اینکه نزدیک 20 نفر از دوستان و آشناهام تو این 2 تا کشور زندگی می کنن گفتم.
دلیل این مسئه رو هم عرض کردم خدمتتون، اینه که هیچ سیستم عاملی از ابتدا کامل نیست. ولی این دلیل نمیشه ازش دفاع بی مورد بکنیم.

به این دلیل که هیچ سیستم عاملی از ابتدا کامل نیست، PS3 از ابتدا کامل نبود، PS4 هم از ابتدا کامل نیست، نسل های بعدی هم همین قصه تکرار میشه.

هیچ وقت بودن یه قابلیت باعث ضعف و عدم وجود یه قابلیت باعث برتری یه کنسول نیست. خود کمپانی سونی با عرضه video unlimited و music unlimited و فروش فیلم و موزیک تو sotore بزرگترین ناقض این حرف شماست که این کنسول حرفه ای برای بازی هست و بنابراین استفاده های دیگه ازش از کاربرد های اصلیش نیست.

تا حدودی نقض میکنه چون اون قابلیتهای که اشاره کردید فقط در اکانتهای آمریکا موجوده چون که سرعت بالایه ضریب دسترسیشو دارند :|

دوست عزیز درسته که امریکا سرعت نتش بالاتره ولی یه قابلیتی پاز چیزی سختی نیست که نگذاشته من تعجب میکنه

چه بخواین چه نخواین نبودن این قابلیت یک نقصه تو کنسول سونی و هر کنسول دیگه، حالا هر دلیل و برهانیم از جمله سرعت اینترنت رو بیارین چیزی نیست جز فن بوی بازی.خود سونی هم همون موقع گفت سیستم عامل کنسول ناقصه و به مرور تکمیل میشه، یعنی شماها حرف خود سونی رو هم قبول ندارید که گفته سیستم عامل ناقصه؟

دوست عزیز درسته که امریکا سرعت نتش بالاتره ولی یه قابلیتی پاز چیزی سختی نیست که نگذاشته من تعجب میکنه

انشالله که تو آپدیت جدید باشه این قابلیت...اما اگر هم نمیزارن بخاطر همون چیزیه که گفتم فقط ایران این مشکلو داره...منظوره منم بد نگیرین منم دوست دارم بزارن پاز رو اما خوب چه فایده که خودش خود بخودی وقتی نت قطع میشه به هر دلیلی خودش Stop میکنه :|
شماها فقط خواستید از آب گلالود ماهی بگیرید تمام کاسه کوزه هارو سر من خورد کنین :-sکه باید Pause رو اضافه کنن...

- - -ویرایش - - -

چه بخواین چه نخواین نبودن این قابلیت یک نقصه تو کنسول سونی و هر کنسول دیگه، حالا هر دلیل و برهانیم از جمله سرعت اینترنت رو بیارین چیزی نیست جز فن بوی بازی.خود سونی هم همون موقع گفت سیستم عامل کنسول ناقصه و به مرور تکمیل میشه، یعنی شماها حرف خود سونی رو هم قبول ندارید که گفته سیستم عامل ناقصه؟

راستیتش ما قبول داریم اما بعضا دوست داشتن انگار یک os کامل براش میزاشتند :|
وقابلیت هایه فضایی دیگه که تو صفحات قبل ذکر کردم.

سلام
من تازه ps4 گرفتم یه دونه سوال داشتم ممنون میشم که راهنماییم کنید:
وقتی کیل زون رو بازی میکنم فن دستگاه خیلی صدا میده و میز تلوزیونم رو خیلی داغ میکنه کنسول عادیه این دما؟
ممنون

سلام
من تازه ps4 گرفتم یه دونه سوال داشتم ممنون میشم که راهنماییم کنید:
وقتی کیل زون رو بازی میکنم فن دستگاه خیلی صدا میده و میز تلوزیونم رو خیلی داغ میکنه کنسول عادیه این دما؟
ممنون

کاملاً عادی و بینقصه...نگران نباش

حرف شما درسته، بنده هم گفتم اینترنت unlimited ارائه نمیشه. این حرف رو هم با توجه به اینکه نزدیک 20 نفر از دوستان و آشناهام تو این 2 تا کشور زندگی می کنن گفتم.
دلیل این مسئه رو هم عرض کردم خدمتتون، اینه که هیچ سیستم عاملی از ابتدا کامل نیست. ولی این دلیل نمیشه ازش دفاع بی مورد بکنیم.

عزيز اين معلومه كه PS4 يا XBOX ONE كامل نيست.
اگر كامل بود كه منتظر نسل بعدى(PS5) نمى مونديم.
بنده سعى كردم واقعيت قضيه رو عرض كنم وگرنه به جهنم كه SONY چه مشكلى رو كنسولش داره.
هميشه بايد دنبال بهترينها بود.
مثلاً از سال 2007 من گوشى IPhone 2G تا پارسال كه 5S رو داد خريدم چون بهترين بود. ولى الان دربه در دنبال SONY XPERIA Z2 هستم.

کی گفته تو خارج اینترنت حجمی نمیفروشن؟!!!! اتفاقا تو خود آمریکاشم اینترنت حجمی خیلی هست. اصلا تا حالا مگه ندیدید این جمله رو: if your internet bandwidth is limited یا if you want to save your bandwidth. واقعا تا حالا تو اینترنت یا حتی کامپیوتر خودتون و برنامه هاتون این جمله رو ندیدید؟؟!!
اینم لینک یه شرکت معروف آمریکایی که خدمات اینترنت ارائه میده: کلیک کنید

سلام دوستان .
ببخشید میدونم که سوالم مبتدی هستش !!
سوالم اینه که من کنسول PS4 رو مدل REGIN 2 خریدم ! اکانت PSN PLUS هم REGIN 1 هست !!
آیا این تفاوت که اکانتم ریجن 1 هست اما کنسول ریجن 2 هست با آنلاین بازیها به مشکل نمیخورم ؟؟
البته میدونم که باید ریجن بازی که میخرم با ریجن اکانتم یکی باشه !
اما سوال منه اینه که چون ریجن اکانتم با کنسول فرق داره بعدا به هر گونه مشکل نمیخورم ؟

سلام دوستان .
ببخشید میدونم که سوالم مبتدی هستش !!
سوالم اینه که من کنسول PS4 رو مدل REGIN 2 خریدم ! اکانت PSN PLUS هم REGIN 1 هست !!
آیا این تفاوت که اکانتم ریجن 1 هست اما کنسول ریجن 2 هست با آنلاین بازیها به مشکل نمیخورم ؟؟
البته میدونم که باید ریجن بازی که میخرم با ریجن اکانتم یکی باشه !
اما سوال منه اینه که چون ریجن اکانتم با کنسول فرق داره بعدا به هر گونه مشکل نمیخورم ؟
نخیر هیچ مشکلی نخواهید داشت

شما برای دسترسی به بخش انلاین حتی نیاز به همسان بودن ریجن بازی و اکانتتون هم ندارید. این همسان بودن فقط برای خرید DLC‌ ها نیاز هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or