kiya
کاربر سایت
من یه چیزی بگم و فعلا برم
کنسول فوق العاده زیباست , دستش به شدت زیبا و خوش دسته . یعنی فل واقع فـــر خوردم وقتی گرفتمش دستم . بهتر ازین نمیشد
اینارو داشته باشید تا بعد از تست اینفیموس در خدمتتون باشم :d
یه سری فرق جزئی داره.بچه ها این اپدیت دستگاه با ps3 فرق داره؟
من تو ps3 اپدیت های هر ریجنی رو تو دستگاه میریختم کار میکرد ولی تو تایپیک های ps4 میبینم به تفکیک ریجن دوستان اپدیت هارو میزارن!
داستانش چیه؟
شیوه انتقالش با فلش چطوره به دستگاه؟
دوست گرامی اینو تو یک سایت دیگه با نام کاربری امیر در تاریخ امروز ساعت 04:09:14 پرسیده بودی!!! دمت گرم که آدم جست و جو گر و محققی هستی.نوشته من الان بی ربط بود از همه پوزش میخوام..!!!
خیر پلاس برای انلاین بازی کردن هست + یه سری امکاناتاخرین سوالم مربوط به پلاسه.
واسه اپدیت بازی یا خرید از استور داشتن پلاس الزامیه؟
شرمنده رفقا فردا قراره بخرم میخام مطمئن انجام بدم :d
D: تا حالا با کابله لن مستقیم امتحان کردی ؟سلام بچه ها ( شدیدا کمک ) الان 2 روزه ps4 خریدم ولی اصلا به اینترنت وصل نمیشه مودمم Asus X13 LAN بعد MTU رو هم اصلا نمیتونم پیداش کنم که manual بدم تو ps4 باید set up connection کنم یا Automatic بزنم خودش تنظیم میشه ؟ Can't connedt to the internet ( CE-33991-5) این Obtain IP address - successful میده internet connection - failed میده, تو sign in هم (NW-31201-7) رو میده, system software هم 1.51 هستش, کلا موندم دارم دیوونه میشم... لطفا یه راهنمایی کامل بکنید ممنون میشم...
ببخشید دوستان. یه سوال دارم. تو این انجمن هرکی ps4 گرفته؛ همه ریجن 1 گرفتن. بعضیا اسم ریجن 2 ساخت ژاپن میشنوند فرار میکنند!! میخواستم بدونم این ریجن 2 ساخت ژاپن غیر از جابه جایی ضربدر و دایره فرق دیگه(اشکال!!) داره یا نه؟؟؟
ببخشید دوستان. یه سوال دارم. تو این انجمن هرکی ps4 گرفته؛ همه ریجن 1 گرفتن. بعضیا اسم ریجن 2 ساخت ژاپن میشنوند فرار میکنند!! میخواستم بدونم این ریجن 2 ساخت ژاپن غیر از جابه جایی ضربدر و دایره فرق دیگه(اشکال!!) داره یا نه؟؟؟
دقیقا درست گفته. برچسب آبی مال اون اولیا بود. بی رنگ مال جدیداس.دوستان در مورد دستگاه ساخت 2014 ریجن یک این جواب درسته؟