هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام.من دیروز اپدیت بتل فیلدو از این طریق گرفتم و انتقال دادم.بعضی از دوستاممب ازیارو تک و توک امتحان کردن
http://forum.bazicenter.com/thread85179/http://forum.bazicenter.com/thread85179/

عزیزان بنظرم نکنین چون خودشون روش میدن بعضیا سر این قضیه اولا تو پی اس3 بن شدن....بزارین خود سونی ی روش 100% بده احتمال بن هستش (برا همین میگم واسین)

- - -ویرایش - - -

سلام !
دوستان از کجا باید فهمید کنسول دسته دوم هست یا نو ؟!؟!؟!؟!

- - -ویرایش - - -

آقا راستی یه سوال دیگه ؟
بازی uncharted کلا چند تا داره و چند تاش تا حالا روی ps3 اومده ؟؟؟

سلام عزیز پلمپ هست اونجایی که باز میکنی کنسول در بیاری برا ریجن1 پلمپ ابی برا 2 اینا فک کنم بی رنگن پلمپشون ولی چسب نیس:d
3تا نسخه تو پی اس3 اومده ی کی تو ویتا ی کی دیگه هم انشالاه تو پی اس4 میاد البته 1کی هس مثل کارت بازیه تو ویتا پی اس3 هس باید دانلود کنی از پی اس ان;)

عزیزان بنظرم نکنین چون خودشون روش میدن بعضیا سر این قضیه اولا تو پی اس3 بن شدن....بزارین خود سونی ی روش 100% بده احتمال بن هستش (برا همین میگم واسین)

- - -ویرایش - - -

سلام عزیز پلمپ هست اونجایی که باز میکنی کنسول در بیاری برا ریجن1 پلمپ ابی برا 2 اینا فک کنم بی رنگن پلمپشون ولی چسب نیس:d
3تا نسخه تو پی اس3 اومده ی کی تو ویتا ی کی دیگه هم انشالاه تو پی اس4 میاد البته 1کی هس مثل کارت بازیه تو ویتا پی اس3 هس باید دانلود کنی از پی اس ان;)

در مورد چیزی که اطلاع ندارید نظر ندید تا باعث گمراهی نشید
حتی 1 نفر هم برای این قضیه تا به حال بن نشده ، از زمان PSP هم این داستان بوده و 1 مورد هم گزارش نشده
سونی هم به طور قطع هیچ وقت همچین روشی برای PS4 ارائه نخواهد کرد همونطور که برای ویتا و PS3 هم نکرده

در مورد چیزی که اطلاع ندارید نظر ندید تا باعث گمراهی نشید
حتی 1 نفر هم برای این قضیه تا به حال بن نشده ، از زمان PSP هم این داستان بوده و 1 مورد هم گزارش نشده
سونی هم به طور قطع هیچ وقت همچین روشی برای PS4 ارائه نخواهد کرد همونطور که برای ویتا و PS3 هم نکرده

عزیز شده خبرش از ای جی ان ببین قبلا که سره ی اپدیت پی اس3 ****** که بردارن ی روش دیگه گذاشتن ی کی باز با پزوکسی روش در اورد بن کردن نمی دونی بدون الانم بعضی پچا میشه این کار کرد با پی اس3 خودم میکنم...ولی پی اس4 احتمال دارهی روش بزارن خودشون حتی واسه دانلود از استور :-b

- - -ویرایش - - -

در ضمن کی گفت نبوده بوده ولی خودشون گفتن...الان در باره پی اس4 چیزی نگفتن همون اولم بحسش بود گفتن معلوم نیس هه:p

عزیز شده خبرش از ای جی ان ببین قبلا که سره ی اپدیت پی اس3 ****** که بردارن ی روش دیگه گذاشتن ی کی باز با پزوکسی روش در اورد بن کردن نمی دونی بدون الانم بعضی پچا میشه این کار کرد با پی اس3 خودم میکنم...ولی پی اس4 احتمال دارهی روش بزارن خودشون حتی واسه دانلود از استور :-b

