ali2005s
کاربر سایت
اقا الان که میخوام بازی کنم
به هیچ سروری وصل نمیشه
منو offline نشون میده
به ps store هم وصل نمیشه
اقا چه کنم؟؟؟
PSN در دست تعمیره ...
اقا الان که میخوام بازی کنم
به هیچ سروری وصل نمیشه
منو offline نشون میده
به ps store هم وصل نمیشه
اقا چه کنم؟؟؟
عزیز هیچ فرقی با هم ندارن فقط بسته بندیهاشون با هم فرق دارندوستان شرایط من طوری شده که حتما تا فردا فرصت دارم که ps4 بخرم ولی شدیدا بین انتخاب region1 v 2 موندم.فرق خاصی دارن ؟کدوم بهتر هست؟خواهشا یه توضیح کامل بدین
خیلی ببخشید ولی دیگه حالم داره از این سوال به هم میخوره فکر کنم روزی 20 نفر تو 29 تا تاپیک جداگانه این سوال ر میپرسنبچه ها سلام اقا من از مالزي بخوام بگيرم قيمت چطور درمياد
بعد از كجا بفهمم ريجن و سال ساختشو
تنها راه برای خرید پلاس 1 ماهه همین روشه . خیر به راحتی بدون pay pal و ... میتونید خرید کنید .خواهشا یکی جواب بده از کجا پی اس پلاس 1ماهه بخرم ؟ اگه یه کارت 10 دلاری بخرم میشه از استور پلاس 1ماهه رو خرید ؟ مشکلی پیش نمیاد ؟ نیاز به پی پال نیست ؟
سلام به همگی من دیروز یه ps4 R-1 سری جدید 1750 خریدم امروز شد 1850 امشب on کردمش اصلا PSN وصل نمیشه که ID بسازم Error NW-31201-7 و CE-33991-5 رو میده لطفا میشه راهنماییم کنید..؟ و اینکه این دستگاه عادی که اینجوری داغ میکنه انگار میخواد چوب میز PC آتیش بگیره :O !!!
سلام چه طور میشه محتویات رایگان PSN رو دان کرد با PC ومنتقل به PS4?
عزیز برا تعمیر بهتر کردن سرورا بستن تا6ساعت مشکلی نیس
- - -ویرایش - - -
با ****** رو ویتا پی اس3 میشد ولی پی اس4 فک نکنم هنوز راهی گذاشته باشن... شاید بعدا ی روش بزارن مثل ******
عزیز برا تعمیر بهتر کردن سرورا بستن تا6ساعت مشکلی نیس
- - -ویرایش - - -
با ****** رو ویتا پی اس3 میشد ولی پی اس4 فک نکنم هنوز راهی گذاشته باشن... شاید بعدا ی روش بزارن مثل ******
سلام به همگی من دیروز یه ps4 R-1 سری جدید 1750 خریدم امروز شد 1850 امشب on کردمش اصلا PSN وصل نمیشه که ID بسازم Error NW-31201-7 و CE-33991-5 رو میده لطفا میشه راهنماییم کنید..؟ و اینکه این دستگاه عادی که اینجوری داغ میکنه انگار میخواد چوب میز PC آتیش بگیره :O !!!
خواهشا یکی جواب بده از کجا پی اس پلاس 1ماهه بخرم ؟ اگه یه کارت 10 دلاری بخرم میشه از استور پلاس 1ماهه رو خرید ؟ مشکلی پیش نمیاد ؟ نیاز به پی پال نیست ؟
داداش قيمت رو نميدوني چقدر در مياد اونجا تاريخ
ساخت رو كجاش زده
سلام چه طور میشه محتویات رایگان PSN رو دان کرد با PC ومنتقل به PS4?
سلام.من دیروز اپدیت بتل فیلدو از این طریق گرفتم و انتقال دادم.بعضی از دوستاممب ازیارو تک و توک امتحان کردن
http://forum.bazicenter.com/thread85179/http://forum.bazicenter.com/thread85179/