Abadan-Game
کاربر سایت
تابستون چه بازی هایی رو در پیش داریم؟؟؟؟
واچ داگز فقط میدونم...البته TLOU هم شاید....
My PSN Id: Abadan-Game
تابستون چه بازی هایی رو در پیش داریم؟؟؟؟
و البته THE EVIL WITHINواچ داگز فقط میدونم...البته TLOU هم شاید....
و البته THE EVIL WITHIN
من PS4 دارم:dدر کل تابستون باید با PS3 حال کرد...چون بازی خاصی نداریم...
نمیشه D: لول
فقط اپدیت اخری نصب میشه
طبیعتا اپدیت اخری روش نیست و باید نصب بشه.
- - -ویرایش - - -
نگران نباش D:
این PS VITA هم روزه لانچ هیچی نداشت بعد کم کم اضافه کردن خیلی چیزها .
Ps4 به احتماله زیاد خیلی ابزارهای زیادتری از اینی که داره و قرار بیاد براش عرضه میشه
به هر حال کنسولهای خونگی سعی دارن فقط یک کنسول نباشه ( در درجه اول کنسول باشه ) در درجه دوم هم یه entertainment box باشن D: به هر حال هرچی باشه توی این زمینه سونی سعی خودش رو میکنه از رقیبش جلو بزنه D:
آرمان جان من که خوب میدونم قضیه از چه قراره...واسه بعضیا که نمیدونن بگو که میخوان یک شبه راه صد ساله رو طی کنند...
به اینا باشه میگن اصلاً تو آپدیت 1.70 سونی باید مولتی پلیر رو کاملاً Free کنه ...یا مثلاً از این قبیل کارا دوست دارن...یا مثلاً بازیارو بشه کامل از هارد اجرا کرد از این جور خرافات دیگه
الان همه اينارو به خاطر همون حرف من كه گفتم Pause اضافه كنه ميگي ؟!
Calm Down باو اينقدر حرص نخور ، خب Pause اضافه نكنه اصن كلا قابليت دانلود كردن حذف كنه !
همه رو گفتن اما Wolfenstien رو یادشون رفت D:تابستون چه بازی هایی رو در پیش داریم؟؟؟؟
راحت تر میشه بخدا باوا ...فکر کن بزاره تو سایت دانلود کنیم بریزیم فلش راحت نصب کنیم :d
خب من اينو نميدونستم ، حركت بسيار جالبي است ، فقط ميشه بيشتر توضيح بدهيد ؟! :d
يعني با پي سي ميري داخل استور هرچي خواستي ميخري ميذاري دانلود شه با قابليت Resume بعدش ميريزي رو فلش و نصب ميكني رو كنسول ؟!
@SonyComputer
دوست عزیز زود گر میگیری! قبل اینکه پست بدی یکم درباره محتوا پستت فکر کن ببین برای خودت قابل قبول هست اصلا؟ سعی نکن هر چیزی رو از هر شرکتی توجیه کنی. بالاخره هر کمپانی هر چقدر هم بزرگ باشه نقص هایی تو محصولاتش یا ساپورتش پیدا میشه که بعضا دور از انتظاره.
هی مدیا پلیر مدیا پلیر میگی ربطش با قابلیت دانلود یک کنسول چیه من نمیدونم؟! قابلیت پخش فیلم و ... هنوز برای پلی4 در دسترس نیست و این بی شک نقطه ضعف هست اما همونطور که خودت میگی چون مصرف اصلی این وسیله بازی هست بودن یا نبودن این قابلیت برای من فرق چندانی نداره چون رو همون پلی3 هم سر جمع 10 ساعت هم از قابلیت پخش مدیا استفاده نکردم و رو پلی4 هم استفاده نمیکنم.
کنسول برای بازی هست بله شکی هم درش نیست. اما همین کنسول یه استور دیجیتالی داره برای دانلود بازی ها از استور که اتفاقا سونی رو همین خرید دیجیتال هم خیلی تاکید داره و سرمایه گذاری زیادی برای ترغیب مخاطب به این نوع خرید کرده.
پس وجود یک دانلود منیجر با حداقل امکانات از واجبات کنسول بازی نسل هشتمی هست. این که قضیه رو به نت ایران ربط بدی هم ذره ای تاثیر تو صورت مسئله نداره دانلود ها بالا 4-5 گیگ که تا 40 گیگ هم میرسه بالاخره ممکن هست کسی بخواد دانلود رو به هر دلیلی متوقف کنه. کلا این دلیلی که میاری به همون اندازه منطقی هست که دلیل مایکروسافت برای always online ایکس باکس وان منطقی بود!
انتظار از سونی و هر شرکت دیگه ای این هست که حداقل امکانات رو برای سیستم عامل جدیدش در همون ابتدا کار در نظر بگیره اما متاسفانه هم سونی و هم مایکروسافت تو این زمینه بد عمل کردند و ضعف ها شدیدی در زمان لانچ داشتند. در اخر چیزی که حتمی هست اینه که به مرور زمان و با اپدیت های آتی امکانات جدیدی به کنسول اضافه میشه از امکانات پایه ای مثل همین قابلیت دانلود گرفته تا چیز ها بلندپروازانه تر مثل 3D یا 4K و ... .
به هر حال چه با این امکانات چه بدون اون هممون از کنسول لذت خواهیم برد
عزيز شركت SONY نمياد مشكلات اينترنتى كشورهاى بدبخت بيچاره رو هم بررسى كنه پورت اينترنت لن PS4 يه پورت گيگابيتى هست يعنى اگه شما از خود شركت SONY كه اينترنت 2.5 گيگابيتى رو تو ژاپن و حتى تازه گى ها تو آمريكا عرضه ميكنه با PS4 بخوايى دانلود كنى.يه بازى يا يه فيلم 4K زيپ شده كه حدود 40 گيگ هست حدود 128 ثانيه طول ميكشه.
من خودم همين پارسال با PS4 و با اينترنت 8 مگ هاى وب تونستم 15 گيگ رو تو 3 ساعت دانلود كنم.(الان تو نصف روز هم نميشه).
مشكلات اينترنتى كشور ما چه ربطى به PS4 داره.
قابليت فيلمهاى 4K هم فعلاً نداره چون حدود 9 ماه هست دستگاه مخصوصى رو SONY تو آمريكا بنام FMP-X1 براى دانلود فيلم و سريال 4K بفروش گذاشته و از بخت خوبش فروش عالى پيدا كرده بخاطر انحصارى بودن اين دستگاه مجبوره SONY يه چند وقتى صبر كنه.
همين هفته پيش بود بى بى سى اعلام كرد حد متوسط سرعت اينترنت در جهان 3.5 مگابيت هست.وكشورهايى كه سرعت حد متوسط اينترنتشون پايينتر از 1 مگابيت هست جزو ليست كشورهاى اينترنت دار محسوب نميشن (از جمله ايران)
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk