هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

شما از تو Setting خود دستگاه چک کن ببین Resolution درست هست یا نه. (روی 1080p باید باشه برای بالاترین کیفیت)
اگر درست نشد یه بار بازی رو پاک کن و دوباره نصب کن.
بله دوست عزیز تو تنظیمات رو ۱۰۸۰ همونطور که گفتم هم تو بازی هم تو محیط XMb این مشکل هست

دوستان یه سوال

موقعی که از دستگاه استفاده نمی کنیم بهتره دستگاه رو کلا خاموش کنیم یا روی Standby mode بزاریمش ؟
اگر مدت طولانی هست خاموش کن
اگر چند ساعت هست که میتونی روی stand by بزاری ....

دوستان
ريجن 3 تو منوي بازي ها هم x و o جابه جا هستن يا كه فقط تو منوي xmb جابه جا هستن؟
توی منو ها .
بازی بستگی به بازیش داره D: اگر بازیش هم ریجن 3 باشه ممکنه اونطوری بشه
در ضمن تو بازیا که اکثرا میشه کلیدها رو customize کرد.

بله دوست عزیز تو تنظیمات رو ۱۰۸۰ همونطور که گفتم هم تو بازی هم تو محیط XMb این مشکل هست
کاشکی میشد یه عکسی بزاری ببینیم دقیق مشکل از چی هست .
اگر کابله و tv دیگه امتحان کردی و مشکل هنوز هم وجود داره ممکنه دستگاه ایراد داشته باشه.
به علاوه بد نیست یه restore بکنی ببینی چی میشه .

? Which would you pick

15098781408474156091028623163580861388929n.jpg

دوستان گرامی راهنمایی کنن که بین این دو تا هدست سونی کدوم رو برای ps4 انتخاب کنم ?
Sony Gold !?
Sony Pulse Elite !?
کدوم کیفیت خروجی صدای 7.1 کاناله بهتر و واقعی تری داره ? کدوم کیفیت خروجی صدای پخش موزیکش بهتره ? کدوم کیفیت میکروفن و چت در بازی های ps4 بهتره ? کدوم سازگاری بیشتری با موبایلهای اندروید به صورت وایرلس رو داره ?

Galaxy Note 3 - N9005 / Saeed_RoyalStar

دوستان از هدست وایرلس سونی که اومده تو فروشگاه ها هم هست قیمتش تقریبا 300 ت ، به جز ps4 استفاده دیگه ای هم داره ؟ و امکانش هست مثلا برا پی سی هم استفاده کرد ؟

چجوری باید اسکرین شات هایی که از بازی میگیری بریزی رو فلش؟
update بعدی قرار اضافه بشه
D:
مثلا اینایی که من اونور گذاشتم رو راه داره D:
اول برنامه PS mobile رو روی گوشیت میزاری یا اگر Vita داری که ساده تره .
کلا بعدشم عکسها رو message میکنی به یه نفر بعدش میری از توی ویتا یا گوشی save میکنی بعد میریزی توی PC .
D:

دوستان از هدست وایرلس سونی که اومده تو فروشگاه ها هم هست قیمتش تقریبا 300 ت ، به جز ps4 استفاده دیگه ای هم داره ؟ و امکانش هست مثلا برا پی سی هم استفاده کرد ؟

سلام،
البته الان تو تهران قیمتش حدود 500 تومنه...
بله،می تونید با استفاده از جک 3.5 به اسمارت فون یا هر وسیله ی دیگه ای که ورودی 3.5 داره وصلش کنید،
با PS3وPC هم می شه،به صورت بی سیم ازش استفاده کرد،

دوستان چطور میتونم اکانت فی س بوک ام رو از روی اکانت psn بردارم/ اخه اشتباها یکی از اکانت های فی س بوک که دوست ندارمو روی ps4 وارد کردم / از کجا میشه تغییرش داد یا کلا حذفش کرد؟

دوستان ممنون اگه سریع راهنماییم کنین/امروز ۴ خریدم میخوام اکانت اورجینال بخرم حالا پست کد دارم سیتی رو هم لندن زدم یکی از گزینه ها میگه state/province اونذگزینه چی باید بزنم جاش؟!همه از یک ادرس استفاده میکنیم بن نکنه کلی هزینه کردم اخه،ممنون و اینکه میخوام walktrough بسازم واسه یه سایتی میخوام بدونم چطور از بازیم فیلم بگیرم به مدت مثلا ۱۵ یا ۲۰ دقیقه ممنون میشم راهنمایی کامل کنین

دوستان چطور میتونم اکانت فی س بوک ام رو از روی اکانت psn بردارم/ اخه اشتباها یکی از اکانت های فی س بوک که دوست ندارمو روی ps4 وارد کردم / از کجا میشه تغییرش داد یا کلا حذفش کرد؟
باید بری Setting و قسمت PSN گزینه Link With Other Services رو انتخاب کنی. FB رو میزنی و lout out میکنی

دوستان ممنون اگه سریع راهنماییم کنین/امروز ۴ خریدم میخوام اکانت اورجینال بخرم حالا پست کد دارم سیتی رو هم لندن زدم یکی از گزینه ها میگه state/province اونذگزینه چی باید بزنم جاش؟!همه از یک ادرس استفاده میکنیم بن نکنه کلی هزینه کردم اخه،ممنون و اینکه میخوام walktrough بسازم واسه یه سایتی میخوام بدونم چطور از بازیم فیلم بگیرم به مدت مثلا ۱۵ یا ۲۰ دقیقه ممنون میشم راهنمایی کامل کنین
London خودش Province یا استان انگلستان هست ×_×
اشکالی نداره .
15 دقیقه امکانش هست اما فعلا اجازه کپی کردن record ها تا اپدیت بعدی به flash disk داده نمیشه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or