هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان شرایط من طوری شده که حتما تا فردا فرصت دارم که ps4 بخرم ولی شدیدا بین انتخاب region1 v 2 موندم.فرق خاصی دارن ؟کدوم بهتر هست؟خواهشا یه توضیح کامل بدین

دوستان شرایط من طوری شده که حتما تا فردا فرصت دارم که ps4 بخرم ولی شدیدا بین انتخاب region1 v 2 موندم.فرق خاصی دارن ؟کدوم بهتر هست؟خواهشا یه توضیح کامل بدین
عزیز هیچ فرقی با هم ندارن فقط بسته بندیهاشون با هم فرق دارن
و ظاهرا تا اونجایی که میدونم ریجن 2 ها بعضیاشون مثل ریجن 3 دکمه تاییدشون دایره هست به جای X که اینش روی مخه خیلی
ریجن 1 بگیر خودتو خلاص کن

بچه ها سلام اقا من از مالزي بخوام بگيرم قيمت چطور درمياد
بعد از كجا بفهمم ريجن و سال ساختشو
خیلی ببخشید ولی دیگه حالم داره از این سوال به هم میخوره فکر کنم روزی 20 نفر تو 29 تا تاپیک جداگانه این سوال ر میپرسن
رجیون : یه علامت کره ی زمین هست روی جعبه کنسول

خواهشا یکی جواب بده از کجا پی اس پلاس 1ماهه بخرم ؟ اگه یه کارت 10 دلاری بخرم میشه از استور پلاس 1ماهه رو خرید ؟ مشکلی پیش نمیاد ؟ نیاز به پی پال نیست ؟

خواهشا یکی جواب بده از کجا پی اس پلاس 1ماهه بخرم ؟ اگه یه کارت 10 دلاری بخرم میشه از استور پلاس 1ماهه رو خرید ؟ مشکلی پیش نمیاد ؟ نیاز به پی پال نیست ؟
تنها راه برای خرید پلاس 1 ماهه همین روشه . خیر به راحتی بدون pay pal و ... میتونید خرید کنید .

سلام به همگی من دیروز یه ps4 R-1 سری جدید 1750 خریدم امروز شد 1850 :D امشب on کردمش اصلا PSN وصل نمیشه که ID بسازم Error NW-31201-7 و CE-33991-5 رو میده لطفا میشه راهنماییم کنید..؟ و اینکه این دستگاه عادی که اینجوری داغ میکنه انگار میخواد چوب میز PC آتیش بگیره :O !!!

سلام به همگی من دیروز یه ps4 R-1 سری جدید 1750 خریدم امروز شد 1850 :D امشب on کردمش اصلا PSN وصل نمیشه که ID بسازم Error NW-31201-7 و CE-33991-5 رو میده لطفا میشه راهنماییم کنید..؟ و اینکه این دستگاه عادی که اینجوری داغ میکنه انگار میخواد چوب میز PC آتیش بگیره :O !!!

عزیز برا تعمیر بهتر کردن سرورا بستن تا6ساعت مشکلی نیس

- - -ویرایش - - -

سلام چه طور میشه محتویات رایگان PSN رو دان کرد با PC ومنتقل به PS4?

با ****** رو ویتا پی اس3 میشد ولی پی اس4 فک نکنم هنوز راهی گذاشته باشن... شاید بعدا ی روش بزارن مثل ******;)

- - -ویرایش - - -

- - -ویرایش - - -

با ****** رو ویتا پی اس3 میشد ولی پی اس4 فک نکنم هنوز راهی گذاشته باشن... شاید بعدا ی روش بزارن مثل ******;)

******=پ ر و ک س ی:)):d

- - -ویرایش - - -

- - -ویرایش - - -

******=پ ر و ک س ی:)):d

- - -ویرایش - - -

دور فنش بالایه؟...بیشتر بازی ها سنگین ایجوریه مشکلی نیس گرما از سی پی بو گرافیکش زیاد نیس 90% گرما مال اداپتورشه مثل ایکس باکس جدا نیس تکنولوژیش داخلشه داغیش ما اونه :dاحتمال داره بعدا ی مدل دیگه هم بدن بیرون شاید برا بهینه :-b

حتما لازم نیس کارت دلار بخری کد مستقیم شم میتونی بگیری... از ماتریکس بگیر خیلی مناسبه خودم از اونجا میگیرم... b-);)

- - -ویرایش - - -

داداش قيمت رو نميدوني چقدر در مياد اونجا تاريخ
ساخت رو كجاش زده

عزیز اونجا بری فقط خرده فروش مثلا 20 تا50 دلاری روش میکشه زیاد در نمیاد تاریخشم پشت جا کنار مینویسن دیگه...معمولا:d

Last edited by a moderator:
سلام !
دوستان از کجا باید فهمید کنسول دسته دوم هست یا نو ؟!؟!؟!؟!

- - -ویرایش - - -

آقا راستی یه سوال دیگه ؟
بازی uncharted کلا چند تا داره و چند تاش تا حالا روی ps3 اومده ؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or