- - -ویرایش - - -

در ضمن کی گفت نبوده بوده ولی خودشون گفتن...الان در باره پی اس4 چیزی نگفتن همون اولم بحسش بود گفتن معلوم نیس هه:p

شما اطلاعاتت برای بحث در مورد این موضوع کافی نیست ;)

- - -ویرایش - - -

ببین من خواستم ps4 بگیرم ولی نظرم عوش شد اول میخوام ps3 بگیرم یه خورده بازیهای شاهکار نسل قبل رو بازی کنم و بعد از اینکه تموم شد ps4 بگیرم !!
حالا میخواستم ببینم که آنچارتد کلا به جر psvita فقط تا الان بر روی ps3 اومده ؟؟ یا برای ps2 هم اومده ؟؟؟
در ضمن الان ps3 نو و پلمپ شده پیدا میشه به راحتی ؟؟؟

ببین من خواستم ps4 بگیرم ولی نظرم عوش شد اول میخوام ps3 بگیرم یه خورده بازیهای شاهکار نسل قبل رو بازی کنم و بعد از اینکه تموم شد ps4 بگیرم !!
حالا میخواستم ببینم که آنچارتد کلا به جر psvita فقط تا الان بر روی ps3 اومده ؟؟ یا برای ps2 هم اومده ؟؟؟

بله دیگه 1 2 3رو پی اس3 اومده...پی اس2 نداره...ارهراحت هم اسلیم هم سوپر اسلیم بنظرم که اسلیم بگیر...هکشم راحت ولی کلا هک حال نمیده :d

- - -ویرایش - - -

البته شاهکار ش4 هم کم کم دار میاد تو پی اس4 دیگه...ولی با وضع که ناتی داگ داره معلوم نیس چی بشه:-s

اگه به خاطر آنچارتد میخوای پلی 3 بخری نخر چون برای پلی 4 داره کالکشن + یک نسخه جدید (انحصاری پلی 4 برا پلی 3 نیست) بیاد.
اگه میخوای برا آخرین ما TLOU بخری بازم نخر :d چون اونم قراره برای پلی 4 بیاد
به نظر من در کل پلی 3 ارزش نداره بخری اخه بازی های شاخ درسته زیاد داره ولی شاخ ترینشون داره برا پلی 4 میاد

- - -ویرایش - - -

سلام به همه دوستان یک پرسش داشتم اونم اینه که قیمتps4 تا 10 تیر ماه ممکنه بیاد زیر 1500000 یا بستگی به دلار داره؟؟؟
به نظر من ک نمیاد تازه ممکنه گرون تر بشه چون مدرسه ها تعطیل میشه موج عزیزمی از بچه های عزیز :d میرن پلی 4 بخرن فروشنده ها هم قیمت رو بالا می کشن یه 100 تومن ولی به نظر من تا وسطا تابستون زیر 1500 میاد
داداش ولی یه نصیحت هیچ وقت به فکر قیمت نباش برو بخر حالشو ببر

دوستان عزیز شما سایت معتبری که بشه ازش با خیال راحت پی اس 4 ساخت 2014 رو خرید سراغ دارید؟ لطفا اگه سراغ دارید بفرمایید...
ممنون.

دوستان اگه جایی رو میشناسید معرفی کنید تو شهر ما اکثر قریب به اتفاق فروشنده ها دزدن!! رفیقمون میخواست جنس کارکرده بندازه بهم!!!

این دی سی کیه ؟ چه ؟ :دی معتبره آدرسش؟!

