هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام مرسی از دوستان بابت کمک متاسفانه طرف ریجن 1 داشت 3 خریدم !
دستگاه تولیدی 2014 هست به همراه ps camera تا الان 2.5 روز از روشن کردنش میگذزه فنش خیلی آروم هست 4 ساعت بازی کردم مشکلی نداشت و پلاس آبی هم نداد فقط سرعت دانلود آپدیت ها منو اذیت میکنه
دستگاه یه هفته هم مهلت تست داره :)
یه bf4 هم خریدم همراش
ee11c4306cc6373e1.jpg

سلام مرسی از دوستان بابت کمک متاسفانه طرف ریجن 1 داشت 3 خریدم !
دستگاه تولیدی 2014 هست به همراه ps camera تا الان 2.5 روز از روشن کردنش میگذزه فنش خیلی آروم هست 4 ساعت بازی کردم مشکلی نداشت و پلاس آبی هم نداد فقط سرعت دانلود آپدیت ها منو اذیت میکنه
دستگاه یه هفته هم مهلت تست داره :)
یه bf4 هم خریدم همراش
ee11c4306cc6373e1.jpg

مبارک باشه دادا...خوش اومدی ب نسل هشتم....
عکسو جای دیگه آپ کن
Sent From HTC One S Using Tapatalk 4

دوستان گرامی راهنمایی کنن که بین این دو تا هدست سونی کدوم رو برای ps4 انتخاب کنم ?
Sony Gold !?
Sony Pulse Elite !?
کدوم کیفیت خروجی صدای 7.1 کاناله بهتر و واقعی تری داره ? کدوم کیفیت خروجی صدای پخش موزیکش بهتره ? کدوم کیفیت میکروفن و چت در بازی های ps4 بهتره ? کدوم سازگاری بیشتری با موبایلهای اندروید به صورت وایرلس رو داره ?

Galaxy Note 3 - N9005 / Saeed_RoyalStar
کیفیت صدای پالس بهتره ولی یه ضعف توی ساخت داره که مال خیلیا بعد چند ماه از چند جا شکسته. هر دوتاشون به موبایل میخورن ولی وایرلس نیستن(پالس یه راه سخت داره) کیفیت میکروفون پالس یه کم بهتره ولی هردوتاشون نویز دارن. برای موزیک پالس بهتره. قیمت گلد فعلا خیلی بالاست به نظرمن یا صبر کن قیمتش معقول شه یا برو دنبال هدفونا و هدستای دیگه

بچه ها میخوام اپدیت بتل فیلدو دانلود کنم که هی از اول میاره دانلود میکنه.یعنی تا 200mb میره و دوباره از اول دانلود میکنه.تا حالا همچین مشکلی نداشتم

دوستان تو تنظیمات کنسول ، رسولیشن رو بزارم رو اتوماتیک یا 1080p ?

الان نگاه کردم خودش رو اتوماتیک بود گزاشتم رو 1080p .

کدومو بزارم بهتره ؟

داداش هیچ فرقی نداره...
اتوماتیک تنها تفاوتی ک داره اینه ک اگه ی وقت کنسول رو ب تی وی ۷۲۰p وصل کنی خود کنسول اتومات رزول رو ب ۷۲۰ تغییر میده تا شما از طرف تی وی با پیغام خارج از محدوده (ب فارسی) مواجه نشی...

Sent From HTC One S Using Tapatalk 4

لیست بازی های هر کدام از کنسول های نسل هشتم در ماه های آتی
تصویر برای مقایسه: http://cdn.dualshockers.com/wp-content/uploads/2014/04/gT5kpTb.png
نکته: این لیست بعد از E3 میتونه دچار تغییراتی بشه با اضافه شدن عناوین جدید و بعضا تاریخ انتشار.
به عنوان مثال Spider Man برای هر دو کنسول میاد ولی هنوز Xbox One تاریخ نداره.
منبع

من تازه به ذهنم رسید.قبلا با این psn id که الان استفاده میکنم رو ps3 کپی بازی میکردم شش هفت ماهی.الانم دو ماهه که با ps4 دارم بازی میکنم.بن میشم به نظرتون؟عوض کنم اکانتمو؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or