برای آنلاین بازی کردن باید پلاس بخریم..؟ روی خود کنسول پلاس رایگان نداره..؟
سلام مرسی از دوستان بابت کمک متاسفانه طرف ریجن 1 داشت 3 خریدم !
دستگاه تولیدی 2014 هست به همراه ps camera تا الان 2.5 روز از روشن کردنش میگذزه فنش خیلی آروم هست 4 ساعت بازی کردم مشکلی نداشت و پلاس آبی هم نداد فقط سرعت دانلود آپدیت ها منو اذیت میکنه
دستگاه یه هفته هم مهلت تست داره
یه bf4 هم خریدم همراش
کیفیت صدای پالس بهتره ولی یه ضعف توی ساخت داره که مال خیلیا بعد چند ماه از چند جا شکسته. هر دوتاشون به موبایل میخورن ولی وایرلس نیستن(پالس یه راه سخت داره) کیفیت میکروفون پالس یه کم بهتره ولی هردوتاشون نویز دارن. برای موزیک پالس بهتره. قیمت گلد فعلا خیلی بالاست به نظرمن یا صبر کن قیمتش معقول شه یا برو دنبال هدفونا و هدستای دیگهدوستان گرامی راهنمایی کنن که بین این دو تا هدست سونی کدوم رو برای ps4 انتخاب کنم ?
Sony Gold !?
Sony Pulse Elite !?
کدوم کیفیت خروجی صدای 7.1 کاناله بهتر و واقعی تری داره ? کدوم کیفیت خروجی صدای پخش موزیکش بهتره ? کدوم کیفیت میکروفن و چت در بازی های ps4 بهتره ? کدوم سازگاری بیشتری با موبایلهای اندروید به صورت وایرلس رو داره ?
Galaxy Note 3 - N9005 / Saeed_RoyalStar
بچه ها میخوام اپدیت بتل فیلدو دانلود کنم که هی از اول میاره دانلود میکنه.یعنی تا 200mb میره و دوباره از اول دانلود میکنه.تا حالا همچین مشکلی نداشتم
بچه ها میخوام اپدیت بتل فیلدو دانلود کنم که هی از اول میاره دانلود میکنه.یعنی تا 200mb میره و دوباره از اول دانلود میکنه.تا حالا همچین مشکلی نداشتم
دوستان تو تنظیمات کنسول ، رسولیشن رو بزارم رو اتوماتیک یا 1080p ?
الان نگاه کردم خودش رو اتوماتیک بود گزاشتم رو 1080p .
کدومو بزارم بهتره ؟
کدومو بزارم بهتره ؟
کدومو بزارم بهتره ؟
نهایتش 1080p ایه دیگه بهتر ازون نداریم که!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!