- - -ویرایش - - -

به نظر من ک نمیاد تازه ممکنه گرون تر بشه چون مدرسه ها تعطیل میشه موج عزیزمی از بچه های عزیز :d میرن پلی 4 بخرن فروشنده ها هم قیمت رو بالا می کشن یه 100 تومن ولی به نظر من تا وسطا تابستون زیر 1500 میاد
داداش ولی یه نصیحت هیچ وقت به فکر قیمت نباش برو بخر حالشو ببر
ممنون داداش

دوستان اگه جایی رو میشناسید معرفی کنید تو شهر ما اکثر قریب به اتفاق فروشنده ها دزدن!! رفیقمون میخواست جنس کارکرده بندازه بهم!!!

این دی سی کیه ؟ چه ؟ :دی معتبره آدرسش؟!

بله معطبره...چه فرقی میکنه 2014 با 2013؟خخخخ=)):d:|

اگه به خاطر آنچارتد میخوای پلی 3 بخری نخر چون برای پلی 4 داره کالکشن + یک نسخه جدید (انحصاری پلی 4 برا پلی 3 نیست) بیاد.
اگه میخوای برا آخرین ما TLOU بخری بازم نخر :d چون اونم قراره برای پلی 4 بیاد
به نظر من در کل پلی 3 ارزش نداره بخری اخه بازی های شاخ درسته زیاد داره ولی شاخ ترینشون داره برا پلی 4 میاد
آقا ممنون از راهنماییت خیلی بدردم خورد
با این حساب دیگه ps3 نمیخرم چون میگی کالکشن uncharted داره برای ps4 میاد نمیدونی کی میاد این کالکشن برای ps4 ؟؟؟
راستی یه سوال دیگه !؟
the last of us که قراره برای ps4 بیاد دقیقا داستان و همه جیزش مثه همونیه که توی ps3 بود یا یه نسخه ی جدیده ؟!؟! چون آخه روش نوشته the last of us remastered این کلمه remastered چیه و به چه معنیه ؟؟؟
gta v هم برای ps4 میاد ؟؟؟
کلا این بازیها تاریخ انتسارشون کی هست برای ps4 ؟؟؟
شرمنده حرفام زیاد شد
...

دوستان کدوم گزینه رو واسه خرید انتخاب کنم؟
تاریخ تولید : فوریه (ماه دوم سال ) 2014

تست و موارد مربوطه:
مشتری میتواند به هنگام تحویل یکی از این سه حالت را انتخاب نماید:
1- ارسال دستگاه بصورت آکبند و پلمپ اصلی و بدون مهلت تست و گارانتی .
2- قبل از ارسال ، دستگاه از لحاظ روشن شدن و تصویر دادن تست شده و سپس ارسال میگردد . (بدون هیچگونه هزینه اضافه و با 24 ساعت مهلت تست)

1 یا 2

آقا ممنون از راهنماییت خیلی بدردم خورد
با این حساب دیگه ps3 نمیخرم چون میگی کالکشن uncharted داره برای ps4 میاد نمیدونی کی میاد این کالکشن برای ps4 ؟؟؟
راستی یه سوال دیگه !؟
the last of us که قراره برای ps4 بیاد دقیقا داستان و همه جیزش مثه همونیه که توی ps3 بود یا یه نسخه ی جدیده ؟!؟! چون آخه روش نوشته the last of us remastered این کلمه remastered چیه و به چه معنیه ؟؟؟
gta v هم برای ps4 میاد ؟؟؟
کلا این بازیها تاریخ انتسارشون کی هست برای ps4 ؟؟؟
شرمنده حرفام زیاد شد
...
Uncharted Collection ظاهرا تو راه هست اما هنوز به صورت کاملا رسمی اعلام نشده .
TLOU هم بله همه چیش با ps3 یکی خواهد بود ( اصلا همونه فقط با ارتقای گرافیک و DLC ها ) .
Remastered یا HD یا REMAKE کلا دسته ای هستن که به بازیهایی که از نسخه های پیشین خود ارتقا دادن میشن میگن D: >_< این Remastered و HD توی یه دسته هستن . مثل HD collection ها .
GTA V هیچ حرفی برای عرضه روی 4 وone نشده ازش .
TLOU که تابستان امسال میاد اگر اشتباه نکنم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or